--ProofStriker
Profesör
Aynen keşke acele etmeden çıkarsaydı yoksa güzel telefonduSamsung nasıl kıvırsam diye düşünmeye başladı![]()

Aynen keşke acele etmeden çıkarsaydı yoksa güzel telefonduSamsung nasıl kıvırsam diye düşünmeye başladı![]()
Aynen iphone dan önce çıkartmak için kastı elinde patladıAynen keşke acele etmeden çıkarsaydı yoksa güzel telefondu![]()
herkese hayırlı olsun cihaz fotoğrafları alalım
bir ben alamadım yahu![]()
Spigen kılıfın orjinal olduğu nasıl anlaşılır ?
Önceki kılıfımda kod çıkmıştı bundan kod çıkmadı.
ben 7 plus 128 bekliyorum 6s değilValla en şanslı Benim 6s için 2 gün bekledim![]()
ne desen boş onlaraişlevi önemli plus ta çift kamera var deseydiniz
bence işlerine geliyor veya onlardan puan filan kazanıyorlardırartık hiçbir mağazada satış elemanlarından destek almıyorum.Çünkü bilgileri hepimizden daha az çoğunun dünyadan haberi yok hala ekran kartlarının gb ı yüksek ise iyidir zannediyorlar
alacağız inşallah alacağızbi sen bide ben
Kurumsal yetkilimiz Çarşambaya gün vermiş(!)valla sinirden gideceğim galiba bu ne
almıyorum ip7 desem samsung alıyorum desem hemen gönderir
![]()
Bizim inatçı lg g5 veya s7 edge aldırmaya çalışıyor ama yok ben yememvallaha artık firmalar onuda yemiyo karar sizin istediğiniz markayı alabilirsiniz diyolar
Şu plus daki çift kamera beni bitirdi. Etrafı bulanıklaştırıp bir nesneye odaklanıyor. Keşke 6s de gelse.
ben 2012 olması gerek o zaman o hataya düştüm bilgi yoktu tabi galaxy s2 almaya gittim teknosaya çıkarken elimde galaxy ace vardıBizim inatçı lg g5 veya s7 edge aldırmaya çalışıyor ama yok ben yemem![]()
Aynen iphone dan önce çıkartmak için kastı elinde patladı![]()
Maalesef6s e o özellik gelemez çünkü o donanımsal bişey yazılımsal değil
ilk başlarda sadece 7 plus ta olacaktı fakat 7 ye de gelecek mişMaalesef![]()
ben 7 plus 128 bekliyorum 6s değil
ne desen boş onlara
bence işlerine geliyor veya onlardan puan filan kazanıyorlardır
nerden aldınız
o zaman sorun yokHepsiburada.com
satıcı hepsiburada ydı
Eyvah eyvahAz önce yürek yiyip telefonu suyla yıkadım![]()
Eyvah eyvahsonuç ne peki
![]()
Bana değiştirme garantisi verseler dahi sokmamtelefonun çalışmasına bi zarar gelmez ama sular kireçli kurularken telefon çizilebilir
Ciddi misin sen çok kötü olmuş ya :/Babamı kandırmışlar se aldırmış temsilci iyi mi?Ah turkcell ah
7 olsaydı ne güzel aranıza katılacaktım. Neyse başka bahara
![]()
MaalesefCiddi misin sen çok kötü olmuş ya :/
Değiştirme imkanınız yok mu şimdi Se ye mi geçeceksin yoksa devam mı androide bu başlıkta herkesin yeri varMaalesefs7 yle takas yapacaktım. Telefonu yedeklemiştim. Herşey hazırdı bu olmadı. Move to iOS uygulaması bile yüklemiştim
![]()
Hayırlı olsun güzel tercihArkadaş 7 plus ile bugün aranıza katılmış bulunuyorum. Note 5 sen geçtim. Sadece ekranın belli bir alanını yakalama özelliği vardı. Onu çok arıyorum. Şu an tam ekranı çekip istediğim alana kırpıyorum ama bunu direkt o bölgeyi ele geçirme olarak yapabileceğim bir program var mı?
Andro ile devam. S7 yi bırakıp geçmemDeğiştirme imkanınız yok mu şimdi Se ye mi geçeceksin yoksa devam mı androide bu başlıkta herkesin yeri var
Hayırlı olsun güzel tercih![]()
6s i 3000₺ ye aldım çünkü. 7 çıkmadan 1 ay evvel
7 ye gelemez çünkü sadece yazılımla olacak bişey değililk başlarda sadece 7 plus ta olacaktı fakat 7 ye de gelecek miş
Babamı kandırmışlar se aldırmış temsilci iyi mi?Ah turkcell ah
7 olsaydı ne güzel aranıza katılacaktım. Neyse başka bahara
![]()