byserhatt
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 198
Ben sistemin hızından memnunum ama tapatalk uygulamasına ve youtube uygulamasına güncelleme gelmesi lazım. Kasmaları en çok bu ikisinde yaşıyorum
Bu işletim sistemiyle alakalı iOS düzelecek mutlakaBen sistemin hızından memnunum ama tapatalk uygulamasına ve youtube uygulamasına güncelleme gelmesi lazım. Kasmaları en çok bu ikisinde yaşıyorum
Şuan iTunes e bağladım 2.45 gb güncelleme iOS 10.0 dan 10.02 ye güncelleyerekGüncellemeri kontrol et
İnşallah sende alırsın plus yerine normal 7 mi getirmişler sana :OOf of internet bu saate kadar yoktu yazamadim sağolsun bana gold plus gelecek dediler iyi ona da razıyım dedim. Gelen ürün ip 7 dedim sizin yapacağınız işin ben ta yok arkadaş alamadim telefonu @Apocalypse_ hayırlı olsun sonunda aldin darisi başıma
Of of internet bu saate kadar yoktu yazamadim sağolsun bana gold plus gelecek dediler iyi ona da razıyım dedim. Gelen ürün ip 7 dedim sizin yapacağınız işin ben ta yok arkadaş alamadim telefonu @Apocalypse_ hayırlı olsun sonunda aldin darisi başıma
Arkadaşlar cam jelatinde kararsız kaldım spigen mi buff mu benim için çizilmeye dirençli olsun yeter 100 tl pahalı geldi ama bilemiyorum
Bu stoklar ne zaman normale döner arkadaşlar bir telefon alayım dedim. İlk defa İos İle tanışacaktım olmadı
Valla ben inan 7 plus 128 gb gold zor buldum1 aya kadar her isteyen bulur
Merhaba arkadaşlar, iPhone 7 alacağım madia marketten sipariş ettim, kasko icin 200 lira istiyorlar arkadaşlar, sizce yaptırmalı mıyım? Ekran kırıldığında 1200 lira ödersiniz teknik serviste diyorlar, ip7nin ekranı bu kadar pahalı mı, bilgisi olan var mı acaba?
100 tl abartı ve gereksiz olur
Banada aynısını yapmuşlardıTurk telekom firma değil bizim çalışanlar saftirik bekleyecez artık napalim @Apocalypse_ aynen öyle hryecanlandirdi plus plus diye diye gelen 7
Çok fazlaymış ios10 bize 1.1gb gelmişti2.46 gb güncelleme 10.0 ile geldi cihaz bana
Yeni bitti nihayet ama telefon bayağı hızlandıÇok fazlaymış ios10 bize 1.1gb gelmişti
Benim iPad Pro da tıslıyorBir uygulama açıkken işlemci çalışırken o ses çıkıyor, normalde düşük güç tüketimin de çıkmıyor. Video oyun vs açıkken dene farkedeceksin,belki de senin cihaz da ses çıkarmıyordur susturucu takmış olabilirler
Dostum sonunda gördüm hayırlı olsun Telefonun. Güle güle kullan. İnşallah hurda olana kadar gider.Yeni bitti nihayet ama telefon bayağı hızlandı
Fazlasıyla hem de ama inşallah hırda olmaz darısı sizeDostum sonunda gördüm hayırlı olsun Telefonun. Güle güle kullan. İnşallah hurda olana kadar gider.
Yeni bitti nihayet ama telefon bayağı hızlandı
Bu arada ıos 10.01 indirmiş telefonda 205 mb derken pc de neden 2.45 GB diyordu ?Hızlanır ama bayağı çokmuş garip geldi
Bu arada ıos 10.01 indirmiş telefonda 205 mb derken pc de neden 2.45 GB diyordu ?
Peki fazladan hafızada kaplama olmasın ?Bu aslında ilginç olmaması gereken bi durum çünkü itunes telefonda sürümü anlayamamış yine ios 10.1 kurmuş demekki sıkıntı olmaz ama arada olabiliyor.
Peki fazladan hafızada kaplama olmasın ?
Bugün çektiğim de yollarımİphone 7 veya 7 plös olan arkadaşlar çektiğiniz resimleri buraya atarsanîz seviniriz
Bende PC'den yaptım güncellemeyi oradan yapmak daha sağlıklı. Benim şuan şarj azalma gibi bir durumu yokEkran kapalıyken bile şarj gidiyor yeni güncelledim 10.1 pc de 2.45 gb ben telefodan 200 mblık güncellemeyi kurdum.Sizde de var mı bu sorun.