iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Ha
Gönüllü olarak yer aldığım bu sayfada bugün itibariyle bende iPhone 7 plus kullanıcısıyım.
Maltepe Park da bulunan lydia dan iphone 7 plus mat siyah 128 gb aldım.
Emektar 4s den sonra 7 plus a geçmek evrim değişimi yaşattırdı bana. Umarım kazasız belasız kullanmak nasip olur.
hayırlı olsun çok güzel bir tercih yaptınız.
Bende 5 ten 7 Plus a geçiş yaptım İnan'ın ki televizyon yerine telefondan dizi film izlemeye başladım.
3D Touch rahatlığı kameranın güzelliği çok güzel bir his yaşatıyor ve gün geçtikçe daha da çok şaşırtıyor beni telefon :) :)

Hakan__

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Konuda geçmişti sanırsam ama baya geride kaldı hareketli 3d touch için duvar kağıdı programı bildiğiniz var mı ?

Flip Flop Friday

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Arkadaşlar merhaba ,kullandığım iphone 7 32 gb da oyun ya da müzik açarken cızırtı sesi geliyor ama kulaklıkla gayet iyi dinliyorum sebebi nedir sizce?

Messx10558

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Telefona kırılmaz cam taktırmak lazım mı acaba sanki koruma varmış gibi geliyor bana ?

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Yarın allah nasip ederse iPhone 7 Plus 32 GB ile aranızda olacağım yalnız bir sorum olacak ; 32 gb da performans sorunu var mı ?

asdf61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
21
hayırlı olsun ben kırdım sen dikkat et kullanırken:D

Teşekkür ederim. Dikkat etmek lazım, şuan için yürürken elime almıyorum henüz ellerim alışmadı :)

Ha

hayırlı olsun çok güzel bir tercih yaptınız.
Bende 5 ten 7 Plus a geçiş yaptım İnan'ın ki televizyon yerine telefondan dizi film izlemeye başladım.
3D Touch rahatlığı kameranın güzelliği çok güzel bir his yaşatıyor ve gün geçtikçe daha da çok şaşırtıyor beni telefon :) :)

Teşekkür ederim. Plus tercih etmemim sebeplerinden biridir daha rahat dizi-film izlemek. İşten yorgun gelip bilgisayar başında oturmaktansa uzanıp telefonla çok rahat izliyorum.
Mesaj yazarken klavyede iki parmakla seri yazmak da ayrı bir keyif veriyor :D

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Teşekkür ederim. Dikkat etmek lazım, şuan için yürürken elime almıyorum henüz ellerim alışmadı :)

Teşekkür ederim. Plus tercih etmemim sebeplerinden biridir daha rahat dizi-film izlemek. İşten yorgun gelip bilgisayar başında oturmaktansa uzanıp telefonla çok rahat izliyorum.
Mesaj yazarken klavyede iki parmakla seri yazmak da ayrı bir keyif veriyor :D
Aynen öyle bak mesela bu benim pil performansım

IMG_0460.PNG

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Konuda geçmişti sanırsam ama baya geride kaldı hareketli 3d touch için duvar kağıdı programı bildiğiniz var mı ?
Live foto o fotoğraflarını live foto açıkken çekerseniz kilit ekranında 3d touch kullanarak fotoğraflarınızı hareket ettirebilirsiniz.

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Live foto o fotoğraflarını live foto açıkken çekerseniz kilit ekranında 3d touch kullanarak fotoğraflarınızı hareket ettirebilirsiniz.

Seneye cikacak telefonun dedikodulari gelmeye basladi. Su ana kadar soyledigi hep ve her zaman harfiyen cikan bir analiste gore, yenisi amoled ekran ve 5.8" olarak gelecekmis. Ekran kasa oraninin iyilestirerek bu buyuklukteki ekranin mevcut kasaya sigdirilacagini da soyluyormus.
iPhone 8 (2017): Everything We Know | MacRumors
Apple halihazirda amoled ekranlari kullaniyor. Watchda ve yeni prodakibtouchbarda amoled goruyoruz.
5.8", ipad mininin de olumu demek olsa da ayni kasada daha buyuk ekran kullanilacak olmasi, cok iyi.
Ben olsam beklerdim

OnurK3535

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar birşey danışmak istiyorum. iPhone 7 Plus kullanıcısıyım. Telefonun arka tarafında kamera etrafındaki bölgelere parmakla hafifçe vurarak tıklattıgımda içerden bi parça sallanma sesi gibi birşey geliyor. Herkeste oluyor mu ? Yoksa benim cihazımda mı sorun. Olanlar deneyebilir mi ?

