iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

harun272

Asistan
Reaksiyon puanı
47
Sanki iPhone 6s den farklı birşey olacak gibi heyecan lısınız boşuna beklemeyin kullanın 6s yoksa 6s alın aralarında kayda değer bir fark yok

Note 7 para iadesi yaptım gelen paraya almışken ip 7 almak lazım şimdi gerek yok değişiklik olmaz olurm u her üst modelde illaki vardır

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
Bizim millette ne kadar sabırsızmış. :) Bende iPhone kullanıcısıyım ama hiçbir telefonu için bu kadar sabırsızlanmadım. Adamlar resmen gün sayıyor.:tongueclosed:

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Note 7 para iadesi yaptım gelen paraya almışken ip 7 almak lazım şimdi gerek yok değişiklik olmaz olurm u her üst modelde illaki vardır

Note 7 gibi bi telefondan sonra 7 ye alışamıyabilirsiniz plus neden düşünmüyorsunuz ?

Bizim millette ne kadar sabırsızmış. :) Bende iPhone kullanıcısıyım ama hiçbir telefonu için bu kadar sabırsızlanmadım. Adamlar resmen gün sayıyor.:tongueclosed:

Birşeyi heyecanla beklemek iyidir hayal kırıklıgı yaşarsan sıkıntı :D telefonsuz gezenler var note 7 yi iade edip yada dandik telefonla takılanlar tabi gün sayarlar

krdnzburak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Note 7 gibi bi telefondan sonra 7 ye alışamıyabilirsiniz plus neden düşünmüyorsunuz ?

Birşeyi heyecanla beklemek iyidir hayal kırıklıgı yaşarsan sıkıntı :D telefonsuz gezenler var note 7 yi iade edip yada dandik telefonla takılanlar tabi gün sayarlar
mesela ben samsung s3 le idare ediyorum note 7 yüzünden 4 yıllık telefon şarj bile tutmuyor arkadaş kafayı yicem gün sayıyorum :D 7plus çakıcam bi tane :D

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
mesela ben samsung s3 le idare ediyorum note 7 yüzünden 4 yıllık telefon şarj bile tutmuyor arkadaş kafayı yicem gün sayıyorum :D 7plus çakıcam bi tane :D

Şafak 10 :D az kaldı sabır ben 7 plusı büyük diye istemiyom aslında ama çift kamera batarya beni ona çekiyor

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
arkadaşlar sizce jetblack mi mat siyah mı jet black alırsam arkasınada jelatin takarım ama kılıf kullanmam

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
arkadaşlar sizce jetblack mi mat siyah mı jet black alırsam arkasınada jelatin takarım ama kılıf kullanmam

Bence mat siyah hem mat siyahında ayrı bi havası var bana göre şahsen ben onu alacağım bi telefona 3 bin üzeri para verip çizilcekmi diye kafama takamam çizilmese bile parmak izi tutuyormuş

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
iPhone 6s 32 gb versiyonu iPhone 7 ile birlikte mi satışa çıkacak ?

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Şöyle söyleyim, 16GB olandan alacağım bir tane daha, o yüzden 32liklerin teknosa, vatan gibi mağazalara gelmesini bekliyorum. Fiyatı biraz daha çekerler umudu ile :)

Onu sormak istemiştim.

Bence teknoloji marketler ellerindeki 6s leri eritmeden 32 gb modeli getirtmezşer getirse bile apple store kadar uyun olmaz.

Hakan__

Asistan
Reaksiyon puanı
104
1-Arkadaşlar turkcell ön kayıt formunda jet black seçeneği yok diğer renk seçenekleri var.Ülkemize daha geç gelme olasılığı var mı? diğer oparatörlerde ön kayıt formunda renk seçeneği hiç yok.
2-Oparotörlerden yada teknoloji mağazalarından almak fark eder mi? apple store yok zaten burda. Tavsiyeniz nedir?
3-Ve ben bu jet black modelinde tutuklu kaldım:sweatsmile: nasıl yapcaz ya çizilme de oluyormuş mat black güzel ama jet black de beni al diyor :confused2:

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
1-Arkadaşlar turkcell ön kayıt formunda jet black seçeneği yok diğer seçenekler var.Ülkemize daha geç gelme olasılığı var mı? diğer oparatörlerde renk seçeneği hiç yok zaten.
2-Oparotörlerden yada teknoloji mağazalarından almak fark eder mi? app store yok zaten burda. Tavsiyeniz nedir?
3-Ve ben bu jet black modelinde tutuklu kaldım:sweatsmile: nasıl yapcaz ya çizilme de oluyormuş mat black güzel ama jet black de beni al diyor :confused2:

Geç gelme durumu yok apple 14 ekim dediyse 14 ekimde satışa çıkacaktır 13 ekim saat 00:00 oldugunda sitesinde satışa başlıcak zaten ayrıca havale yaparak sitesinden alabilirsin şahsen ben öle yapıcam nakit ödemede % 4 indirim var örnek 3149 TL olan 6s plus 3028 TL ye düşüyor en mantıklı appstoreden almaktır ithalatçı garantilileride bekliyebilirsen daha uygun olur para sıkıntın yoksa appstoreden al geç derim

Hakan__

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Geç gelme durumu yok apple 14 ekim dediyse 14 ekimde satışa çıkacaktır 13 ekim saat 00:00 oldugunda sitesinde satışa başlıcak zaten ayrıca havale yaparak sitesinden alabilirsin şahsen ben öle yapıcam nakit ödemede % 4 indirim var örnek 3149 TL olan 6s plus 3028 TL ye düşüyor en mantıklı appstoreden almaktır ithalatçı garantilileride bekliyebilirsen daha uygun olur para sıkıntın yoksa appstoreden al geç derim
bu havale olayında süreç nasıl oluyor pek bilgim yok biraz açıklar mısın?

