FoLLow
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 309
bana göre ithalatçı bile o kadar düşük olmaz
Olur 300-400 tl ucuz oluyor
bana göre ithalatçı bile o kadar düşük olmaz
İnşallah olur da alırsın ama Şafak 9 biraderOlur 300-400 tl ucuz oluyor
350 liraya airpods alınır mı dostlar![]()
Konudaki mesaj sayısı 1.100 ü geçti 6S konusunda 1800 mesaj var baya hit var konudaOlur 300-400 tl ucuz oluyor
Konudaki mesaj sayısı 1.100 ü geçti 6S konusunda 1800 mesaj var baya hit var konuda![]()
İnşallah olur da alırsın ama Şafak 9 birader![]()
Olur 300-400 tl ucuz oluyor
350 liraya airpods alınır mı dostlar![]()
750 lira yalnız.
Bi abim alip gelmis 350 ye birakcam diyor yarin almaya gidicem fiyat baya iyiDolar kurunu 2 zannetmiştir bence
Bi abim alip gelmis 350 ye birakcam diyor yarin almaya gidicem fiyat baya iyi
Arkadaşlar bana applestore çok uzak kalıyo büyükçekmecedeyim benbizim burda marmaraparkta TROY mağazası var ordan alsam herhangi bir problem olmaz heralde dimi isim falanda yazıyolar ön sipariş gibi mat siyahı kaybetmeyelim
![]()
Nereden almış? Söylesin bizde alalımBi abim alip gelmis 350 ye birakcam diyor yarin almaya gidicem fiyat baya iyi
Arkadaşlar 7 plus 128 kesin 4200 mü fiyatlar kesin mi @FOM
peki gittiğimde mat siyah bulabilicek miyim acaba kuyruk gibi bir şey oluyo mu türkiyede de ? aynı yakadayız ama ben bi ucundayım zorlu bi ucundaAynı yakadasınız zorlu apple store gidin ordan alın tavsiyem. 15 gün koşulsuz şartsız iade hakkınız var bir sorun çıkar felan. Troylar farklı biraz daha apple store varken zorluda troydan almam ben olsam.
peki gittiğimde mat siyah bulabilicek miyim acaba kuyruk gibi bir şey oluyo mu türkiyede de ? aynı yakadayız ama ben bi ucundayım zorlu bi ucunda![]()
sipariş derken öyle kargoyla gelsin istemiyorum yerinde açıp görüp almak daha iyi. sipariş verip gidip kendimiz appledan alabiliyor muyuz dediğin gibiKuyrukla falan uğraşcağına git 13 ekim gece saat 12 yi geçtiğinde sipariş ver sitesinden appstoredan al kafan rahat olsun .
sipariş derken öyle kargoyla gelsin istemiyorum yerinde açıp görüp almak daha iyi. sipariş verip gidip kendimiz appledan alabiliyor muyuz dediğin gibi
Kardeşim sen git TROY mağazasından al bence. Hiçbir sıkıntı yaşamazsın.sipariş derken öyle kargoyla gelsin istemiyorum yerinde açıp görüp almak daha iyi. sipariş verip gidip kendimiz appledan alabiliyor muyuz dediğin gibi
peki gittiğimde mat siyah bulabilicek miyim acaba kuyruk gibi bir şey oluyo mu türkiyede de ? aynı yakadayız ama ben bi ucundayım zorlu bi ucunda![]()
Ön kayıt yaptırıp gidiyorsunuz zaten. Kuyruk olacaktır ve tabiki bulabilirsiniz ama ön kayıdı kaçırmayın 7 ekime döndüğü andan itibaren bekleyin
Bence apple ön kayıt açmıcak
Site de 7 ekim ön kayıt diyordu
O TT ve turkcell için değilmi appleda öyle birşey göremedim ben