iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Ayarlar/Erişilebilirlik/Ekran Kolaylıkları/Renk Filtresini aktif et en aşağıya gel, üstteki barı en sola ve alttaki barı en sağa çek düzeliyor.
Ekranda sararma yok ekranın verdiği renkler ayarlanmış şekilde gelebiliyor ayarlarsan çözülür

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
32 aldım plus alamadım diye üzülüyordum ama harbi diyorum 7 güzel kamera da plus ile hemen hemen aynı gibi hatta aynı. Performans 1gb ram i arayacağımı düşünmüyorum. Tek sıkıntım depolama onu da Vodafone 50gb yer var oraya yaparım büyük bi ihtimalle oda olmadı 128e vereceğim para ile sağlam bi taşınabilir harddisk alıp ona atarım şarj da normal geldi . Rengi felan çok hoş home tuşu ayrı bir hoşuma gitti ilk başta keşke 6s deki gibi olsa dedim ama alışınca güzel baya .
Yorumunuz yanli. Plus ile kamera olarak hic bir olurmu Allah askina, kendinizi kandirmayin. Ekran ve pilde plusta daha iyi.
Ram de 3gb ileride standart olacagini dusunursek plus daha cok yasayacaktir.
Sizinki kedinin uzanamadigi cigere mundar dermis lafini hatirlatti bana

vasilty

Asistan
Reaksiyon puanı
85
Yorumunuz yanli. Plus ile kamera olarak hic bir olurmu Allah askina, kendinizi kandirmayin. Ekran ve pilde plusta daha iyi.
Ram de 3gb ileride standart olacagini dusunursek plus daha cok yasayacaktir.
Sizinki kedinin uzanamadigi cigere mundar dermis lafini hatirlatti bana

Hic katılmıyorum 7 ve 7 plus tercihtir gidipe 6s le 7 yi karsılastırsalar tamam dicem 3300 vericek kisiler 3800 de verir gibime geliyo ben kendi tercihimle gidip 7 aldım büyük ekran sevmiyen birisi almıyabilir ve plusun kamerasıyla 7 nin yakınlastırma haricinde gözle görülür cok bir farkı yok karsılastırdım ön kamera aynı dogru pil ekran ve 1 gb ram farkı var ama hani hız olarak günlük hayatta anlıyamıcagımız hız farkları sizin görüsünüz o olabilir ama 7 istiyenleride sogutmamak lazım suan kullanıyorum ve gayet memnunum

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747
Arkadaslar 7 plus ekranı kapalıyken şarj hiç gitmiyor performans güzel tavsiye ederim

hysahin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
İphone 7 plus 128gb batarya hiç hoşuma gitmedi

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Sanki kısa sürdü
Yorumlariniza dikkat edin lütfen milletin hevesini kirmayin herkes bilgili değil ben aldırış etmem fakat diğer gecesi olup alacakların hevesini kirmayin

Madem o boyle yorumlar yapacaksanız bu iş sanki ile olmaz gün boyu kullaniminizi bir sc alın buraya ayın sonra diyin kötü

hysahin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Yorumlariniza dikkat edin lütfen milletin hevesini kirmayin herkes bilgili değil ben aldırış etmem fakat diğer gecesi olup alacakların hevesini kirmayin

Madem o boyle yorumlar yapacaksanız bu iş sanki ile olmaz gün boyu kullaniminizi bir sc alın buraya ayın sonra diyin kötü

Sen şu uslubunu bi düzelt ben ilk gün aldım senin gibi acemi değilim iphone ilk defa kullanmıyorum 6 kullanıcısıydım ona göre demek istedim

vasilty

Asistan
Reaksiyon puanı
85
Abi adam kotu gorusunu tabiki söylerde gidipte iphone 7 alınmaz 7plıs alınmaz diyemez bu yer niye var birşeyleri paylasmak öğrenmek icin

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Sen şu uslubunu bi düzelt ben ilk gün aldım senin gibi acemi değilim iphone ilk defa kullanmıyorum 6 kullanıcısıydım ona göre demek istedim
Uslubum gayet yerinde fakat lafı nasıl anladınız orası açık oldu bu yorumunuz ile su 6 kullanımına gelirsek yorumunuzda belirtip " eski 6 kullanicisiydim ve batarya bence iyi değil " gibi bir yorum yapsaydıniz emin olun sadece yorumumuzu begenirdim ve bilgi için teşekkür ederim :)

hysahin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Uslubum gayet yerinde fakat lafı nasıl anladınız orası açık oldu bu yorumunuz ile su 6 kullanımına gelirsek yorumunuzda belirtip " eski 6 kullanicisiydim ve batarya bence iyi değil " gibi bir yorum yapsaydıniz emin olun sadece yorumumuzu begenirdim ve bilgi için teşekkür ederim :)

Terbiyesizsiniz işte söze bak lafı nerende anladın söze bak tmm kardeşim senin seviyene inemem ben ben kimseye almayın demedim ozaman dnh erdede eleştrince başkalarıda eleştiri yapınca konuşun nokta

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Sen lafı hep başka türlü anlıyorsun son kez şunu söylüyorum burda kimse bilgi vermeden kötü yorumlara girismesin rica ediyorum

--ProofStriker

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
764
Arkadaşlar sakin olun burası 7 konusu 6 değil. Eğer tartışmak isterseniz konu açarsınız veya özelden tartışırsınız adı üstünde KULLANICILARI KULÜBÜ :)

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
şu 32gb lık versiyonu 6s ten daha düşük olayı canımı sıktı biraz sizce doğru mu çünkü ortada bi işlemci farkı falan var yani biri a9 biri a10 fusion kullanıyor ne nasıl daha zayıf olabiliyor anlamış değilim ya

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
6S in 64 gb tan farkı 4K yazim hizi her yklsik 5dk lik videoyu

6S 64 1 Dk da 7 32 50 sn de yaziyor

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
İphone 7 32 gb passmark yaz google a anlarsin isim var kusura bakma yoksa yardımcı olurum ama sayfa 100 e git bu konuda orda bolca açıklama yaptik

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Tek farkı 3 cm yana takıyorsun kabloyu o kadar. [emoji4]
Ses kalitesinde bir fark var mi? Spotify en yuksek kalite ve apple music kullaniyorum, bunlardan birini kullaniyorsaniz kiyaslayabilir misiniz? 3.5mm jack ile fark var mi?

Yani apple amca para icin mi yapnis yoksa harbiden seste bir geliştirme sagliyor mu lightning portu

Berkay1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Arkadaslar an itibariyle iphone 7 plus mat siyah telefonumu aldim 1saate elimde olcak insallah denildigi gibi sari ekran sorunu yoktur dua ediyorum suan