nickbulamayankullanici23
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 7
4000-5000 lira verip iphone 7 plus gibi takoz bi telefon alıp 3.5 saat şarjinin dolmasını beklemenin neresi mantıklı?
Iphone veya baska bir telefona 3000 tlden fazla para vermek ağır saçmalıktır. Sonuçta kamera oyun sosyal medya ve müzik dinliyorsun günün çoğu zamanı bunların bedeli bu kadar fazla olmamalı. Eğer bu fiyatı kabul edip alanlar varsa yeni modelleri kol gibi girince '' abiğğğ çok paaaaalı yaaağ'' demiceksin.4000-5000 lira verip iphone 7 plus gibi takoz bi telefon alıp 3.5 saat şarjinin dolmasını beklemenin neresi mantıklı?
Aynen öyle. Size katılıyorum.Iphone veya baska bir telefona 3000 tlden fazla para vermek ağır saçmalıktır. Sonuçta kamera oyun sosyal medya ve müzik dinliyorsun günün çoğu zamanı bunların bedeli bu kadar fazla olmamalı. Eğer bu fiyatı kabul edip alanlar varsa yeni modelleri kol gibi girince '' abiğğğ çok paaaaalı yaaağ'' demiceksin.
Son olarak parası olanda alır.
Telefon insana şahsiyet katıyorsa telefonu evde unutunca şahsiyetsiz olur o zaman. Ne yazik ki insan beyni yerine farklı yerlerini kullanıyor. Ama bizide güldürüyorlar bu yönden iyi bişeyBazıları egosunu tatmin etmek için alıyor. Bakın benim iPhone'um var, ben ayrıcalıklı elit tabakanın insanıyım gibi...
AynenTelefon insana şahsiyet katıyorsa telefonu evde unutunca şahsiyetsiz olur o zaman. Ne yazik ki insan beyni yerine farklı yerlerini kullanıyor. Ama bizide güldürüyorlar bu yönden iyi bişey![]()
Uzun süre mi güncellemeler ile cihazları öldürten apple uzun süre kullanılmaz hiç kusura bakma ve 6s im 4 ay reset atmadım dondu kaldıUzun bir süre kullanmak istiyorsa alabilir.Yıllarca güncelleme alacak zaten.İos seven birisi olabilir.Sebepleri var yani sırf hızlı sarj yok diye telefon kötü olamaz.Ben de bu yaz telefon değiştireceğim.Büyük ihtimalle İphone 7 Plus alacağım ilk İos deneyimim olacak.
Uzun süre mi güncellemeler ile cihazları öldürten apple uzun süre kullanılmaz hiç kusura bakma ve 6s im 4 ay reset atmadım dondu kaldı
Siz beğenmeyebilirsiniz ama her sene piyasaya çıktığı zaman satış rekorları kıran bir marka
"omo o opplo" diyen zihniyet alıyor zaten.4000-5000 lira verip iphone 7 plus gibi takoz bi telefon alıp 3.5 saat şarjinin dolmasını beklemenin neresi mantıklı?
4000-5000 lira verip iphone 7 plus gibi takoz bi telefon alıp 3.5 saat şarjinin dolmasını beklemenin neresi mantıklı?
4000-5000 TL verdiğim cihaza kalkıp niye bir daha para vereyim? Hadi onu geç verdik. Kaç saatte doluyor ? Yine 2.5 saat . Ben 1 saat 20-30 dkda 3000 mah S7yi dolduruyorum.Eğer tek sorun şarj ise; 4000-5000 lira para veren insan 100 lira verip iPad şarj adaptörü alır ve 3-5 saat bekleme derdine düşmez bu kadar basit çözülebilecek bir olay bu.
4000-5000 TL verdiğim cihaza kalkıp niye bir daha para vereyim? Hadi onu geç verdik. Kaç saatte doluyor ? Yine 2.5 saat . Ben 1 saat 20-30 dkda 3000 mah S7yi dolduruyorum.
Biz zaten burda böyle ince ama kritik özellikleri sunmadığı için bu cihaz alınmaz diyoruz.Hızlı şarj özelliğiyle kıyaslanamaz zaten ben hızlı şarjdan daha hızlı dolduruyor diye bir şey demedim. 4000-5000 verdiğinizde gözünüze gelmiyorsa kalkıp 100 lira daha verirsiniz.
