iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Yaptırmayın ön kayıt bence, 6s de aynı hatayı yaptım, parayı ödeyip telefon bekledim 1 hafta sonra 100 tl fiyat düşürdüler :)
eğer ön kayıt yapılacaksada sadece hepsiburada.com tercih edilmeli çünkü orda fiyat düşüşü olursa aradaki farkı size geri iade ediyor

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Apple'a geldiğinde online olarak direk alınabilir mi sizce? Yoksa mediamarkt vatan vb. yerlerden almam gerekicek. Vatan vb teknoloji mağazaları ithalatçı garantili mi yoksa apple türkiye garantili mi oluyor
genelde apple türkiye garantili cihaz satarlar ama yinede alırken sormak gerekli

harun272

Asistan
Reaksiyon puanı
47
gerek yok ön kayıta falan cihaz eskisi kadar rağbet görmeyecek bence stok sıkıntısı çekilmeyecektir.

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
yetkililer okusada türkiye ye geliş tarihi ile ilgili hiçbir değişiklik olmaz gidip apple erken gelmezse samsung alcam dense kaç kişi kararlı hareket edecek yada kim apple dan vazgeçecek kadar kararlı durabilecek

Coloredd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Biraz önce facebookta gezinirken Migrosun 60adet iPhone7 getirdiğini ve 3,399TLden satışa sunduğunu gösteren bir post gördüm

Cigdemleo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sonunda kavuştuk

Ekli dosyalar

• IMG_1485.JPG
    IMG_1485.JPG
    909.8 KB · Görüntüleme: 471

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Şu tıslama ve diğer sorunları bir hallolsun öyle alın derim acele etmeyin daha tıslama konusu bile çözülmedi henüz umarım güncelleme ile giderilecek bir şeydir.
Aralık ayında alınan iPhone daha sorunsuz okuyor o vakte kadar pek almayı düşünmüyorum bekleyemen alabilir tabi

Turkmenmert

Asistan
Reaksiyon puanı
95
Bir hayırlı olsununuzu alırım artık :) bende aldım yakında kavuşacağım mat siyah 7+

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Şu tıslama ve diğer sorunları bir hallolsun öyle alın derim acele etmeyin daha tıslama konusu bile çözülmedi henüz umarım güncelleme ile giderilecek bir şeydir.
Aralık ayında alınan iPhone daha sorunsuz okuyor o vakte kadar pek almayı düşünmüyorum bekleyemen alabilir tabi

türkiyeye zaten oldukça geç geldiği için ilk partide üretilenler gelmiyodur diye düşünüyorum

harun272

Asistan
Reaksiyon puanı
47
9 ekim diyen var 13 diyen var 14 diyen var belli değil ekimde gelecekte ne zaman :)

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
internetten izlediğim videolara göre iphone 7 mat siyah rengi gold,rose gold ve silver yada 6s lerdi space gray modellerindeki gibi kaliteli görünmüyor o yüzden renge bir türlü karar veremedim

harun272

Asistan
Reaksiyon puanı
47
evet banada öyle geldi siyah renk çok cabuk çizik belli ediyor matıda

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
internetten izlediğim videolara göre iphone 7 mat siyah rengi gold,rose gold ve silver modellerindeki gibi kaliteli görünmüyor[/QUOTE]
evet banada öyle geldi siyah renk çok cabuk çizik belli ediyor matıda

jet black deki gibi çabuk çizilcek gibi değil ama mat olanda da parmak izi ciddi ciddi fazla kalıyor ayrıca mat siyahın arkası neysede yan tarafları dikkatli incelerseniz kalitesiz duruyor plastik havası var

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
türkiyeye zaten oldukça geç geldiği için ilk partide üretilenler gelmiyodur diye düşünüyorum
İlk parti bize düşmüyor belki ama 2 parti diye gönderdikleri cihazların çoğu stok sorunu dolayısıyla 1 parti cihazları da araya karıştırıyorlar nerden aldığınıza dikkat edin mutlaka