iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
O kadar sürer mi çok uzun bir süre gerçekten bekleyeceğiz o zaman yapacak bir şey görünmüyor. Sağlık olsun bilgilendirme için teşekkür ederim. Peki tr garantisi yada yurt dışı olduğunu nasıl anlarız.
Ben mesela 7 plus 128 alacağım 128 pluslar çok yok o yüzden bir ay içersinde çoğu yerde rahatlıkla bulunabilir

--ProofStriker

Profesör
Reaksiyon puanı
764
Neymiş 7S bekle bu nasıl mantıktır allah aşkına ya bu kadar insan mal mı 6s almayıp 7 alıyor varya bunları kızgın yağa yatıracaksın :mad:
Bende aynı şeyi düşünüyorum aslında. İsteyen istediğini alır buna karışamam donanım açısından zaten yenilik yapmak zorunda ki Yeni modelin anlamı olsun. Orada haklısınız. Ancak her düz seride bir kronik sorunun çıkması S serilerinin daha iyi olduğunu akla getiriyor. Herkes yaşayacak diye bir durum da Yok mesala benim yabancı dil hocam iPhone 5 kullanıyordu hiç bir sorunu yoktu şimdi iPhone 6 kullanıyor hiç bir sorunu yok. Biraz da şans olsa gerek.

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
O kadar sürer mi çok uzun bir süre gerçekten bekleyeceğiz o zaman yapacak bir şey görünmüyor. Sağlık olsun bilgilendirme için teşekkür ederim. Peki tr garantisi yada yurt dışı olduğunu nasıl anlarız.

mediamarkt,bimeks,teknosa ve vatan gibi bilindik yerlerden alırsanız zaten apple türkiye garantili olacaktır. başka yerlerden alırsanızda apple ın sitesinde de cihaz seri numarası girerek kontrol edebiliyorsunuz

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Adamın dediği doğru.İmkan varsa beklenip 7s alınır.Zaten,apple s ile düz seriler Arasında donanımsal Açıdan baya bir fark bulunduruyor.Misal iPhone 6:A8-1 gb ram iPhone 6s a9 2 gb ram.

neye ne zaman ihtiyaç varsa o zaman alınır teknolojide o çıkacak bu çıkacak biraz beklesemmi dediğiniz an hiçbirşeye sahip olamadan bekler bekler durursun teknolojiye her an yetişilemeyeceği için ihtiyacın olan şeyi hemen alıcaksın

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
iphone 6s ile 7 neredeyse benzer diyen kişilerin teknolojiden anladığını düşünmüyorum. Yeni hızlı bir işlemci gelmiş , taptic engine ile tamamen dokunmatik olmuş , kamerası daha iyi bir cihazdan bahsediyoruz. Sürekli baştan aşağı herşeyiyle değişik cihazda üretilemez ki tamam biz istiyoruz iyi hoşta bazen bizim her istediğimiz iş üretime gelince yapılamayabiliyor. apple ın aynı kasayı kullanması eleştirildi ama bu apple firması ile ilgili bir durum değil amerikan firma kültürü ile ilgili bir durum. Amerika da dizayn yapılırken elektronik donanımı en iyi şekilde taşımasına öncelik verilir cihazın yeni modelini çıkaracakları zamanda yeni ekleyecekleri özelliklerin mevcut dizayna uyup uymadığına bakarlar eğer mevcut dizayn yeterliyse tasarımda değişikliğe pek yer vermezler . Bu bahsettiğim neredeyse tüm markalarda vardır.

