- Reaksiyon puanı
- 1,272
Aynen öyle kardeşin vallahi ama değdi beklediğime vallahi billahi yaoooooo valla kendime gelen plustan çok sana sevindim abi az beklemedin yani ne ladın tam olarak
Aynen öyle kardeşin vallahi ama değdi beklediğime vallahi billahi yaoooooo valla kendime gelen plustan çok sana sevindim abi az beklemedin yani ne ladın tam olarak
Ben sırf tuş kilidinde her seferinde basmıyım ömrü gitmesin diye devre dışı bıraktım basarak açmayı ,dokunarak açıyorum tuş kilidi (uyandırmak için kaldır açık)Bence telefonu kullanmayım ben bozulur filan
Home tuşuna alışamadım ya
Hadi hayırlı olsun kardeşim bende bugün aldım
valla bende kormuyorum değil hani ama buda apple yani Samsung değil ki bozulsun patlasınBen sırf tuş kilidinde her seferinde basmıyım ömrü gitmesin diye devre dışı bıraktım basarak açmayı ,dokunarak açıyorum tuş kilidi (uyandırmak için kaldır açık)
Eyvallah sağol darısı sizin başınızaHayirli ugurlu olsun sonunda muradina erdin[emoji6]
Spigen en iyisiArkadaşlar cam jelatinde kararsız kaldım spigen mi buff mu benim için çizilmeye dirençli olsun yeter 100 tl pahalı geldi ama bilemiyorum
Hayır 10.1 dePortre modu 10.01 de mi var ?
Haha ne akrabalar var millette yaArkadaşlar bu seferde 7 plus ile aranızdayım daha alalı 1 hafta olmadan amcamla değiştim o plus almış bende de normal vardı dedi büyük kullanmıyorum istersen değişelim dedi bende tabi tamam dedim teknolojidende pek anlayan biri değil. evet şimdi de plus 32 ile tekrar aranızdayım
Toplu taşımada falan millet yicekmiş gibi bakıyor telefona aman dikkat edin ha bi de yolda elinizde çok tutmayın Allah muhafaza biri kapar kaçar hiç belli olmazBendede o korku vardı 2 torbaya sarıp montun iç cebine sığdırmışdım
Aynen hahaha amaaa negan hiç yakıştıramadım bizim semtteki çocuklara çivili sopayl vurmuşun hayırdırToplu taşımada falan millet yicekmiş gibi bakıyor telefona aman dikkat edin ha bi de yolda elinizde çok tutmayın Allah muhafaza biri kapar kaçar hiç belli olmaz
Bir uygulama açıkken işlemci çalışırken o ses çıkıyor, normalde düşük güç tüketimin de çıkmıyor. Video oyun vs açıkken dene farkedeceksin,belki de senin cihaz da ses çıkarmıyordur susturucu takmış olabilirlerşu tıslama sesini duyamayan bi tek benmiyim
Hahaha kaşındılar aga bizim mahalleden bi kaç kişiye bazuka roket sallamışlar, ben de kaşıdım biraz sert kaşıdım ama olsunşaka bi yana dizi efso başladı negan karakteri de çok hoşuma gitti ondan yani neyse konu yeri burası değilAynen hahaha amaaa negan hiç yakıştıramadım bizim semtteki çocuklara çivili sopayl vurmuşun hayırdır
Merhaba arkadaşlar, iPhone 7 alacağım madia marketten sipariş ettim, kasko icin 200 lira istiyorlar arkadaşlar, sizce yaptırmalı mıyım? Ekran kırıldığında 1200 lira ödersiniz teknik serviste diyorlar, ip7nin ekranı bu kadar pahalı mı, bilgisi olan var mı acaba?
Eyvallah yok benimkisi tercih basmaktansa dokunmayı tercih ediyorum ,işin latifesi o ,hunharca kullanıyorum zaten telefonu sağolasın ️Cihaz kullananlara tavsiyem bozulur diye tuşlara basmamazlık yapmayın. Garanti bitene kadar dibine kadar kullanın. Birşey olursa zaten direk değiştiriyorlar. 2 yılda da hunharca kullandıktan sonra bozulmadıysa daha bozulmaz.
Kapsamında neler var acaba? Ekran fiyatlarını biliyor musunuz bir de, 1200lira çok geldi sankiPahalı fakat pek kapsamlı bir kasko değil ben yaptırmamıştım 6s plusa yararınızı düşündükleri için değil sattıklarında prim elde ettikleri için yapıyorlar her sene Yen'i iPhone için gittiğimde aynı muhabbet geçiyor hayır deyip çıkıyorum
Merhaba arkadaşlar, iPhone 7 alacağım madia marketten sipariş ettim, kasko icin 200 lira istiyorlar arkadaşlar, sizce yaptırmalı mıyım? Ekran kırıldığında 1200 lira ödersiniz teknik serviste diyorlar, ip7nin ekranı bu kadar pahalı mı, bilgisi olan var mı acaba?
Pahalı fakat pek kapsamlı bir kasko değil ben yaptırmamıştım 6s plusa yararınızı düşündükleri için değil sattıklarında prim elde ettikleri için yapıyorlar her sene Yen'i iPhone için gittiğimde aynı muhabbet geçiyor hayır deyip çıkıyorum
dfu modu nedir
10.1 sürümündePortre modu 10.01 de mi var ?
Güncellemeri kontrol et2.46 gb güncelleme 10.0 ile geldi cihaz bana