İşletim sisteminin o kendini öne çıkaran stabil özelliğinin bir anlamı kalmadı. Bunu elinde 2 günlük ve 3 saatlik iki iPhone 6s kamerada defalarca arka arkaya donan biri olarak söylüyorum.İOSun arayüzde de hiçbir artısı yok 5DK kurcalasam sıkılıyorum çeşitlilik özellik yok. Kısıtlı olduğunu hemen hissettiriyor.Çünkü herşey tek bir şekilde hallediliyor. Kolaylaştırmanın yolu yok. Örnek hücresel veri için Ayarlara 3D Touch uygulayıp gitmek gerekiyor. Bildrim çubuğunda ayar yok.Asıl fark işletim sisteminden kaynaklanıyor iki işletim sistemini de uzun süreli kullanan biri olarak, iki tarafında kendine has artıları var. Eğer Apple cihaz alanların neden aldıklarını anlamıyorsanız anlamak istememenizden kaynaklanmaktadır. Aynı durum karşı taraf için de geçerli. Bu arada Apple için ödenen para da yine aslında büyük bir bölümü iOS için ödenmiş oluyor. Ödenen paraya sadece aldığınız donanım özelliklerini kıyaslamak çokta anlamlı olmasa gerek.
Ben kullandığım süre boyunca kamera ile ilgili problem hiç yaşamadım hep tıkır tıkır çalıştı. Sıkıcı olmasına katılmakla birlikte kişisel yorumdur tabi. Özelleştirme tema çeşitlilik bakımında android çok önde. Ancak androidin de geride olduğu çok önemli bir nokta var: işletim sistemi güncellemesi. Hele bir de amiral gemisi almazsanız sanırım baya bir beklersiniz. Allahtan ben amiral gemisi kullandım güncelleme almıştım ama yine de çok kısıtlı ve geç alıyorsunuz. Kamera konusundaki eleştirilerinizi okudum ön kamera konusunda katılmakla birlikte rezalet seviyesinde olmadığını düşünüyorum(İdare eder bir ön kamera). Arka kamerada ise başarılı olduğunu belirtmek isterim. Diğer telefonlarla ben de kıyasladım, kendi çapımda oldukça gezmeye fotoğraf çekmeye, anı biriktirmeye çalışıyorum, bir kere netleme problemi yaşamadım bir kere kameraya tıkladığım da açılmadığı olmadı. Fotoğraf çek dediğim saniyede çekti, lakin eminim siz de tecrübe etmişsinizdir özellikle kullandığım samsung cihazda video çekerken netleme sorunları çok yaşadım ve bu anı kaçırmama neden oldu.İşletim sisteminin o kendini öne çıkaran stabil özelliğinin bir anlamı kalmadı. Bunu elinde 2 günlük ve 3 saatlik iPhone 6s kamerada defalarca arka arkaya donan biri olarak söylüyorum.İOSun arayüzde hiçbir artısı yok 5DK kurcalasam sıkılıyorum çeşitlilik yok.
Önce ön kameraya cevap vereyim. Fark ettiyseniz ön kameranın renk doğruluğu vb taraflarına laf etmedim. Düşük ışık performansı açık konuşuyorum rezalet. Bunu gidin iyi bir ön kameraya sahip(s8-s7 v20 gibi) onlarla karşılaştırın.Ben kullandığım süre boyunca kamera ile ilgili problem hiç yaşamadım hep tıkır tıkır çalıştı. Sıkıcı olmasına katılmakla birlikte kişisel yorumdur tabi. Özelleştirme tema çeşitlilik bakımında android çok önde. Ancak androidin de geride olduğu çok önemli bir nokta var: işletim sistemi güncellemesi. Hele bir de amiral gemisi almazsanız sanırım baya bir beklersiniz. Allahtan ben amiral gemisi kullandım güncelleme almıştım ama yine de çok kısıtlı ve geç alıyorsunuz. Kamera konusundaki eleştirilerinizi okudum ön kamera konusunda katılmakla birlikte rezalet seviyesinde olmadığını düşünüyorum(İdare eder bir ön kamera). Arka kamerada ise başarılı olduğunu belirtmek isterim. Diğer telefonlarla ben de kıyasladım, kendi çapımda oldukça gezmeye fotoğraf çekmeye, anı biriktirmeye çalışıyorum, bir kere netleme problemi yaşamadım bir kere kameraya tıkladığım da açılmadığı olmadı. Fotoğraf çek dediğim saniyede çekti, lakin eminim siz de tecrübe etmişsinizdir özellikle kullandığım samsung cihazda video çekerken netleme sorunları çok yaşadım ve bu anı kaçırmama neden oldu.