iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
cevap için teşekkür ederim :) film, oyun hiç birini yapmam telle. minik videolar ve foto sadece. iphone ilk defa kullanıcam android in sürekli yavaşlamsı donması sıkıldım. bide iphone deneyeyim diyrum. şuan 6s plus 32gb ağır basıyr biraz 7 ye göre.

film ve oyun yoksa 32 bile fazla tabi daha düşüğü olmadığı için 32 alacaksın oda yeterde artar

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Sarj konusunu dert etmek istemiyorsan plus seçeneğine yönelmelisin rahat bir günü çıkartıyor,tabi elinden bırkmassan orası başka:D

ama arkadaş telefonda oyun ve film ile pek ilgilenmem diyo yani 7 alsada pek bi kaybı olmaz bütçede sorun yoksa tabiki plus alsın

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Yok artık :D teknosada galaxy s2 alacakken bana galaxy ace daha iyi diye satmışlardı :D

artık hiçbir mağazada satış elemanlarından destek almıyorum.Çünkü bilgileri hepimizden daha az çoğunun dünyadan haberi yok hala ekran kartlarının gb ı yüksek ise iyidir zannediyorlar

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
15 ay önce çıkan bir telefonun konusunun daha büyük olması gayet doğal

Gayet normal olması olmaması değil söz konusu başka birsürü kulüp var 15 ay önce çıkmış cihazların ama note5 ekstra büyüdü konusu bahsettiğimiz konu bu. Biraz inceleyip yorum yaparsanız sevinirim..

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Gayet normal olması olmaması değil söz konusu başka birsürü kulüp var 15 ay önce çıkmış cihazların ama note5 ekstra büyüdü konusu bahsettiğimiz konu bu. Biraz inceleyip yorum yaparsanız sevinirim..
Orada şöyle bir şey var: adamlar 1 kılıf için 2-3 sayfa konuşuyorlar. Mesela bizim s7 konusu öyle değil. Az öz konuşuluyor. Burası da çok ama note5 dediğim gibi 2li sohbet te çok fazla;)

--ProofStriker

Profesör
Reaksiyon puanı
764
IMG_0085.PNG
Aynen s7 konusu çok soğuk kaldı bu konuya göre:)
Samsung un itibarı zedelendi ondan da olabilir az önce gördüm de yorumu sizlere bırakıyorum...