Apocalypse_
Profesör
Valla ben Türkcell den sipariş verdim bana 5 ekim 10 ekim arası dediler9 ekim kesinmi teknoloji haber sitelerinde 13-14 ekim diyorlar ama ?
Valla ben Türkcell den sipariş verdim bana 5 ekim 10 ekim arası dediler9 ekim kesinmi teknoloji haber sitelerinde 13-14 ekim diyorlar ama ?
eğer ön kayıt yapılacaksada sadece hepsiburada.com tercih edilmeli çünkü orda fiyat düşüşü olursa aradaki farkı size geri iade ediyorYaptırmayın ön kayıt bence, 6s de aynı hatayı yaptım, parayı ödeyip telefon bekledim 1 hafta sonra 100 tl fiyat düşürdüler![]()
genelde apple türkiye garantili cihaz satarlar ama yinede alırken sormak gerekliApple'a geldiğinde online olarak direk alınabilir mi sizce? Yoksa mediamarkt vatan vb. yerlerden almam gerekicek. Vatan vb teknoloji mağazaları ithalatçı garantili mi yoksa apple türkiye garantili mi oluyor
ben 5 ekimde geleceğini pek düşünmüyorum eğer öyle olsa apple sitesinde en azından fiyat yazardı sonuçta 5 ekime 1 hafta kaldıValla ben Türkcell den sipariş verdim bana 5 ekim 10 ekim arası dediler
arkadaşlar şu linkten apple geri bildirim yapın derdinizi sıkıntınızı anlatın burası direk merkez okuyormuş yurtdışından
Bize Ulaşın - Web Sitesi Geri Bildirimi - Apple (TR)
canlı destektekilerin hiçbişeyden haberi yok yaGeri bildirim yapcağına canlı desteğe bağlandaha hızlı cevap alırsın
Geri bildirim yapcağına canlı desteğe bağlandaha hızlı cevap alırsın
Biraz önce facebookta gezinirken Migrosun 60adet iPhone7 getirdiğini ve 3,399TLden satışa sunduğunu gösteren bir post gördüm
Hayırlı olsun tamda benim alacağım modeli rengi almışsınız nereden aldınızSonunda kavuştuk
Geri bildirim yapcağına canlı desteğe bağlandaha hızlı cevap alırsın
Teşekkürler New York tan aldımHayırlı olsun tamda benim alacağım modeli rengi almışsınız nereden aldınız![]()
Arkadaşlar bimekste 4599 TL 7 Plus 256 GB
Bimeks | iPhone 7 Plus 256GB Black
Şu tıslama ve diğer sorunları bir hallolsun öyle alın derim acele etmeyin daha tıslama konusu bile çözülmedi henüz umarım güncelleme ile giderilecek bir şeydir.
Aralık ayında alınan iPhone daha sorunsuz okuyor o vakte kadar pek almayı düşünmüyorum bekleyemen alabilir tabi
Teşekkürler New York tan aldım![]()
evet banada öyle geldi siyah renk çok cabuk çizik belli ediyor matıda
İlk parti bize düşmüyor belki ama 2 parti diye gönderdikleri cihazların çoğu stok sorunu dolayısıyla 1 parti cihazları da araya karıştırıyorlar nerden aldığınıza dikkat edin mutlakatürkiyeye zaten oldukça geç geldiği için ilk partide üretilenler gelmiyodur diye düşünüyorum
Hayırlı olsun darısı başımızaBir hayırlı olsununuzu alırım artıkbende aldım yakında kavuşacağım mat siyah 7+