Takılma donma değil bu arka plandaki uygulamaları kapatırken oluyor
Bende de bazen klavye meydan da kalıyor bugün ilk defa aldığımdan beri dondu bunlar yazılımsal güncelleme ile geçecek durumlar.
Takılma donma değil bu arka plandaki uygulamaları kapatırken oluyor
BZen düşünüyorum 7 Plus yerine 6S Plus mı alsam acaba diye çünkü oda fazlasıyla işimi görür yaniBende de bazen klavye meydan da kalıyor bugün ilk defa aldığımdan beri dondu bunlar yazılımsal güncelleme ile geçecek durumlar.
Almiskn 7 alin bence. 1 yil daha fazla guncelleme almak , en yeni iphone kullanmak, daha iyi donanim...BZen düşünüyorum 7 Plus yerine 6S Plus mı alsam acaba diye çünkü oda fazlasıyla işimi görür yani
BZen düşünüyorum 7 Plus yerine 6S Plus mı alsam acaba diye çünkü oda fazlasıyla işimi görür yani
Anlıyorum bu konuda kararsızım.İmkan varsa iphone 7 plus al çünkü herşeyi geçtim 3 gb ram var bu uzun vade de çok önemli
ben 6s veya 6s plus telefonu olanlar 7 yada 7plus almasın gibi yorumlara pek katılmıyorum her ne kadar az gibi görünsede yeni modeller birçok farklı özellik kazandı bir telefonda değişiklik oldu demek için illaki tasarımının farklıları olması şart değil parası olan alsın
İphoneun piyasaya cikisinin 10.yili zaten . Onemi de burada....bu arada apple 10 yıl önce kurulmuş bir firma değil yani seneye ekstra özel bişey olmayacak normal planlamada o günün teknolojisine göre ne uygunsa o yapılacak
biliyorum onuda telefon 10.yılı olmasaydıda o günki gibi çıkacaktı demek istiyorum yani farklı şeyler yaparlarsa herkes hemen 10.yılı diye oldu diyecekİphoneun piyasaya cikisinin 10.yili zaten . Onemi de burada....
Bence parasi olan da almasin. Bir insan ihtiyaç olcusunde harcama yapmalidir. İhtiyaci belirlerken de kendisine bir butce belirlemelidir. Bu kolayca odeyebilecegi bir oran olmali ve o meblag hicbir sekilde maddi acidan kulfet getirmemelidir.ben 6s veya 6s plus telefonu olanlar 7 yada 7plus almasın gibi yorumlara pek katılmıyorum her ne kadar az gibi görünsede yeni modeller birçok farklı özellik kazandı bir telefonda değişiklik oldu demek için illaki tasarımının farklıları olması şart değil parası olan alsın
Bence parasi olan da almasin. Bir insan ihtiyaç olcusunde harcama yapmalidir. İhtiyaci belirlerken de kendisine bir butce belirlemelidir. Bu kolayca odeyebilecegi bir oran olmali ve o meblag hicbir sekilde maddi acidan kulfet getirmemelidir.
Daha sonra kullanim tarzina gore o butceye uygun modellere yonelmelidir. Malzeme kalitesi, teknik servis agi vs gibi etmenlerle tercihini noktalamalidir. Satin aldiktan sonrada donup arkasina bile bakmamalidir zira hergun her fiyat bareminde urun satisa cikmaktadir. Bu durum pismanlik yaratabilir.
Face, twit fe insta icin 4.500 lira vermek israftir. Bunu gm 5 plus da hakkiyla yapiyor. Kamera dersen alirsin 300-400e kompakt, onemli anlarda onu kullanirsin olur biter.
Ben boyle düşünüyorum ama tabi kredi cekip alana da saygim var, ama uzun sure kullanacaksa. Yoksa 2 yil sonraki maasi simdiden harcamak akil kari degil.
Parası olan alır ya bekler indirimli alır yok o paraya şu gelir bu gelir kazıkçı Apple bir kere şunu açıklığa kavuşturalım bizi kazıklayan apple değil bizi kazıklayan üstüne 1.200tl vergi ekleyerek satmaya çalışan ülkemiz Apple'ın ülke vergilerine karışma hakkı yok bizi yolanlar bir güzel yoluyor zatenArkadaşlar bu cihazı parası olan almasın etmesin gibi söylemler yanlış bu konu sebebi cihaz ile ilgili yardımcı olabilmek içindir.
Parası olan alır ya bekler indirimli alır yok o paraya şu gelir bu gelir kazıkçı Apple bir kere şunu açıklığa kavuşturalım bizi kazıklayan apple değil bizi kazıklayan üstüne 1.200tl vergi ekleyerek satmaya çalışan ülkemiz Apple'ın ülke vergilerine karışma hakkı yok bizi yolanlar bir güzel yoluyor zaten
Yarın Türkiye'ye giriş yapıyorAz kaldı bakalım. İnşallah iyi olurda belki s7 den sonra alırım![]()
14 ekim değil miydi?Yarın Türkiye'ye giriş yapıyor
Herhalde arkadaşa yarın geliyor onu demek istedi 7 ekim ön sipariş 14 ekim satış tarihi14 ekim değil miydi?
Herhalde arkadaşa yarın geliyor onu demek istedi 7 ekim ön sipariş 14 ekim satış tarihi
4 ekimde telefonlar Türkiye'ye giriş yapıyor dedim satış değil14 ekim değil miydi?
bayilere dagitimi da bir haftayi bulur. On siparisler var tonla, onlar dagitilack ondan sonra direk satin alimlara gecilecek 14 ekimi bile gecebilir yani. Sabrin sonu selamettir dayanin az kaldiYarın Türkiye'ye giriş yapıyor
13 ekimde Türkcell beni arayacak kesin alacak mısınız diye ben evet dicem tabi sonra bana 14 ekimde gelin şu saatte diye gidip alacamBayi
bayilere dagitimi da bir haftayi bulur. On siparisler var tonla, onlar dagitilack ondan sonra direk satin alimlara gecilecek 14 ekimi bile gecebilir yani. Sabrin sonu selamettir dayanin az kaldi![]()
Allah seninde gönlüne göre versin çok bekledik kardeşim13 ekimde Türkcell beni arayacak kesin alacak mısınız diye ben evet dicem tabi sonra bana 14 ekimde gelin şu saatte diye gidip alacam
banada öyle geliyor zaten firmalar türkiyeye gelince herşeyi yarım yamalak yapıyoBence apple sitesinde ön siparişe açmıcak gibi geliyor
Yarın Türkiye'ye giriş yapıyor
Sanki iPhone 6s den farklı birşey olacak gibi heyecan lısınız boşuna beklemeyin kullanın 6s yoksa 6s alın aralarında kayda değer bir fark yokBayi
bayilere dagitimi da bir haftayi bulur. On siparisler var tonla, onlar dagitilack ondan sonra direk satin alimlara gecilecek 14 ekimi bile gecebilir yani. Sabrin sonu selamettir dayanin az kaldi![]()
Ben almayacagim ki zaten, arkadasa dedim. Yanlis anlasilma oldu sanirim veya yanlis kisiden alinti yaptiniz. Ben 6s plusimla gayet mutlu sekilde gidiyorum. bu cihazi kismetse en son guncellemeye kadar( takribi 4 yil) kullanirim. Hem iphone, hem ipad. Daha ne olsunSanki iPhone 6s den farklı birşey olacak gibi heyecan lısınız boşuna beklemeyin kullanın 6s yoksa 6s alın aralarında kayda değer bir fark yok