iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Valla en şanslı Benim 6s için 2 gün bekledim :D
ben 7 plus 128 bekliyorum 6s değil :)
işlevi önemli plus ta çift kamera var deseydiniz
ne desen boş onlara :D
artık hiçbir mağazada satış elemanlarından destek almıyorum.Çünkü bilgileri hepimizden daha az çoğunun dünyadan haberi yok hala ekran kartlarının gb ı yüksek ise iyidir zannediyorlar
bence işlerine geliyor veya onlardan puan filan kazanıyorlardır

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
ben 7 plus 128 bekliyorum 6s değil :)

ne desen boş onlara :D

bence işlerine geliyor veya onlardan puan filan kazanıyorlardır

operatörler öyle işler çeviriyor ki akıl sır erdiremezsiniz çoğu en çok tercih edilen modellerini daha yüksek fatura anlaşması yapan müşterilere öncelikli satıyolar diğerlerinede ellerinde ne varsa bir an önce satmaya çalışıyolar

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
merhaba arkadaşlar apple store sitesine göre iphone 7 teslimat süresi 2-3 hafta plus için 3-4 hafta mediamarkt gibi mağazalarada ya 1 hafta erken yada 1 hafta geç gelir operatörleri bilmiyorum

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Babamı kandırmışlar se aldırmış temsilci iyi mi?:mad: Ah turkcell ah:mad: 7 olsaydı ne güzel aranıza katılacaktım. Neyse başka bahara:(

tafo66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Arkadaş 7 plus ile bugün aranıza katılmış bulunuyorum. Note 5 sen geçtim. Sadece ekranın belli bir alanını yakalama özelliği vardı. Onu çok arıyorum. Şu an tam ekranı çekip istediğim alana kırpıyorum ama bunu direkt o bölgeyi ele geçirme olarak yapabileceğim bir program var mı?

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Maalesef:( s7 yle takas yapacaktım. Telefonu yedeklemiştim. Herşey hazırdı bu olmadı. Move to iOS uygulaması bile yüklemiştim:(
Değiştirme imkanınız yok mu şimdi Se ye mi geçeceksin yoksa devam mı androide bu başlıkta herkesin yeri var :)
Arkadaş 7 plus ile bugün aranıza katılmış bulunuyorum. Note 5 sen geçtim. Sadece ekranın belli bir alanını yakalama özelliği vardı. Onu çok arıyorum. Şu an tam ekranı çekip istediğim alana kırpıyorum ama bunu direkt o bölgeyi ele geçirme olarak yapabileceğim bir program var mı?
Hayırlı olsun güzel tercih :)