iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hakan__

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Bence telefonu kullanmayım ben bozulur filan :D

Home tuşuna alışamadım ya
Ben sırf tuş kilidinde her seferinde basmıyım ömrü gitmesin diye devre dışı bıraktım basarak açmayı ,dokunarak açıyorum tuş kilidi :D(uyandırmak için kaldır açık)

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Yok abi bu turkcell çıldırdı. Gold u nasıl rose gold anlar. Bilemiyorum:mad:. Zaten 7 olayından kızgınım. Bari bunda yapma bee:mad:

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,272
V
Ben sırf tuş kilidinde her seferinde basmıyım ömrü gitmesin diye devre dışı bıraktım basarak açmayı ,dokunarak açıyorum tuş kilidi :D(uyandırmak için kaldır açık)
valla bende kormuyorum değil hani ama buda apple yani Samsung değil ki bozulsun patlasın :joycat::joycat:

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747
Arkadaşlar cam jelatinde kararsız kaldım spigen mi buff mu benim için çizilmeye dirençli olsun yeter 100 tl pahalı geldi ama bilemiyorum

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Arkadaşlar bu seferde 7 plus ile aranızdayım daha alalı 1 hafta olmadan amcamla değiştim o plus almış bende de normal vardı dedi büyük kullanmıyorum istersen değişelim dedi bende tabi tamam dedim teknolojidende pek anlayan biri değil. evet şimdi de plus 32 ile tekrar aranızdayım :D
Haha ne akrabalar var millette ya :)

Hayirli olsun bir kez daha.

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
şu tıslama sesini duyamayan bi tek benmiyim

Hakan__

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Bendede o korku vardı 2 torbaya sarıp montun iç cebine sığdırmışdım
Toplu taşımada falan millet yicekmiş gibi bakıyor telefona aman dikkat edin :D ha bi de yolda elinizde çok tutmayın Allah muhafaza biri kapar kaçar hiç belli olmaz:p:D

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Cihaz kullananlara tavsiyem bozulur diye tuşlara basmamazlık yapmayın. Garanti bitene kadar dibine kadar kullanın. Birşey olursa zaten direk değiştiriyorlar. 2 yılda da hunharca kullandıktan sonra bozulmadıysa daha bozulmaz.

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Toplu taşımada falan millet yicekmiş gibi bakıyor telefona aman dikkat edin :D ha bi de yolda elinizde çok tutmayın Allah muhafaza biri kapar kaçar hiç belli olmaz:p:D
Aynen hahaha amaaa negan hiç yakıştıramadım :) bizim semtteki çocuklara çivili sopayl vurmuşun hayırdır :D

dbicer83

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Bu stoklar ne zaman normale döner arkadaşlar bir telefon alayım dedim. İlk defa İos İle tanışacaktım olmadı

Hakan__

Asistan
Reaksiyon puanı
104
şu tıslama sesini duyamayan bi tek benmiyim
Bir uygulama açıkken işlemci çalışırken o ses çıkıyor, normalde düşük güç tüketimin de çıkmıyor. Video oyun vs açıkken dene farkedeceksin,belki de senin cihaz da ses çıkarmıyordur susturucu takmış olabilirler :D

Hakan__

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Aynen hahaha amaaa negan hiç yakıştıramadım :) bizim semtteki çocuklara çivili sopayl vurmuşun hayırdır :D
Hahaha kaşındılar aga bizim mahalleden bi kaç kişiye bazuka roket sallamışlar, ben de kaşıdım biraz sert kaşıdım ama olsun:p:D:Dşaka bi yana dizi efso başladı negan karakteri de çok hoşuma gitti ondan yani neyse konu yeri burası değil :D

Son düzenleme:

hsynktn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba arkadaşlar, iPhone 7 alacağım madia marketten sipariş ettim, kasko icin 200 lira istiyorlar arkadaşlar, sizce yaptırmalı mıyım? Ekran kırıldığında 1200 lira ödersiniz teknik serviste diyorlar, ip7nin ekranı bu kadar pahalı mı, bilgisi olan var mı acaba?

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Merhaba arkadaşlar, iPhone 7 alacağım madia marketten sipariş ettim, kasko icin 200 lira istiyorlar arkadaşlar, sizce yaptırmalı mıyım? Ekran kırıldığında 1200 lira ödersiniz teknik serviste diyorlar, ip7nin ekranı bu kadar pahalı mı, bilgisi olan var mı acaba?

Pahalı fakat pek kapsamlı bir kasko değil ben yaptırmamıştım 6s plusa yararınızı düşündükleri için değil sattıklarında prim elde ettikleri için yapıyorlar her sene Yen'i iPhone için gittiğimde aynı muhabbet geçiyor hayır deyip çıkıyorum

Hakan__

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Cihaz kullananlara tavsiyem bozulur diye tuşlara basmamazlık yapmayın. Garanti bitene kadar dibine kadar kullanın. Birşey olursa zaten direk değiştiriyorlar. 2 yılda da hunharca kullandıktan sonra bozulmadıysa daha bozulmaz.
Eyvallah yok benimkisi tercih basmaktansa dokunmayı tercih ediyorum ,işin latifesi o ,hunharca kullanıyorum zaten telefonu sağolasın:) ✌️

hsynktn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Pahalı fakat pek kapsamlı bir kasko değil ben yaptırmamıştım 6s plusa yararınızı düşündükleri için değil sattıklarında prim elde ettikleri için yapıyorlar her sene Yen'i iPhone için gittiğimde aynı muhabbet geçiyor hayır deyip çıkıyorum
Kapsamında neler var acaba? Ekran fiyatlarını biliyor musunuz bir de, 1200lira çok geldi sanki

Hakan__

Asistan
Reaksiyon puanı
104

Kesinlikle katılıyorum, bana da çok dil döktüler yok düşebilir kırılabilir şöyle olur böyle olur sizin aklınıza girmeye çalışıyorlar tabi sizin tercihinix ama kulak asmayın derim ben o kadar onların dedikleri gibi büyütülecek bir konu değil. Hayır diyin grçin istemiyorsanız.

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,272
2.46 gb güncelleme 10.0 ile geldi cihaz bana

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Of of internet bu saate kadar yoktu yazamadim sağolsun bana gold plus gelecek dediler iyi ona da razıyım dedim. Gelen ürün ip 7 dedim sizin yapacağınız işin ben ta:( yok arkadaş alamadim telefonu @Apocalypse_ hayırlı olsun sonunda aldin darisi başıma

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747
Güncelleyince sistem farkları ortaya çıkıyor 10'1 kadar optimizasyon kötü 10'1de biraz toparlanmış ama istenilen seviyede değil