Baya hızlı mesajlar geliyor ama note5 :/ sanmıyorum geçeceğini
Ama daha çıkalı cihaz 1 ayını yeni doldurdu öyle düşün
Baya hızlı mesajlar geliyor ama note5 :/ sanmıyorum geçeceğini
O konunun mesajları note 5 ile alakası yok ki hem makara ve diğer samsung modelleriyle alakalı![]()
Öyle ama bizde hep 7 ile alakalı konuştuk burada iki ay sonra 9.000 mesaja ulaşırızO konu bagağı büyüdü ama![]()
Yok malesef ıphone ve apple kullanıcıları fb grubunda biri 7 plus 128 mat satıyor ama 4500 istiyor kağıtçıAlamadın mı hala![]()
32 yeterli diyorsunuz yani. Bulabilirsem önümüzdeki hafta 7 32 mat siyah ile aranızda olmayı planlıyorum.tşk
O kadar sürer mi çok uzun bir süre gerçekten bekleyeceğiz o zaman yapacak bir şey görünmüyor. Sağlık olsun bilgilendirme için teşekkür ederim. Peki tr garantisi yada yurt dışı olduğunu nasıl anlarız.1 aya kadar anca bulursun
Ben mesela 7 plus 128 alacağım 128 pluslar çok yok o yüzden bir ay içersinde çoğu yerde rahatlıkla bulunabilirO kadar sürer mi çok uzun bir süre gerçekten bekleyeceğiz o zaman yapacak bir şey görünmüyor. Sağlık olsun bilgilendirme için teşekkür ederim. Peki tr garantisi yada yurt dışı olduğunu nasıl anlarız.
Bende aynı şeyi düşünüyorum aslında. İsteyen istediğini alır buna karışamam donanım açısından zaten yenilik yapmak zorunda ki Yeni modelin anlamı olsun. Orada haklısınız. Ancak her düz seride bir kronik sorunun çıkması S serilerinin daha iyi olduğunu akla getiriyor. Herkes yaşayacak diye bir durum da Yok mesala benim yabancı dil hocam iPhone 5 kullanıyordu hiç bir sorunu yoktu şimdi iPhone 6 kullanıyor hiç bir sorunu yok. Biraz da şans olsa gerek.Neymiş 7S bekle bu nasıl mantıktır allah aşkına ya bu kadar insan mal mı 6s almayıp 7 alıyor varya bunları kızgın yağa yatıracaksın![]()
O kadar sürer mi çok uzun bir süre gerçekten bekleyeceğiz o zaman yapacak bir şey görünmüyor. Sağlık olsun bilgilendirme için teşekkür ederim. Peki tr garantisi yada yurt dışı olduğunu nasıl anlarız.
Farklı farklı bayiilere ö sipariş ver hangisi getirirse ondan alırsın diğerlerini iptal ettirisin.
Adamın dediği doğru.İmkan varsa beklenip 7s alınır.Zaten,apple s ile düz seriler Arasında donanımsal Açıdan baya bir fark bulunduruyor.Misal iPhone 6:A8-1 gb ram iPhone 6s a9 2 gb ram.
Aynen öyle sırf 6 7 ye benziyor diye niye aynı telefonu alayım keriz miyim diyenler var çok ilginç
Zaten çoğu kişi tasarıma bakıp 5S aldı o kadar soranlara söyledik SE alın diye önemli olan donanım diyorum tasarım diyo ama şimdi çoğu gelmiş 6 dan 7'ye geçeceğim diyor o zaman hani tasarım önemliydi tasarım meredeyse aynı
Tasarım olarak birebir aynı sadece yandaki parlak çerçeveler mat olmuştuse nin tasarımda 5s e göre biraz daha iyiydi ki
ön sipariş olayı artık yok
önceden söz verselerde stoklarına telefon girince hemen satıyolar gördüklerine
Olmaz olur mu burda kaydını yaptırıyorsun gelince arıyorlar. Çoğu yerde yapıyor
Bak oyun yoksa 7 gereksiz ama 7 nin kamerası 6s plus göre bir tık daha önde 7 6s plus göre çok daha güçlü cihaz ama sizin güce ihtiyacınız yoksa 6s plus size yetermrb arkadaşlar foruma yeni katıldım. bikaç konuda fikrinize ihtiyacım var. telefon almayı düşünüyorum. 6s plus ve 7 arasında kaldım. 7 çok küçük gibi plus çok büyük gibi))) ve ikinci kısım hafıza bu 32 gb hiç mi yetmiyor aman alma çöpe atarsın diyorlar. telde hiç oyun oynmam sdece sosyal ağlar, foto. bi yardım edin hele
![]()
Bu arada 6s plus da çok güçlü cihaz ama 7 daha güçlüBak oyun yoksa 7 gereksiz ama 7 nin kamerası 6s plus göre bir tık daha önde 7 6s plus göre çok daha güçlü cihaz ama sizin güce ihtiyacınız yoksa 6s plus size yeter
mrb arkadaşlar foruma yeni katıldım. bikaç konuda fikrinize ihtiyacım var. telefon almayı düşünüyorum. 6s plus ve 7 arasında kaldım. 7 çok küçük gibi plus çok büyük gibi))) ve ikinci kısım hafıza bu 32 gb hiç mi yetmiyor aman alma çöpe atarsın diyorlar. telde hiç oyun oynmam sdece sosyal ağlar, foto. bi yardım edin hele
![]()
benim için tek önemli şey şarj ve sağlamlık. yani günün ortasında şarja ihtiyaç duymuyayım çok fazla.Bak oyun yoksa 7 gereksiz ama 7 nin kamerası 6s plus göre bir tık daha önde 7 6s plus göre çok daha güçlü cihaz ama sizin güce ihtiyacınız yoksa 6s plus size yeter
cevap için teşekkür ederimPlus al kardeşim.
7 yi de 7 Plus'ı da denedim plus ın ekranı daha keskin ve kaliteli.
32 Gb yeter merak etme. Bende var ve şuan 22 Gb boş.
Not: Oyun yüklü değil film yok içinde telefonun. 20 uygulama, 150 foto ve 4 video var 1080p üçer dakikalık.
Sarj konusunu dert etmek istemiyorsan plus seçeneğine yönelmelisin rahat bir günü çıkartıyor,tabi elinden bırkmassan orası başkabenim için tek önemli şey şarj ve sağlamlık. yani günün ortasında şarja ihtiyaç duymuyayım çok fazla.
telefonla oyun falan oynamıyorsan düz 7 alabilirsin bence 2 gün kullandığımı biliyorum sadece sosyal medya uygulamalarını kullanarakcevap için teşekkür ederimfilm, oyun hiç birini yapmam telle. minik videolar ve foto sadece. iphone ilk defa kullanıcam android in sürekli yavaşlamsı donması sıkıldım. bide iphone deneyeyim diyrum. şuan 6s plus 32gb ağır basıyr biraz 7 ye göre.
vallaha lafta öylede iş uygulamaya gelince yok
ayırtıyosun sonra kusura bakmayın talep çok olduğu için satmak zorunda kaldık diyolar
mrb arkadaşlar foruma yeni katıldım. bikaç konuda fikrinize ihtiyacım var. telefon almayı düşünüyorum. 6s plus ve 7 arasında kaldım. 7 çok küçük gibi plus çok büyük gibi))) ve ikinci kısım hafıza bu 32 gb hiç mi yetmiyor aman alma çöpe atarsın diyorlar. telde hiç oyun oynmam sdece sosyal ağlar, foto. bi yardım edin hele
![]()
Haber bekleme bence direkt ara konuştuğun yerleri erkenden.Bugün pazartesi bakalım haber gele ek mi