iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
JetBlack arka koruma jelatini ile kullanılabilir mi ne düşünüyorsunuz?

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
JetBlack arka koruma jelatini ile kullanılabilir mi ne düşünüyorsunuz?
jetblack yüzeyine koruma jelatini yapıştırıldığında büyük ihtimal hava baloncukları oluşur bu arada bu tarz parlatılmış yüzeylerde jelatin büyük bir risk yüzey üzerinde kalıcı iz bırakabiliyolar

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
jetblack yüzeyine koruma jelatini yapıştırıldığında büyük ihtimal hava baloncukları oluşur bu arada bu tarz parlatılmış yüzeylerde jelatin büyük bir risk yüzey üzerinde kalıcı iz bırakabiliyolar
ben sırf çizilmesinden dolayı vazgeçip Gold sipariş ettim

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Ben olsam almazdım çok sıkıntılı bi renk geldi jetblack apple'in başını ağrıtır açıkcası
baya riskli bir kaplama bencede alınmaması lazım jet black alalımmı diyen arkadaşlar hiç piano black yüzeyi olan laptop filan kullanmadımı ya bi ara laptop ekran çerçeveleri hep öyleydi. Apple'ın süslü cümlelerle olağanüstü bir kaplama gibi anlattığına bakmayın jet black bildiğiniz piano black

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Ayrıca bu bile Türkiye'de açıklandıysa sitede fiyatının açıklanmasına az kalmış demektir.

ylmz42

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Şuan eline iPhone 7 veya 7Plus geçen var mı ? (Yurtdışından almış olabilirsiniz) birde sipariş verenler ne kadara verdiler ?

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Iphone 5 imden 3 saat tam şarj kullanım alıyorum var mı arttıran :D

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Şarj konusunda çekilen sıkıntıyı en iyi biz biliriz valla, ben plus modeline yönelicem sırf bunun için.:D:D Dayanamiyorum artık
Bende o yüzden 7 Plus alacağım :D

Ama bizim için resmen tospadan inip bugatti ye binmiş gibi olacağız belki yabancılık çekebiliriz :F

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
iPhone 7 tamir fiyatı açıklanıyor iPhone 7 aksesuarları geliyor 3.5to lightning jack nedense telefonun kendisi gelmiyor ekim ayı başında net bir tarih verilir diye umuyorum.