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Aynen öyle sırf 6 7 ye benziyor diye niye aynı telefonu alayım keriz miyim diyenler var çok ilginç

onu diyenler sadece telefonu gösteriş için alan kişiler Apple Türkiye için daha ucuz olsun diye 4 gb hafızalı iphone 7 plus getirse bile alacak dolu insan var çünkü amaçları farklı

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Zaten çoğu kişi tasarıma bakıp 5S aldı o kadar soranlara söyledik SE alın diye önemli olan donanım diyorum tasarım diyo ama şimdi çoğu gelmiş 6 dan 7'ye geçeceğim diyor o zaman hani tasarım önemliydi tasarım meredeyse aynı

se nin tasarımda 5s e göre biraz daha iyiydi ki

vernacular_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
mrb arkadaşlar foruma yeni katıldım. bikaç konuda fikrinize ihtiyacım var. telefon almayı düşünüyorum. 6s plus ve 7 arasında kaldım. 7 çok küçük gibi plus çok büyük gibi :)))) ve ikinci kısım hafıza bu 32 gb hiç mi yetmiyor aman alma çöpe atarsın diyorlar. telde hiç oyun oynmam sdece sosyal ağlar, foto. bi yardım edin hele :)

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
mrb arkadaşlar foruma yeni katıldım. bikaç konuda fikrinize ihtiyacım var. telefon almayı düşünüyorum. 6s plus ve 7 arasında kaldım. 7 çok küçük gibi plus çok büyük gibi :)))) ve ikinci kısım hafıza bu 32 gb hiç mi yetmiyor aman alma çöpe atarsın diyorlar. telde hiç oyun oynmam sdece sosyal ağlar, foto. bi yardım edin hele :)
Bak oyun yoksa 7 gereksiz ama 7 nin kamerası 6s plus göre bir tık daha önde 7 6s plus göre çok daha güçlü cihaz ama sizin güce ihtiyacınız yoksa 6s plus size yeter

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198

Plus al kardeşim.
7 yi de 7 Plus'ı da denedim plus ın ekranı daha keskin ve kaliteli.
32 Gb yeter merak etme. Bende var ve şuan 22 Gb boş.

Not: Oyun yüklü değil film yok içinde telefonun. 20 uygulama, 150 foto ve 4 video var 1080p üçer dakikalık.

vernacular_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bak oyun yoksa 7 gereksiz ama 7 nin kamerası 6s plus göre bir tık daha önde 7 6s plus göre çok daha güçlü cihaz ama sizin güce ihtiyacınız yoksa 6s plus size yeter
benim için tek önemli şey şarj ve sağlamlık. yani günün ortasında şarja ihtiyaç duymuyayım çok fazla.

vernacular_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Plus al kardeşim.
7 yi de 7 Plus'ı da denedim plus ın ekranı daha keskin ve kaliteli.
32 Gb yeter merak etme. Bende var ve şuan 22 Gb boş.

Not: Oyun yüklü değil film yok içinde telefonun. 20 uygulama, 150 foto ve 4 video var 1080p üçer dakikalık.
cevap için teşekkür ederim :) film, oyun hiç birini yapmam telle. minik videolar ve foto sadece. iphone ilk defa kullanıcam android in sürekli yavaşlamsı donması sıkıldım. bide iphone deneyeyim diyrum. şuan 6s plus 32gb ağır basıyr biraz 7 ye göre.

Hakan__

Asistan
Reaksiyon puanı
104
benim için tek önemli şey şarj ve sağlamlık. yani günün ortasında şarja ihtiyaç duymuyayım çok fazla.
Sarj konusunu dert etmek istemiyorsan plus seçeneğine yönelmelisin rahat bir günü çıkartıyor,tabi elinden bırkmassan orası başka:D

BedouinthePole

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
cevap için teşekkür ederim :) film, oyun hiç birini yapmam telle. minik videolar ve foto sadece. iphone ilk defa kullanıcam android in sürekli yavaşlamsı donması sıkıldım. bide iphone deneyeyim diyrum. şuan 6s plus 32gb ağır basıyr biraz 7 ye göre.
telefonla oyun falan oynamıyorsan düz 7 alabilirsin bence 2 gün kullandığımı biliyorum sadece sosyal medya uygulamalarını kullanarak

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264

Tarif ettiğiniz kullanıma göre 32gb yerli olacaktır. iPhone 7 almanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme: