iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
iPhone-7-Plus-32-GB-Modelinin-Yazma-H%C4%B1z%C4%B1-Selefine.jpg

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
anladım tamam 128 böyleyse 32yi tahmin edebiliyorum

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Bu arada iphone 7 sistem hafızadan kaç gb alıyor (Aldığımız zaman 32gb tın tamamını kullanamıyoruz)

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Ses kalitesinde bir fark var mi? Spotify en yuksek kalite ve apple music kullaniyorum, bunlardan birini kullaniyorsaniz kiyaslayabilir misiniz? 3.5mm jack ile fark var mi?

Yani apple amca para icin mi yapnis yoksa harbiden seste bir geliştirme sagliyor mu lightning portu

O fark gerçekten var ama iPhone kulaklığı ile anlayamazsın. Başka bir markanın lightning kulaklığı ile denemelisin.

ylmz42

Asistan
Reaksiyon puanı
43
O fark gerçekten var ama iPhone kulaklığı ile anlayamazsın. Başka bir markanın lightning kulaklığı ile denemelisin.
Ben earpods kulaklıkları cidden ses de diğer kulaklıklardan iyi bulmuyordum ama ya bana öyle geliyor yada cidden öype philips in 40 45 tllik bir kulaklığı var ondan daha tok bir ses veriyor birde spotify kullanıyorum ses kalitesi cidden hoşuma gitti. Ve kulaklık böyle daha çok kullanışlı olacak gibi çünkü temassızlık olmayacak.

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
şu 32gb lık versiyonu 6s ten daha düşük olayı canımı sıktı biraz sizce doğru mu çünkü ortada bi işlemci farkı falan var yani biri a9 biri a10 fusion kullanıyor ne nasıl daha zayıf olabiliyor anlamış değilim ya

Benimde canımı sıkmıştı fakat iyice araştırdım ve aralarında 4K yazim hizi dışında etkiliyen birşey yok apple canlı desteğede sordum bi kere a10 işlemci % 40 daha hızlı bu mümkün değil diyolar

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Apple kulakliginin iyi yani uzerindeki tuslari sayesinde muzigi yonetebilmen. Diger cogu kulaklik buna izin vermiyor. Yoksa sony kulakligim var, kullanamıyorum.

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
Bekleye bekleye ciğerim soldu ya, ulan ne bekleyen ödemeymiş.

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
bugün ankarada mediamarkt mağazasına gittim iphone 7 4.7 inç olanın her rengini bulabiliyorsunuz ben gittiğimde stoktaki tüm 7 pluslar bitmişti sadece öğleden sonra gold gelecek diyolardı mat siyah 1 hafta 10 güne anca gelirmiş ne yapsam bilemedim. Bu arada mat siyah gerçekten oldukça güzel kolay kolayda parmak izi kalmıyor ve anten çizgileri neredeyse hiç yok gibi jet black a bulaşmayın derim uzaktan bakınca gerçekten insanın alası geliyo ama elinize aldığınızda o kadar çok parmak izi kalıyor ki parlaklıktan eser kalmıyor mağazaya girmeden önce ellerim yıkamıştım birde el yıkadıktan sonrada genelde el dezenfektanı kullanırım o halde bile parmak izi kalınca jet black den soğudum

gitmişken 7 plus için ekran koruyucu ve kılıfta bakıyım dedim sadece celly diye bir marka vardı ekran koruyucusu 49 tl ve kılıf 39 tl bilen varmı nasıl markadır? Şeffaf slikon kılıflara hep bakıyorum. Spigen, Ttec ve Cellular line gibi markalarada n11 deki 17-18 tl olan kılıflarada. Hepsinde kalite aynı gibi geliyor. Acaba şeffaf slikonda markalar para tuzağımı orta hallisini alıp geçmek yeterli mi? Ayrıca hiçbir kılıf kamerayı çevrelemiyor

ekran koruyucu konusuna gelirsek 5 tl olanlar filan tabiki kötüdürde 20-25 tl olanlar yeterlimidir yoksa 50 tl ve üzeri modelleremi yönelmeliyiz gerçekten işe yarıyormu marka alınca çünkü telefonu markalı ekran koruyucular takılıyken çok yüksekten düşürmesede telefonu zarar gören birçok kişi var

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Birazdan iPhone 7 plus 256gb jetblack geliyor insallah bende cocuklar gibi şenim :D :D

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Aranıza iphone 7 mat siyah 32 gb ayırtarak katılmış bulunmaktayım ( son 3 tane kalmış ) :D

Bende bugün iphone 7 liler kervanına katılacaktımda nasip olmadı. Aslında 7plus 32 gb gold alıp eve dönmeyi planlıyodum.Elimizde kalmadı bekleme şansınız varsa 1-2 saat içinde gelicek dediler. O ara mat siyahı gördüm baya bi inceledim zaten mat siyahı seviyodumda titiz biri olduğum için siyah parmak izini çok belli eder kullanamam diye düşündüm. Baktım ki öyle parmak izi filan kalmıyor görüntüde güzel alıyım dedim ayırtsam ne zaman gelir dedim 10 günü bulur dediler bende vazgeçtim gold alasımda gelmedi sonradan nedense