MrJokes
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 283
JetBlack arka koruma jelatini ile kullanılabilir mi ne düşünüyorsunuz?
JetBlack arka koruma jelatini ile kullanılabilir mi ne düşünüyorsunuz?
jetblack yüzeyine koruma jelatini yapıştırıldığında büyük ihtimal hava baloncukları oluşur bu arada bu tarz parlatılmış yüzeylerde jelatin büyük bir risk yüzey üzerinde kalıcı iz bırakabiliyolarJetBlack arka koruma jelatini ile kullanılabilir mi ne düşünüyorsunuz?
ben sırf çizilmesinden dolayı vazgeçip Gold sipariş ettimjetblack yüzeyine koruma jelatini yapıştırıldığında büyük ihtimal hava baloncukları oluşur bu arada bu tarz parlatılmış yüzeylerde jelatin büyük bir risk yüzey üzerinde kalıcı iz bırakabiliyolar
ben sırf çizilmesinden dolayı vazgeçip Gold sipariş ettim
baya riskli bir kaplama bencede alınmaması lazım jet black alalımmı diyen arkadaşlar hiç piano black yüzeyi olan laptop filan kullanmadımı ya bi ara laptop ekran çerçeveleri hep öyleydi. Apple'ın süslü cümlelerle olağanüstü bir kaplama gibi anlattığına bakmayın jet black bildiğiniz piano blackBen olsam almazdım çok sıkıntılı bi renk geldi jetblack apple'in başını ağrıtır açıkcası
siyah rengi tek JetBlack'te sevmiştim fakat oda hayal kırıklığına uğradım.Bence mat siyah al daha şık duruyor
Nereden sipariş ettin bayadır yoktumsiyah rengi tek JetBlack'te sevmiştim fakat oda hayal kırıklığına uğradım.
o yüzden Gold![]()
Telefonu aldın tabi saatten haber verin değil miBoşverin telefonu saatten haber verin.
Türkcell denNereden sipariş ettin bayadır yoktum![]()
Hayırlı olsun kardeşim sevindim adına, yarın bende mi etsem alcaz almaya zatenTürkcell den![]()
Hayır telefon geldiğinde amin inşallahHayırlı olsun kardeşim sevindim adına, yarın bende mi etsem alcaz almaya zatenücret ödedin mi
Anlamadığım garanti dışı 1449 lira yazıyor. Herşeyi içinde mi bu fiyat acaba.
Aynen öyle ama Iphone 7 fiyatları 6Sden bile düşük Iphone 7 Plus normalAyrıca bu bile Türkiye'de açıklandıysa sitede fiyatının açıklanmasına az kalmış demektir.
İnsan yine de Apple'ın sitesinde açıklansın istiyor fiyatlar.Aynen öyle ama Iphone 7 fiyatları 6Sden bile düşük Iphone 7 Plus normal
Valla artık heyecan filan kalmadı bende.İnsan yine de Apple'ın sitesinde açıklansın istiyor fiyatlar.![]()
garanti dışı 1449 tl şu demek diğelim telefonunda büyük masraf çıktı tamir ettirmiyosun 1449 tl veriyosun açılmamış kutu cihaz veriyolarAnlamadığım garanti dışı 1449 lira yazıyor. Herşeyi içinde mi bu fiyat acaba.
satış fiyatı açıklamadan servis fiyatı açıklanmasıda baya bi ilginç olmuş
Açılmamış kutu değil swap cihazgaranti dışı 1449 tl şu demek diğelim telefonunda büyük masraf çıktı tamir ettirmiyosun 1449 tl veriyosun açılmamış kutu cihaz veriyolar
Bende de durum aynı zorlasam 2.5 bile olur o dereceIphone 5 imden 3 saat tam şarj kullanım alıyorum var mı arttıran![]()
O yüzden bir an önce çoksasa kurtulsam 5 tenBende de durum aynı zorlasam 2.5 bile olur o derece![]()
Şarj konusunda çekilen sıkıntıyı en iyi biz biliriz valla, ben plus modeline yönelicem sırf bunun için.O yüzden bir an önce çoksasa kurtulsam 5 ten![]()
Bende o yüzden 7 Plus alacağımŞarj konusunda çekilen sıkıntıyı en iyi biz biliriz valla, ben plus modeline yönelicem sırf bunun için.Dayanamiyorum artık
Hahah aynen öyle olacakBende o yüzden 7 Plus alacağım
Ama bizim için resmen tospadan inip bugatti ye binmiş gibi olacağız belki yabancılık çekebiliriz :F