FOM
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,264
Bu 6.30 alır en az 20 saatte bekelsm daha ne olsun.Bayağı başarılı sonuç buda ıphone 7 sonuçları
Bu 6.30 alır en az 20 saatte bekelsm daha ne olsun.Bayağı başarılı sonuç buda ıphone 7 sonuçları
Yani allahtan belasını mı isteyecek başkaBu 6.30 alır en az 20 saatte bekelsm daha ne olsun.
Oynamıyorum ama Candy cursh oynuyorumKonuyla alakasız ama Clash royale sürekli oynuyormusunuz oynuyorsanız bi ara dostluk atalım![]()
Konuyla alakasız ama Clash royale sürekli oynuyormusunuz oynuyorsanız bi ara dostluk atalım![]()
Aslında 7nin sonuçları da kötü değil 7 de 1 günü çıkartacak gibi. Mağazada elime küçük gelmezse 7 alabilirim tabii 3250den çıkarsa![]()
bu konu daha telefon çıkmadan izlenme sayısı ve cevap sayısı 6 / 6 plus bölümünü geçecek3250 çıkcak bi aksiklik çıkmazsa + appstoredan alırsan nakit ödeme % 4 indirim 3120 TL ye denk geliyor
Dediğiniz fiyattan çıkarsa tamamen 7ye dönerim gibime geliyor elime küçük gelmezse3250 çıkcak bi aksiklik çıkmazsa + appstoredan alırsan nakit ödeme % 4 indirim 3120 TL ye denk geliyor
evet dün gördüm bende şaşırdım ama 60 adet var kimler alacak bakalımArkadaşlar migros iphone 7'yi satışa çıkarmış 3.399 tl'den![]()
Yani allahtan belasını mı isteyecek başka
O değilde daha telefon Türkiye'ye gelmeden ıphone 7 kulübü mesaj ve izlenme sayısında 6S bölümünü geçecek neredeyse![]()
Hadi bakalım ama bir şey soracağım 7 ilk açılınca kurulumunda 3 kere home tuşuna basmak hassasiyet ayarı filan yapıyorsun galiba o ne nasıl yapılıyor ne işe yarıyor oradaki ayarOna dün bende dikkat ettim 800 mesajı geçti sanırsam bayağı rehabet var.
O 3 basma şeklini ifade eder.Hadi bakalım ama bir şey soracağım 7 ilk açılınca kurulumunda 3 kere home tuşuna basmak hassasiyet ayarı filan yapıyorsun galiba o ne nasıl yapılıyor ne işe yarıyor oradaki ayar
Hadi bakalım ama bir şey soracağım 7 ilk açılınca kurulumunda 3 kere home tuşuna basmak hassasiyet ayarı filan yapıyorsun galiba o ne nasıl yapılıyor ne işe yarıyor oradaki ayar
Gelecektir evetMerhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım merakla Türkiye'ye gelmesini bekliyorum telefonun .Satışa çıktığında tüm renk ve hafıza seçenekleriyle gelir mi ? (Plus jet black falan) youtube da jet balck unboxingler falan var telefon çok hoş değil mi sizce de![]()
Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım merakla Türkiye'ye gelmesini bekliyorum telefonun .Satışa çıktığında tüm renk ve hafıza seçenekleriyle gelir mi ? (Plus jet black falan) youtube da jet balck unboxingler falan var telefon çok hoş değil mi sizce de![]()
9 ekimde Türkiye'ye geliyor haberiniz olsun
Normal modellerde stok sıkıntısı yaşanabilirde plus modellerinde ya da jet blackte çok sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Denizli'de çıktıktan 1 hafta sonra alırız umarım.
Yurt dışında öyleymiş bakalım ülkemizde nasıl olacak ,heyecanla bekliyoruz.1 hafta sonraya kalmaz bence. Zaten anketlerde şuanda en çok plus modeline ilgi çok yoğun.
Yurt dışında öyleymiş bakalım ülkemizde nasıl olacak ,heyecanla bekliyoruz.
9 ekimde Türkiye'ye geliyor haberiniz olsun