iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

krdnzburak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar bana applestore çok uzak kalıyo büyükçekmecedeyim ben :D bizim burda marmaraparkta TROY mağazası var ordan alsam herhangi bir problem olmaz heralde dimi isim falanda yazıyolar ön sipariş gibi mat siyahı kaybetmeyelim :D

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Arkadaşlar bana applestore çok uzak kalıyo büyükçekmecedeyim ben :D bizim burda marmaraparkta TROY mağazası var ordan alsam herhangi bir problem olmaz heralde dimi isim falanda yazıyolar ön sipariş gibi mat siyahı kaybetmeyelim :D

Aynı yakadasınız zorlu apple store gidin ordan alın tavsiyem. 15 gün koşulsuz şartsız iade hakkınız var bir sorun çıkar felan. Troylar farklı biraz daha apple store varken zorluda troydan almam ben olsam.

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Nerden aldisini bilmiyorumda ben kacirmicam paketi açık diye oyle satıyor sanirsam

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Arkadaşlar 7 plus 128 kesin 4200 mü fiyatlar kesin mi @FOM

Hakan__

Asistan
Reaksiyon puanı
104
@FOM
kesin degil fiyatlar açıklanmadı apple tarafından .ama bazı sitelerin ön siparişe çikardiklari fiyatlarla çıkarımda bulunursak ortalama 4200 gibi bir fiyat olması bekleniyor

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264

Apple açıklamadan kesin bilemeyi 2 gün sonra kesinleşicek zaten ama 7 plus 128 gb için 4199 olabilir gibime geliyor oda nakitte %4 indirimle 167₺ indirimle 4.032₺ gelebilir.

krdnzburak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Aynı yakadasınız zorlu apple store gidin ordan alın tavsiyem. 15 gün koşulsuz şartsız iade hakkınız var bir sorun çıkar felan. Troylar farklı biraz daha apple store varken zorluda troydan almam ben olsam.
peki gittiğimde mat siyah bulabilicek miyim acaba kuyruk gibi bir şey oluyo mu türkiyede de ? aynı yakadayız ama ben bi ucundayım zorlu bi ucunda :D

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
peki gittiğimde mat siyah bulabilicek miyim acaba kuyruk gibi bir şey oluyo mu türkiyede de ? aynı yakadayız ama ben bi ucundayım zorlu bi ucunda :D

Kuyrukla falan uğraşcağına git 13 ekim gece saat 12 yi geçtiğinde sipariş ver sitesinden appstoredan al kafan rahat olsun .

krdnzburak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Kuyrukla falan uğraşcağına git 13 ekim gece saat 12 yi geçtiğinde sipariş ver sitesinden appstoredan al kafan rahat olsun .
sipariş derken öyle kargoyla gelsin istemiyorum yerinde açıp görüp almak daha iyi. sipariş verip gidip kendimiz appledan alabiliyor muyuz dediğin gibi

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
sipariş derken öyle kargoyla gelsin istemiyorum yerinde açıp görüp almak daha iyi. sipariş verip gidip kendimiz appledan alabiliyor muyuz dediğin gibi

Onun için bi canlı desteğe sor istersen ayrıca adamlar UPS kargoyla yolluyor bana göre en güvenilir kargo üstüne birde apple güvencesi :D

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
Kardeşim sen git TROY mağazasından al bence. Hiçbir sıkıntı yaşamazsın.

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Her zaman ama her zaman bu adamlar stok tahmini yapip ona gore uretim yaparlar uretim hacmi ayarlamasi yaparlar o yüzden bitti kalmadi gibi dusuncelere girmeyin

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264

Ön kayıt yaptırıp gidiyorsunuz zaten. Kuyruk olacaktır ve tabiki bulabilirsiniz ama ön kayıdı kaçırmayın 7 ekime döndüğü andan itibaren bekleyin