iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Amerika modeli 7 ler tıslar mı tıslamaz mı? Ve patlama riskine karşı hızlı şarj'ı kapatmam mı lazım? Lütfen biri bir şey desin bu ay ya 7 ya 6s kafayı taktım birini alıp güzelce devam edeceğim :)

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Amerika modeli 7 ler tıslar mı tıslamaz mı? Ve patlama riskine karşı hızlı şarj'ı kapatmam mı lazım? Lütfen biri bir şey desin bu ay ya 7 ya 6s kafayı taktım birini alıp güzelce devam edeceğim :)

Her cihaz tıslamıyor ve sürekli tıslamada olmuyor performans testlerinde kulağınıza koyup duyabiliceğiniz şekilde bir tıslama, tıslamada da patlamaya yol açmaz. İphonelar da hızlı şarj yok o yüzden kapatmak açmak gibi bir durumunuz olmayacak.

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Her cihaz tıslamıyor ve sürekli tıslamada olmuyor performans testlerinde kulağınıza koyup duyabiliceğiniz şekilde bir tıslama, tıslamada da patlamaya yol açmaz. İphonelar da hızlı şarj yok o yüzden kapatmak açmak gibi bir durumunuz olmayacak.
O zaman tıslama işi sıkıntı olmaz bu arada ben hızlı şarj 7'de var sanıyordum (lazım olan bir şey degil ama olsun) :)

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
O zaman tıslama işi sıkıntı olmaz bu arada ben hızlı şarj 7'de var sanıyordum (lazım olan bir şey degil ama olsun) :)

Hızlı şarj yok zaten ipad adaptörü alıp şarj edebilirsiniz fakat ben bir kaç test yaptım normal kutudan çıkan şarj adaptörü 1 amper ipad de 2.1 amper normal adaptörü ile şarj edince uzun şarj olduğu için şarj süresi batarya performansıda uzun oluyor, ipad adaptörü ile şarj edince hızlı şarj olduğu gibi hızlı bitiyor o yüzden normal adaptörü ile şarj etmeniz en sağlıklısı

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Hızlı şarj yok zaten ipad adaptörü alıp şarj edebilirsiniz fakat ben bir kaç test yaptım normal kutudan çıkan şarj adaptörü 1 amper ipad de 2.1 amper normal adaptörü ile şarj edince uzun şarj olduğu için şarj süresi batarya performansıda uzun oluyor, ipad adaptörü ile şarj edince hızlı şarj olduğu gibi hızlı bitiyor o yüzden normal adaptörü ile şarj etmeniz en sağlıklısı
O zaman hiç bir sorun yok bekle beni geliyorum :)

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Zorludan ipod almistim. Bunun servisine yine ayni garanti servisleri bakar degil mi? Necatibeydeki genpaya verecegim yarin. Wifi calismiyor, odaklama sorunu var kamerada bir de

ToNy.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Donanımhaberde bir çok kişi 14 ünde çoğu kişinin alamayacağını düşünüyorlar

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Cevabi buldum . Genpa applein resmi sitesinde yetkili servislerden cikartilmis. Teleservice gorunuyor. Oraya birakayim bari
Benim gibi kuskuya dusen arkadaslar icin link, bu servislerden baskasina cihaz falan vermeyin sakin.
Apple - Konum Bulun

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Donanımhaberde bir çok kişi 14 ünde çoğu kişinin alamayacağını düşünüyorlar
vallaha haklı olma ihtimalleri var iphone 6 aldığım yılda satış tarihi açıklanmıştı operatörlere gitmiştim sadece kontratlı satış var şu an peşin satış modelleri gelmedi demişlerdi , mediamarkt,bimeks,teknosa gibi mağazalardada çok fazla yoktu hemen stok sorunu oluyordu 10-15 gün sonra rahatça alınabilmeye başlanmıştı mesela apple ın kendi sitesindede teslimat zamanı için 1 hafta sonra diyodu 6S de de aynı şekildeydi

Lonesomecowboy

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Apple yetkili servislerinin alayı ilgilenir merak etmeyin :)
Valla bahcelide bir servise gitmistim. Cihazin kimlik ve icloud sifresinde sorun vardi, 250 dolar istemisti. Megerse faturasiyla applei arayinca hallediyorlarmis, o sekilde halletmistim. Bir de dolar istiyor ya :tearsofjoy:
Lydiaya da gitmistim, bu tamir olmaz demislerdi, para verip sifirini alabilirsiniz demislerdi. O daha mantikliydi mesela ama yine de cozum dhtan geldi. Oraya danistigimda faturasiyla birlikte sorunun halledildigini ogrenmistim.

Ustelik sitede yazmayan servislerde yaptirirsaniz sonradan basiniz agriyabilir. Lydianin cihaz icinden parca yürüttüğü yonunde dedikodular da var mesela.

Ben isimi sansa birakmayayim, pasa pasa necatibeyin yolunu tutayim....

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
bu arada Turkcellden ıphone 7 plus 128 GB Gold ön siparişi vermiştim biliyorsunuz.
12 Ay taksit ile alacağım 388.72 TL ödeyeceğim aylık
telefonun fiyatı 4.149 TL 4.600 TL ye gelecek
iPhone 7 Plus 128 GB