iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
mat siyahı gördüm gold'a daha çok aşık oldum :)
Hayirli ugurlu olsun. Kilif olarak UAG al bence. Yazik olmasin, ha spigen tough da guzel ama kenar cerceveleri UAG kadar yuksek degil. Bu nedenle kenar darbe biraz ekrana dogru gelirse ekran catlayabilir. Uag daha basarili. Ekran koruyucu olarak spigen alinabilir.
Normalde kasko yaptirma derdim ama 20 liraysa ve faturaya ek falan bolmuyorlarsa iyimis.
Turkcellin hangi bayisinden aldin?

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Hayirli ugurlu olsun. Kilif olarak UAG al bence. Yazik olmasin, ha spigen tough da guzel ama kenar cerceveleri UAG kadar yuksek degil. Bu nedenle kenar darbe biraz ekrana dogru gelirse ekran catlayabilir. Uag daha basarili. Ekran koruyucu olarak spigen alinabilir.
Normalde kasko yaptirma derdim ama 20 liraysa ve faturaya ek falan bolmuyorlarsa iyimis.
Turkcellin hangi bayisinden aldin?
Kasko aylık 14 TL ve Vestel tablet hediyeli
Vallahi Tekirdağ çarşıdan aldım
Kılıf ve ekran koruyucu 80 tl ödedin

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
@FOM

Birde iki sorunum var
WhatsApp okumama rağmen bildirim gitmiyo

Kullanım ve beklemede gözükmüyor

Ekli dosyalar

• IMG_0005.PNG
    IMG_0005.PNG
    512.7 KB · Görüntüleme: 498
  • IMG_0006.PNG
    IMG_0006.PNG
    528.9 KB · Görüntüleme: 484
  • IMG_0006.PNG
    IMG_0006.PNG
    528.9 KB · Görüntüleme: 318

hlc.emine

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
yazan oldu mu bilmiyorum ama benim telefonda kamerayı açınca siyah ekran çıkıyor. uygulamayı kapatıp tekrar açıyorum düzeliyor. bu sorunu yaşayan başka bi arkadaş var mı? telefon bozuk mu acaba ne yapmam gerekiyor yardım :(:(

erdiguler97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Bende telefonu alalı 4 gün oldu bugün kamerada öyle bişey ile karşılaştım. Okadar alışmışız ki kusursuza bugün 3 4 saniye açılınca siyah ekran verdi kamera sonra açıldı ama (normalde şak diye açılan kamera)

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Bende telefonu alalı 4 gün oldu bugün kamerada öyle bişey ile karşılaştım. Okadar alışmışız ki kusursuza bugün 3 4 saniye açılınca siyah ekran verdi kamera sonra açıldı ama (normalde şak diye açılan kamera)

O güncelleme ile alakalı o ve o tip sorunlar

Ahmet3465

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Mat siyah 128 gb aldım apple storedan sonunda :) Şimdi oraya ekran jelatini gelmemişti. Bu noktada hangi markayı önerirsiniz? Buff diye bir marka vardı ne dersiniz?

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Arkadaşlar bu seferde 7 plus ile aranızdayım daha alalı 1 hafta olmadan amcamla değiştim o plus almış bende de normal vardı dedi büyük kullanmıyorum istersen değişelim dedi bende tabi tamam dedim teknolojidende pek anlayan biri değil. evet şimdi de plus 32 ile tekrar aranızdayım :D

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Arkadaşlar bu seferde 7 plus ile aranızdayım daha alalı 1 hafta olmadan amcamla değiştim o plus almış bende de normal vardı dedi büyük kullanmıyorum istersen değişelim dedi bende tabi tamam dedim teknolojidende pek anlayan biri değil. evet şimdi de plus 32 ile tekrar aranızdayım :D
Hadi hayırlı olsun kardeşim bende bugün aldım :D