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Arkadaşlar birşey danışmak istiyorum. iPhone 7 Plus kullanıcısıyım. Telefonun arka tarafında kamera etrafındaki bölgelere parmakla hafifçe vurarak tıklattıgımda içerden bi parça sallanma sesi gibi birşey geliyor. Herkeste oluyor mu ? Yoksa benim cihazımda mı sorun. Olanlar deneyebilir mi ?
Orada lensler ve flaşörler olduğu için onlardan ses geliyor normal o bende de var 7 plus

OnurK3535

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Orada lensler ve flaşörler olduğu için onlardan ses geliyor normal o bende de var 7 plus
Teşekkür ediyorum. Bir de bendeki mat siyah modeli. Önerebileceğiniz güzel bir kılıf var mı. Mat siyah olmasına rağmen çabuk çiziliyor özellikle anten çizgilerinin oldugu yerler.

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Teşekkür ediyorum. Bir de bendeki mat siyah modeli. Önerebileceğiniz güzel bir kılıf var mı. Mat siyah olmasına rağmen çabuk çiziliyor özellikle anten çizgilerinin oldugu yerler.
Ben 7 Plus Gold kullanıyorum silikon kristal şeffaf kılıf aldım fakat içerisine çok toz giriyor cebime koyduğum oluyor masaya koyduğum oluyor ve zamanla kir ve toz alıyor. Eğer benim gibi bu kadar ufak şeylere takıntınız varsa 360 kılıfları tercih edebilirsiniz.

Hakan__

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Bu ne dikkat be kardeşim aynen geliyor :D

Yok onu biliyorumda bunun için bi program falan var mı ondan sordum

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876

Evet bende de oluyor. Elmanın olduğu bölgede.

ylmz42

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Balina oyna fena sarıyor:) hungry shark

World of Tanks , tank savaşı,çok sarıyor zevkine oynanıcak en iyi oyunlardan, tabi biraz sabırda gerekiyor iyi tanklar için.

Marvel future fight AsphaltX iyi sarıyor bro strateji olarak ya mobile strike öneririm

Arkadaşlar benim için oyun içi satın alımların ön planda olmadığı bir oyun lazım ,dediğiniz oyunlara şimdi bakıyorum hemen . Sağ olun

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Gear.Club güzel onu oynuyorum ben mesela.
mortal combat x
Subway surfers gibi telefonu dikine tutarak oynayabilecegimiz, ama internetsiz oynamaya uygun temple run haricinde bir oyun onerebilir misin? Marketteki cogu oyun yatay icin tasarlanmis durumda.
Metroda giderken canim sıkılıyor, tupun icinde gidiyorsun. Hayatima renk katayim biraz :)

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Subway surfers gibi telefonu dikine tutarak oynayabilecegimiz, ama internetsiz oynamaya uygun temple run haricinde bir oyun onerebilir misin? Marketteki cogu oyun yatay icin tasarlanmis durumda.
Metroda giderken canim sıkılıyor, tupun icinde gidiyorsun. Hayatima renk katayim biraz :)
Hayrettin var mesela subway ile aynı mantık Candy crush var :)

Joxalm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Pewdiepie Tuber Simulator oyunu var dikey olarak oynayabiliyorsun ve bence oldukçada zevkli bir oyun hoşuna gidicektir diye tahmin ediyorum..

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Beyler şu iCloud nasıl çalışır ne yapar bir türlü anlayamadım yardım edebilecek var mı?
İcloud aktif, fotoğraflar kişiler notlar vs aktif. Yedekleme açık

Yedekleme yaptım ve pcden baktım ne yüklemiş diye. Fotolarımın bir kısmını , kişilerin bir kısmını yedeklemiş ama notların hiçbirini yedeklememiş.

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Beyler şu iCloud nasıl çalışır ne yapar bir türlü anlayamadım yardım edebilecek var mı?

Yedekleme yaptım ve pcden baktım ne yüklemiş diye. Fotolarımın bir kısmını , kişilerin bir kısmını yedeklemiş ama notların hiçbirini yedeklememiş.
Eve gidince açıklayacağım

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876

iCloud Drive açık mı?
d94fdf3a4d1936b00f75dcc927d32a6e.png

Mesela ben whatsapp yedeğimi bu nimet sayesinde kurtardım.