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
bu havale olayında süreç nasıl oluyor pek bilgim yok biraz açıklar mısın?

Örnek ;

iPhone 6s

7 daha eklenmediği için 6s ve 6s plus üzerinden gidicem seçiyorsun burdan alcağın modeli sonra renkini belirliyosun daha sonrasında kapasitesini orda ne zaman gelceği yazıyor konumunu seçiceksin alttan örnek ben izmirde oturuyorum 6s plus 32 gb 6 ekimde elime ulaşır diyor

Daha detaya inmek istersen iPhone 6s Plus 32 GB Uzay Grisi link üzerinden hemen sohbet edin sekmesine tıklayarak canlı desteğe bağlanabilirsin mesai saatleri içersinde

Benim bildiklerim bunlar @FOM siteden aldıysan yardımcı olabilirsin arkadaşa müsait oldugunda

Hakan__

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Örnek ;

iPhone 6s

7 daha eklenmediği için 6s ve 6s plus üzerinden gidicem seçiyorsun burdan alcağın modeli sonra renkini belirliyosun daha sonrasında kapasitesini orda ne zaman gelceği yazıyor konumunu seçiceksin alttan örnek ben izmirde oturuyorum 6s plus 32 gb 6 ekimde elime ulaşır diyor

Daha detaya inmek istersen iPhone 6s Plus 32 GB Uzay Grisi link üzerinden hemen sohbet edin sekmesine tıklayarak canlı desteğe bağlanabilirsin mesai saatleri içersinde

Benim bildiklerim bunlar @FOM siteden aldıysan yardımcı olabilirsin arkadaşa müsait oldugunda
%4 olayı çok iyi bence 128 lik 4199 desek 168 lira gibi bi indirim oluyor, gayet iyi

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Bugün izmir optimum turkcell e ne zaman gelir size diye sordum 25 ekim dedi. :(

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Bugün izmir optimum turkcell e ne zaman gelir size diye sordum 25 ekim dedi. :(

Dostum optimuma ne zaman gelceği değil apple tarih verdi 14 ekim appstoreda 14 ekimden itibaren satışa sunulucak zaten ayrıca 25 ekimdede gelceğini sanmıyorum abartmışlar

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Dostum optimuma ne zaman gelceği değil apple tarih verdi 14 ekim appstoreda 14 ekimden itibaren satışa sunulucak zaten ayrıca 25 ekimdede gelceğini sanmıyorum abartmışlar
Bende öyle düşünüyorum dediğin gibi havale çok mantıklı önümde 2 seçenek var ya vatandan saat 00.00 da almak ya da apple dan sipariş vermek. kararsız kaldım

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Bende öyle düşünüyorum dediğin gibi havale çok mantıklı önümde 2 seçenek var ya vatandan saat 00.00 da almak ya da apple dan sipariş vermek. kararsız kaldım

Ben appledan alcam 7 plus almazsam kesin appledan alcam eğer 7 plus fiyatı 3600 olursa yine appledan alcam ama 3800 e çıkarsa ithalatçısını beklicez hepsiburadadan falan artık duruma göre bazen diyom ki 7 plus almasammı büyük ekranında ekranın büyüklügü kadar sıkıntıları oluyor

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Ben appledan alcam 7 plus almazsam kesin appledan alcam eğer 7 plus fiyatı 3600 olursa yine appledan alcam ama 3800 e çıkarsa ithalatçısını beklicez hepsiburadadan falan artık duruma göre bazen diyom ki 7 plus almasammı büyük ekranında ekranın büyüklügü kadar sıkıntıları oluyor
3600 e plus imkansız

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
3600 e plus imkansız

Aynen banada öyle geliyor 3800 e çıksa ithalatçısı 3400 olur onu alırım bende belki beklemem 14 ekim günü 7 alırım yada 3800 çıksa 150 tl % 4 indirim 3650 ediyo aslında 3200 ayırmıştım telefona zorlayıp appstoredanmı alsam düzmü alsam kararsızım

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Aynen banada öyle geliyor 3800 e çıksa ithalatçısı 3400 olur onu alırım bende belki beklemem 14 ekim günü 7 alırım yada 3800 çıksa 150 tl % 4 indirim 3650 ediyo aslında 3200 ayırmıştım telefona zorlayıp appstoredanmı alsam düzmü alsam kararsızım
bana göre ithalatçı bile o kadar düşük olmaz