@FoLLow ilk defa SDN nin telefona zarar verdiğini görüyorum :O
Spigen kılıfı kullanmasalarmış keşke. Neyse spigen reklamı da yapıldı hazır ben spigen slmaya karar verdim![]()
Spigen iyidir ben kullanıyorum çok memlunum.
Hocam bu spigen kılıf dediğiniz hangi kılıftır? Apple store da bizzat satılıyor mu
Spigen telefonu tank zırhına çeviren bir kılıf markası. Apple store'da satılmıyor, kendi sitelerinde orjinali satılıyor. Hepsiburada, gittigidiyor gibi sitelerde bizzat kişilerin sattığı daha ucuza satılanları var.![]()
![]()
Hocam bu spigen kılıf dediğiniz hangi kılıftır? Apple store da bizzat satılıyor mu
Teşekkür ediyorumApple store da satılmıyor. www.spigen.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Forumumuzda aratırsanız kılıfların inceleme videosu mevcut. Spigen diye aratırsanız bulucaksınız.
Kullanışlı mı sizce ben daha önce kullanmadım. Telefonu çok ağırlaştırıyor mu ? Birde bu 6-6S ekranlarında ekran koruyucular ekranı tam kapatmıyor bu konuda önerebileceğiniz koruyucu var mıdır?
Teşekkür ediyorum
çok görüntüyü ve elde kullanımı etkilemesini istemiyorsan yine arkadaşların önerdiği sitede (spigen) ultra ince kılıflar mevcut hem şıkta tabi düşürdüğün zaman koruma şansı biraz düşüyor.Kullanışlı mı sizce ben daha önce kullanmadım. Telefonu çok ağırlaştırıyor mu ? Birde bu 6-6S ekranlarında ekran koruyucular ekranı tam kapatmıyor bu konuda önerebileceğiniz koruyucu var mıdır?
ama şuda var apple da kendi sitesinden alınca hemen ertesi gün göndermicek ki ilk çıkış tarihinden 1 hafta sonra filan gönderiyoDostum optimuma ne zaman gelceği değil apple tarih verdi 14 ekim appstoreda 14 ekimden itibaren satışa sunulucak zaten ayrıca 25 ekimdede gelceğini sanmıyorum abartmışlar
150 liraya jelatinmi alınır yaSCHOTT GLASS for iPhone 6s Plus/6 Plus
Bana göre şimdiye kadar ki en iyi ekran filmi. iPhone 7 için çıkmasını bekliyorum.
neden açıklamıyolar hala eskiden bu kadar geç açıklamazdı apple@FOM
kesin degil fiyatlar açıklanmadı apple tarafından .ama bazı sitelerin ön siparişe çikardiklari fiyatlarla çıkarımda bulunursak ortalama 4200 gibi bir fiyat olması bekleniyor
150 liraya jelatinmi alınır ya
neden açıklamıyolar hala eskiden bu kadar geç açıklamazdı apple
Evet ?Arkadaşlar Denizlili olan var mı?
Çınardaki sınav dershanesinin yanında Apple Services diye bir yer var biliyor musun?Evet ?
yapmazÇınardaki sınav dershanesinin yanında Apple Services diye bir yer var biliyor musun?
Garanti bakımından güvenilir mi?
Nakit alımlarda indirim yapıyorlar mı merak ediyorum kardeşim?
Yok kardesim zannetmiyorum apple'la bir baglantisi yoktur zaten, ben olsam pek guvenmem ama çok bilgim yok.yine de sen bir araştir.Çınardaki sınav dershanesinin yanında Apple Services diye bir yer var biliyor musun?
Çınardaki sınav dershanesinin yanında Apple Services diye bir yer var biliyor musun?
Biraz konuştum orayı arayıp, detaylar şöyle :Öyle yerler genelde apple bir alakası olmuyor teknik servis tamir yapabiliyor diye apple yazıyor. Yoksa apple tanıdığı bir yer değildir.
Biraz konuştum orayı arayıp, detaylar şöyle :
1-Nakitte indirim yapıyorlarmış %4
2-İlk 5 ay kasma dahi olsa en ufak bir sorunda değiştiriyorlarmış cihazı, kullanıcı hatası olmadığı sürece
3-Teknik servisleri var onarım da yapabiliyorlar
Yorumlara açık