canberk sagnak
Profesör
gerçi aşağı yukarı şu şekilde olacak döviz kurunun o günki durumuna göreBence ön siparişe açılınca söylücekler
iphone 7 32gb 3200 - 3400 tl arası
7 plus 32 gb da 3600-3900 tl arası bir fiyata satışa çıkacak gibi geliyor
gerçi aşağı yukarı şu şekilde olacak döviz kurunun o günki durumuna göreBence ön siparişe açılınca söylücekler
Turkcell 7 Ekim'de ön siparişe açılacağını açıkladı.apple sitesinde ön sipariş tarihi açıklamamış türkiyede ön sipariş uygulanmayacak olabilir
gerçi aşağı yukarı şu şekilde olacak döviz kurunun o günki durumuna göre
iphone 7 32gb 3200 - 3400 tl arası
7 plus 32 gb da 3600-3900 tl arası bir fiyata satışa çıkacak gibi geliyor
onlar artık yavaş yavaş çıkmaya başlarlarBu fiyatları azçok herkes tahmin edebiliyor ama yinede merakla bekliyoruz işte benim ençok merak ettiğin ithalatçı garantli 7 pluslar ne zaman çıkar
turkcell in o açıklamasını internet sitesinde bir türlü bulamadım link atabilirmisinTurkcell 7 Ekim'de ön siparişe açılacağını açıkladı.
turkcell in o açıklamasını internet sitesinde bir türlü bulamadım link atabilirmisin
muhtemelen cihazlar operatör ve mağazalara 7-9 ekim arası ulaşacaktır ama 14 ekim de aynı anda satışa sunulacaktır media markt teknosa türkcell vodafone de tanıdığınız varsa sorun mağazaya giriş 7 yada 9 dur ama satışı yasak
Ben ithalatçı garantili 7 plus alcam ne zaman gelir bilginiz varmı ?
ithalatçı derken vvar şuan mesela migrosta ama onlarda plus satmıyor sanırım
İthalatçı garantili iphone lar genelde Büyük mağazalara geldikten 1-2 hafta sonra telefonculara ulaşıyor. Bence de mantıklı dediğiniz gibi almak. Fakat fark tam olarak ne oluyor beni de bilgilendirir misin? Bu arada İzmire geldim ben olsa da gidip incelesekMigrostaki kar amacı ile satılmış telefon TR garantilisi 2 yıl ondan ucuza çıkarsa hiç şaşırmaithalatçı garantinin cazibesi fiyatının 400 tl daha ucuz olması örnek 7 plus 3700 e çıksa 3300 ediyor
Apple iPhone 7 32 GB (İthalatçı Garantili) Fiyatı
Açmışlar ama fiyatlar belli değil
İthalatçı garantili iphone lar genelde Büyük mağazalara geldikten 1-2 hafta sonra telefonculara ulaşıyor. Bence de mantıklı dediğiniz gibi almak. Fakat fark tam olarak ne oluyor beni de bilgilendirir misin? Bu arada İzmire geldim ben olsa da gidip incelesek![]()
400 lira ama garanti vs açısından fark ne ?Dediğim gibi 400 tl oluyor bildiğim kadarıyla 3700 desek 3300 hadi kötü ihtimale 3800 diyelim 3400 e alabiliriz 32 gblıgını ki bu benim için gayet uygun ve bana kalırsada 10 ekime kadar ithalatçı garantiler satışa çıkar diye düşünüyorum
400 lira ama garanti vs açısından fark ne ?
Sanırım jelatin gelene kadar almayacağım1 yıl apple türkiye + 1 yıl ithalatçı firma garantili benim için yeterli ama siz jetblack düşünüyorsunuz çizilmeye karşı 2. yılında sıkıntı yaşayabilirsiniz benim jetblack almazdım
Sanırım jelatin gelene kadar almayacağımEğer matblack olarak kararımı değiştirirsem bende ithalatçı garantili alabilirim o zaman.
Bende en başta öyle düşünüyordum hala da asil geliyorAslında jetblackde alsan çizik kullanıcı hatası diye biliyorum sonuçta apple sana sağlam bir kap tak diyor o yüzden ithalatçıdada sıkıntı yaşamazsın ama tekrar sölüyorum jetblack alınmaz bence mat black daha asil duruyor
Bende en başta öyle düşünüyordum hala da asil geliyorbakalım neler olacak. ithalatçı garantili olarak nereyi düşünüyorsun almayı.
Mesajim biraz sert uslupla yazilmis gibi geldi galiba. Demek istediğim su, tabiki begendiyseniz alin buna kimsenin en ufak soz soylemeye hakki yok ancak 7, akse ettirildigi kadar bir yenilik barindirmiyor. Bunu butun otoriteler belirtiyor ve 8 sizintilari ve ilgili haberler simdiden basladi farkindaysaniz. Onda cift kavisli ekran, 2k ya gecis, cam aluminyum birlesimi bir tasarim olacagi konusuluyor.
Az paralar verilmiyor ve bu cihaz "BENCE" bu haliyle bu fiyati haketmiyor. Ben 6 plus ciktiginda da bu dusuncelerle s plusi beklemistim, kararimda ne kadar hakli oldugum ortaya cikti zira ram ve islemci iyileştirmesi ve kasa kalitesi s serisini bambaska bir yone getirdi.
Her zaman s serisi alma taraftariyim. Bu gune kadar da cogu cihazimi s serisi tercih ettim ve sorun yaşamadım. Size de bunu tavsiye etmistim. Uslubum sert kacmis ise pardon![]()
Ben 5 kullanıyorum 7 Plus a geçişim benim çok büyük olacak farklılık açısındanSen bir 6s kullanicisisin tabi ki 7 ye gecmessin begenmeyebilirsin, kendi adına haklı da olabilirsin yetersiz gelmiştir ama burda herkesin 6s i yok 6, 5s, 5, bu modele sahip insanlar çok bekledi bu telefonu. Bu açıdan bakıldığında da gayet alınabilir ve cidden alacağız inş![]()
14 gün nasıl geçecek peki ?
Saat için 14 gün değil 14 ay beklerimtelefonu aldın saati bekle artık bence biz telefonu bekliyoz
![]()
Apple Store ön sipariş açacak mı?
Apple Store ön sipariş açacak mı?
Bir hafta kala açılabilir belki
Açılcak olsa yazarlardı bence canlı destekden sordugumda bize ön sipariş için bir bilgi aktarımı olmadı dediler
Şöyle bir şey gördüm arkadaşlar. Resmi açıklama zaten, tarih de kesinleşti artık![]()