• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

arkadaşlar facebook,twitter ve youtube giremeyen varmı instagram a giriliyo ama bu üçüne girilmiyo
 
Merhaba daha önce iphone kullanmadım şimdi itunes arşive video ekliyorum ama eklenmiyor. Mkv uzantılı olduğu için mi acaba? Bir de ben altyazıları nasıl atacağım ve izleyeceğim?
 
arkadaşlar facebook,twitter ve youtube giremeyen varmı instagram a giriliyo ama bu üçüne girilmiyo
Günaydın galiba gece yaşanan siyasi tutuklamalarda dolayı ,provokasyon olmaması amacından kapatılmış olabilir ,erişim kısıtlanmıştır , bixim ülkede bunlara alıştığımız için vpn indirin girebilirsiniz sonra
 
A1660 model numarasına sahip cihazların Türkiye'de garanti dışı olduğu söyleniyor fakat alacağım arkadaş cihazın seri numarasını verdi ve Apple'ın sitesinden kontrol ettiğimde eylül 2017'ye kadar garantili olduğu görülüyor? Bu durum hakkında bilgisi olan var mı?
 
şebeke sorunu. Telefonu aldığım günden beri apple müşteri hizmetleri ile yapmadığımız şey kalmadı ancak sonuç vermedi. Bide telefonu tam garantiye göndereceğim zaman yere düşürdüm ön kameranın yanında ufak bir çatlama oldu pek büyük birşey değil ve ekrana kadar gelmedi izi. Sırf o düşme yüzünden para isteyecekler mi yada başka bir sorunla karsılasacak mıyım... Bakalım bu kadar muallakta olan sorular var merakla bekliyorum neler olcağını.
Applein farki burada. Boyle standart kullanima bagli seyleri takmiyorlar, eger siz cam catladi onu degistirin deseydiniz ucret talep ederdi ama camdaki catlagin sebekeye etkisi yoksa garanti kapsaminda degerlendirilir.
Sahsen degisimolacagini dusunuyorum. Benim bir cihazim sebekeden kaynaklanan problem nedeniyle degismisti.
 
Son düzenleme:
eğer cihazda üretim kaynaklı yada yapılamayacak tarzda bir sorun görürlerse ya yenisini verirler yada ücret iadesi yaparlar

diyelim ki cihazdaki problem tamirle yapılabilecek bişey bozuk parçayı garanti kapsamında değiştirirler sadece cam için ücret isterler

yani örnek vermek gerekirse (bu arada örneği kafadan yarattım)

diyelim ki ben hoparlörü sorunlu olan bir telefona denk geldim ve garantiye göndermeye karar verdim tam gönderecekken ekranda çatladı ve telefon garantiye gitti sonrasında size hem hoparlörü hemde camı ödetmezler sadece kullanıcı hatası kaynaklı ekran camını ödetirler

iphone 7 plus ekranıda 520 tl'ye yapılıyor onu belirtiyim
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.
 
Applein farki burada. Boyle standart kullanima bagli seyleri takmiyorlar, eger siz cam catladi onu degistirin deseydiniz ucret talep ederdi ama camdaki catlagin sebekeye etkisi yoksa garanti kapsaminda degerlendirilir.
Sahsen degisimolacagini dusunuyorum. Benim bir cihazim sebekeden kaynaklanan problem nedeniyle degismisti.
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim, inşallah benimde değişir ilkkez boyle birşey ile karşılaşıyorm.
 
Bildirim ekranında ki sorunu düzelen var mı

Problem devam ediyor. Geçici olarak çözüm için Ayarlar - genel - erişebilirlik - büyük metin- sürgünün kademesini bi tık yükselt sorun kalmaz. Apple finlandiyada şu an konu. En düşük görüntüde kullananlar bu problemi yaşıyor
 
Kılıf ve cam koruma 7 için fiyatı ile birlikte öneriniz nedir kılıf şeffaf düşünüyorum
 
Mediamarktan internet şubesinden almak güvenli midir 7 128 mat siyah alıyorum World 9 taksit ticari kart
 
Üst