Eski hesap22
Profesör
Amerika modeli 7 ler tıslar mı tıslamaz mı? Ve patlama riskine karşı hızlı şarj'ı kapatmam mı lazım? Lütfen biri bir şey desin bu ay ya 7 ya 6s kafayı taktım birini alıp güzelce devam edeceğim 

Amerika modeli 7 ler tıslar mı tıslamaz mı? Ve patlama riskine karşı hızlı şarj'ı kapatmam mı lazım? Lütfen biri bir şey desin bu ay ya 7 ya 6s kafayı taktım birini alıp güzelce devam edeceğim![]()
O zaman tıslama işi sıkıntı olmaz bu arada ben hızlı şarj 7'de var sanıyordum (lazım olan bir şey degil ama olsun)Her cihaz tıslamıyor ve sürekli tıslamada olmuyor performans testlerinde kulağınıza koyup duyabiliceğiniz şekilde bir tıslama, tıslamada da patlamaya yol açmaz. İphonelar da hızlı şarj yok o yüzden kapatmak açmak gibi bir durumunuz olmayacak.
O zaman tıslama işi sıkıntı olmaz bu arada ben hızlı şarj 7'de var sanıyordum (lazım olan bir şey degil ama olsun)![]()
O zaman hiç bir sorun yok bekle beni geliyorumHızlı şarj yok zaten ipad adaptörü alıp şarj edebilirsiniz fakat ben bir kaç test yaptım normal kutudan çıkan şarj adaptörü 1 amper ipad de 2.1 amper normal adaptörü ile şarj edince uzun şarj olduğu için şarj süresi batarya performansıda uzun oluyor, ipad adaptörü ile şarj edince hızlı şarj olduğu gibi hızlı bitiyor o yüzden normal adaptörü ile şarj etmeniz en sağlıklısı
Wtf ne ara 60 sayfa oldu daha cihaz Satışa çıkmadı.
iPhone 7 forumu kastı kavurdubide ilgi yok diyolar![]()
Vatanda da ayni fiyat. Mail geldi az once...fiyatlar mediamarkt ta belli olmuş iphone 7 32gb: 3249 tl / iphone 7 128 gb : 3649 tl / iphone 7 256 gb: 4049 tl
iphone 7 plus 32gb: 3799 tl / iphone 7 plus 128 gb : 4199 tl / iphone 7 plus 256 gb: 4599 tl
İlgi'mi ne ilgisi ilgi ne arar la Apple'dabide ilgi yok diyolar![]()
apple da ithalatçı garantililer çok hesaplı olmuyor kiApple iPhone 7 32 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı İthalatçı garantili fiyatı daha yüksek vay be bide genesis satıyor şaka gibi![]()
apple da ithalatçı garantililer çok hesaplı olmuyor ki
zaten o fiyat baya bi saçma olmuşta apple da ithalatçı garantili beklemek çokta gerekli değil demek istiyorumHesaplı olmuyorda TR fiyatından pahalı olcakda değil herhalde![]()
zaten o fiyat baya bi saçma olmuşta apple da ithalatçı garantili beklemek çokta gerekli değil demek istiyorum
Lütfen şu sitede dh demek yasak olsun ya midem bulanıyorDonanımhaberde bir çok kişi 14 ünde çoğu kişinin alamayacağını düşünüyorlar
Apple yetkili servislerinin alayı ilgilenir merak etmeyinZorludan ipod almistim. Bunun servisine yine ayni garanti servisleri bakar degil mi? Necatibeydeki genpaya verecegim yarin. Wifi calismiyor, odaklama sorunu var kamerada bir de
vallaha haklı olma ihtimalleri var iphone 6 aldığım yılda satış tarihi açıklanmıştı operatörlere gitmiştim sadece kontratlı satış var şu an peşin satış modelleri gelmedi demişlerdi , mediamarkt,bimeks,teknosa gibi mağazalardada çok fazla yoktu hemen stok sorunu oluyordu 10-15 gün sonra rahatça alınabilmeye başlanmıştı mesela apple ın kendi sitesindede teslimat zamanı için 1 hafta sonra diyodu 6S de de aynı şekildeydiDonanımhaberde bir çok kişi 14 ünde çoğu kişinin alamayacağını düşünüyorlar
Valla bahcelide bir servise gitmistim. Cihazin kimlik ve icloud sifresinde sorun vardi, 250 dolar istemisti. Megerse faturasiyla applei arayinca hallediyorlarmis, o sekilde halletmistim. Bir de dolar istiyor yaApple yetkili servislerinin alayı ilgilenir merak etmeyin![]()
Ben forum bornova tkcllde sordum 20 dediBugün izmir optimum turkcell e ne zaman gelir size diye sordum 25 ekim dedi.![]()
Operatör farkı işte şahin parasıbu arada Turkcellden ıphone 7 plus 128 GB Gold ön siparişi vermiştim biliyorsunuz.
12 Ay taksit ile alacağım 388.72 TL ödeyeceğim aylık
telefonun fiyatı 4.149 TL 4.600 TL ye gelecek
iPhone 7 Plus 128 GB
Aynen öyle, operatörler 5000 yapar diyordum ama tutmadı tühOperatör farkı işte şahin parası![]()
5000'e ne kadar kalmış ki zatenAynen öyle, operatörler 5000 yapar diyordum ama tutmadı tüh![]()
ilk başta 24 ay taksit ile alacaktım baktım 5.100 üstüne çıkıyor hiç gerek yok 12 ay taksit ile alayım dedim.Operatör farkı işte şahin parası![]()
2000 e 3gs gördüysek normal5000'e ne kadar kalmış ki zatenDaha Tr fiyatı belli olmadan sahibindende yurt dışı cihaza 7.500tl yazanı gördü bu gözler
![]()
Oo tahminim tutmuşilk başta 24 ay taksit ile alacaktım baktım 5.100 üstüne çıkıyor hiç gerek yok 12 ay taksit ile alayım dedim.
4600 e geliyor