• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

Evde 4S 5S 6 ve 7 var. Bunların bütün kablo adaptör kulaklık birbirine karıştı iyi mi :D

Onları düşündüm de kalitesini bilmiyorum. Siz kullanıyor musunuz?
Telefonu aldım eve gitmeden gidip kılıf aldım akasyadan ve harika. Dokunuşu çok iyi, parmaklara iyi bir his bırakıyor. Telefonu tamamen sarıyor ve telefonu yüzeye koyduğumda kılıf temas ediyor telefon 1-2 mm içeride bu yönden çok iyi korumasını çok beğendim gidip görmeni tavsiye ederim imkanın varsa zira bazıları kaba bulabiliyor ama şunun garantisini verebilirim; çok iyi çok kaliteli bir ürün kesinlikle pişman etmez

Kulaklığın neden lightning girişli yapıldığını anladım. Lightning girişli de daha fazla ses çıkışı sağlıyor iphone

image.jpg
Uygulamayı bulamadım hocam, zahmet olmazsa linkini atabilir misin?
Soundcolud için tubify yazın çıkar,iTunes sitesini açamadım şöyle ss koyayım;

Telefonu sabaha kadar şarjda bıraksam sakatlık olmaz demi? Çünkü paketten çıkardıktan sonra şarja takmadım öyle kullandım baya azaldı şarjı.

Yalnız telefonun tepkisi çok hızlı. Ekran kapalıyken home butonuna basıyorum salisede şlak diye açıyor.

Gönüllü olarak yer aldığım bu sayfada bugün itibariyle bende iPhone 7 plus kullanıcısıyım.
Maltepe Park da bulunan lydia dan iphone 7 plus mat siyah 128 gb aldım.
Emektar 4s den sonra 7 plus a geçmek evrim değişimi yaşattırdı bana. Umarım kazasız belasız kullanmak nasip olur.

Gönüllü olarak yer aldığım bu sayfada bugün itibariyle bende iPhone 7 plus kullanıcısıyım.
Maltepe Park da bulunan lydia dan iphone 7 plus mat siyah 128 gb aldım.
Emektar 4s den sonra 7 plus a geçmek evrim değişimi yaşattırdı bana. Umarım kazasız belasız kullanmak nasip olur.
hayırlı olsun ben kırdım sen dikkat et kullanırken:D

Dun Iphone 7 aldım bı sorun göremedik cevremdekı kısılerde baktı oncelikle sorunsuz dediler.
Ama aksam kutusundan cıkarken %52 bıtırene kadr kullandım sarj bıttı taktım 4saat sarjda kaldı uyurken cektim %100ken sımdı baktım %85 normal mı

Beyler hala saracak bir oyun bulamadım bulan varsa söylesin Sürekli strateji olabilir clash of clans hariç