iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hakan__

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Bu iş Apple'a çok fena patlar s serisi yada yeni adı her ne olacaksa düzeltmeleri kesinlikle şart.
Aşırı iz bırakiyor ve arkasi plastik gibi her an temizlemeniz gerekiyor, ve öyle gözüktüğü gibi bir albenisi yokmuş kirlenince anladim. Yine de cihazi elinize almadan jetblack sipariş etmeyin benden tavsiye

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Bu iş Apple'a çok fena patlar s serisi yada yeni adı her ne olacaksa düzeltmeleri kesinlikle şart.

Aşırı iz bırakiyor ve arkasi plastik gibi her an temizlemeniz gerekiyor, ve öyle gözüktüğü gibi bir albenisi yokmuş kirlenince anladim. Yine de cihazi elinize almadan jetblack sipariş etmeyin benden tavsiye

Valla ikinizde haklısınız bir telefon alacam kafayı yiyecem

Albenisi var mi var Ama jetblack kilifsiz kullanılamaz dezavantaj benim için ayrıca iphone 6 'daki renge benziyor ben 7 aldım demiyor kimseye bence bu görüşte olacak arkadaşlara söylüyorum mat alın silver alın simsiyah almayın abi ama hakan kardesimin dediği gibi imkanı olan eline aldım bir yoksa dediklerine katiliyorsa mat alın

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Kardeşlik 7 plus jet almayalım mı yani ne diyorsunuz

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Valla ikinizde haklısınız bir telefon alacam kafayı yiyecem

Albenisi var mi var Ama jetblack kilifsiz kullanılamaz dezavantaj benim için ayrıca iphone 6 'daki renge benziyor ben 7 aldım demiyor kimseye bence bu görüşte olacak arkadaşlara söylüyorum mat alın silver alın simsiyah almayın abi ama hakan kardesimin dediği gibi imkanı olan eline aldım bir yoksa dediklerine katiliyorsa mat alın
Mağazada tişörtümle arkasını sileyim dedim cihaz 10 kere yere düşmekten beter oldu arkası diyecek bir şey yok buna :mad:

harun272

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Samsung saatler tizen ile çalıştığı için iPhone ile çalışmaz!
Neden int bir sürü haber var gear s2 nin ios platformunda artık desteklemeye başladığını ve videoları bağlama falan ama bende bluetooth açıyorm bulmu eşim açıyo onun telefonuda görmüyor

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Kayış rengi nedir? Sadece kayış değişimi yapabilirler.

Beyaz spor kordon.
fcdf9a5af40f2cf436857938dacd7ee6.jpg

f1907beee6d54dbaf0f03f0b1a24f3dc.jpg

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Ön sipariş diyor bunuda bekleriz alırsak. Gidip bi telefoncudan alıcam bu gidişle. Alsancakta birsürü var 7 plus'a bugun bana 5.500 lira çekti adamlar.

Sordum ben önsipariş değil bugun yogunluk varmış kaldırmayı unutmuşlar face sayfaları 50 k sence güvenilirmi bunlara hepsiburadada falan satışları var kendi sitelerinde fiyatları 150 tl daha uygun

DenneFry

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Arkadaş kamu personeli alimi durduruldu kafam bir milyon ne oluyor arkadaş

Valla arkadaş simsiyah alıp ben kılıftan çıkarmam derseniz alın

Bu arada spigen kılıflar yüzde 25 indirimli SpigenLove ile alacaktım unuttum

Hangi kilifi alsam slim alsam sizce kilif koruyucu olur mu yoksa tough armor mu almak gerek illa tabi bir de bununda slimi var

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Arkadaş kamu personeli alimi durduruldu kafam bir milyon ne oluyor arkadaş

Valla arkadaş simsiyah alıp ben kılıftan çıkarmam derseniz alın

Bu arada spigen kılıflar yüzde 25 indirimli SpigenLove ile alacaktım unuttum

Hangi kilifi alsam slim alsam sizce kilif koruyucu olur mu yoksa tough armor mu almak gerek illa tabi bir de bununda slimi var

Bende mat siyah alcam

iPhone 7 Kılıf, Spigen Hybrid Armor Jet Black

iPhone 7 Kılıf, Spigen Neo Hybrid Crystal Jet Black

ikisi arasında kaldım

vasilty

Asistan
Reaksiyon puanı
85
Saat 3 de evden ciktim saat 22.06 %98 den %31 e dusmus surekli kullandim 3g mobil veri kapanmadi arkadaslarada internet actim iphone 7 128 kullaniyorum sarz suanlik gayet iyi

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Kardeşlik 7 plus jet almayalım mı yani ne diyorsunuz

Jetblack cidden güzel bir renk ben ama mat daha çok beğendim şöyle birşey var çoğumuz kılıf ile kullanıyoruz eğer şeffaf bir kılıf ile kullanırım diyorsan jetblack al gitsin

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Jetblack cidden güzel bir renk ben ama mat daha çok beğendim şöyle birşey var çoğumuz kılıf ile kullanıyoruz eğer şeffaf bir kılıf ile kullanırım diyorsan jetblack al gitsin
Aynen mat siyaha da kılıf kullanıcaksınız jet blacke de hem test edenlerde diyor çok aşırı zorlayınca çizikler meydana geliyor diye. Bazı arkadaşlar toz girerse çizilir falan diyolar bence bu kadar abartmaya gerek yok şık telefon şeffaf slim kılıf takarsınız arada sırada da çıkarır şekil şükül de yparsınız :D Kısacası @FOM haklı