iPhone 7 ve iPhone 7 Plus Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Bu 6.30 alır en az 20 saatte bekelsm daha ne olsun.
Yani allahtan belasını mı isteyecek başka :D

O değilde daha telefon Türkiye'ye gelmeden ıphone 7 kulübü mesaj ve izlenme sayısında 6S bölümünü geçecek neredeyse :D

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Konuyla alakasız ama Clash royale sürekli oynuyormusunuz oynuyorsanız bi ara dostluk atalım :D

BedouinthePole

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Aslında 7nin sonuçları da kötü değil 7 de 1 günü çıkartacak gibi. Mağazada elime küçük gelmezse 7 alabilirim tabii 3250den çıkarsa :D

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Aslında 7nin sonuçları da kötü değil 7 de 1 günü çıkartacak gibi. Mağazada elime küçük gelmezse 7 alabilirim tabii 3250den çıkarsa :D

3250 çıkcak bi aksiklik çıkmazsa + appstoredan alırsan nakit ödeme % 4 indirim 3120 TL ye denk geliyor

Mehmet BAL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar migros iphone 7'yi satışa çıkarmış 3.399 tl'den :D

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Yani allahtan belasını mı isteyecek başka :D

O değilde daha telefon Türkiye'ye gelmeden ıphone 7 kulübü mesaj ve izlenme sayısında 6S bölümünü geçecek neredeyse :D

Ona dün bende dikkat ettim 800 mesajı geçti sanırsam bayağı rehabet var.

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Ona dün bende dikkat ettim 800 mesajı geçti sanırsam bayağı rehabet var.
Hadi bakalım ama bir şey soracağım 7 ilk açılınca kurulumunda 3 kere home tuşuna basmak hassasiyet ayarı filan yapıyorsun galiba o ne nasıl yapılıyor ne işe yarıyor oradaki ayar

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Hadi bakalım ama bir şey soracağım 7 ilk açılınca kurulumunda 3 kere home tuşuna basmak hassasiyet ayarı filan yapıyorsun galiba o ne nasıl yapılıyor ne işe yarıyor oradaki ayar
O 3 basma şeklini ifade eder.
3 ayrı şekilde deneyip , home tuşunun titreşimi nasıl vereceğini belirliyorsun

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498

Ne işe yaradığını yazmışsın işte. Basma hassasiyetini kalibre ediyor zorluk çekme diye.

Hakan__

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım merakla Türkiye'ye gelmesini bekliyorum telefonun .Satışa çıktığında tüm renk ve hafıza seçenekleriyle gelir mi ? (Plus jet black falan) youtube da jet balck unboxingler falan var telefon çok hoş değil mi sizce de :)

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım merakla Türkiye'ye gelmesini bekliyorum telefonun .Satışa çıktığında tüm renk ve hafıza seçenekleriyle gelir mi ? (Plus jet black falan) youtube da jet balck unboxingler falan var telefon çok hoş değil mi sizce de :)
Gelecektir evet

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264

Merhaba aramıza hoşgeldiniz.

Ülkemizde satışa sunulduğu gün tüm renk ve hafıza seçenekleri mevcut olacaktır fakat ön kayıt yatırmanız lazım çok kısa bir sürede tükencektir istediğiniz hafıza ve renk seçeneğini bulamayabilirsiniz.

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Apple'a geldiğinde online olarak direk alınabilir mi sizce? Yoksa mediamarkt vatan vb. yerlerden almam gerekicek. Vatan vb teknoloji mağazaları ithalatçı garantili mi yoksa apple türkiye garantili mi oluyor

trm

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Yaptırmayın ön kayıt bence, 6s de aynı hatayı yaptım, parayı ödeyip telefon bekledim 1 hafta sonra 100 tl fiyat düşürdüler :)

Hakan__

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Normal modellerde stok sıkıntısı yaşanabilirde plus modellerinde ya da jet blackte çok sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Denizli'de çıktıktan 1 hafta sonra alırız umarım.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Normal modellerde stok sıkıntısı yaşanabilirde plus modellerinde ya da jet blackte çok sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Denizli'de çıktıktan 1 hafta sonra alırız umarım.

1 hafta sonraya kalmaz bence. Zaten anketlerde şuanda en çok plus modeline ilgi çok yoğun.

harun272

Asistan
Reaksiyon puanı
47
şafak sayar gibi telefon bekliyoruz töbe töbe ulan apple note 7 gitmeseydi beklemezdim bu kadarda hadi bakalım