Hikigaya Hachiman
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 30
Para varsa neden alınmasın?
7 plus 4200 tl idi. peşin aldığım için apple indirim yapıyor 4030 tl ye aldım. Şu an cihazın fiyatı.. 4.949 tl
bana göre 919 tl size kar göre 919 tl zarardayım.
Hangi cihazda 1000 tl artış olur? Ve piyasası bu kadar hareketli olur? Sizi apple store'a davet edelim. görün piyasayı dk'da kaç iphone satıldığını görün. apple'ın kar marjlarını ve saniyede kaç dolar kazandığını biraz araştırın derim.
--- Gönderi Güncellendi ---
Kimi geçti ? 7 plus'ı hangi cihazlar geçti? 7 plus ile samsung'un son serisi arasında deli bir donanım farkı var. O kadar donanım farkı olmasına rağmen yazılım olarak apple önde![]()
Beyler yatirim yapmiyorsunuz telefon aliyorsunuz. Borsadaki degerinden banane ya. Ister 500 milyar dolar olsun. Isterse 20 milyar dolar. Simdi htc guzel telefon yaparsa yaa borsa da degeri yok telefonu almayayim mi diyeceğim. Birakin bu isleri alin kullanin istediginiz cihazı. Ust segment insan diye bir sey yoktur. Ona bakarsınız trump in telefonu s3 tü.![]()
Beyler yatirim yapmiyorsunuz telefon aliyorsunuz. Borsadaki degerinden banane ya. Ister 500 milyar dolar olsun. Isterse 20 milyar dolar. Simdi htc guzel telefon yaparsa yaa borsa da degeri yok telefonu almayayim mi diyeceğim. Birakin bu isleri alin kullanin istediginiz cihazı. Ust segment insan diye bir sey yoktur. Ona bakarsınız trump in telefonu s3 tü.![]()
2015de çıkıp daha iyi fotoğraf çeken cihazlar var desem ne dersin ? Örnek :Note 5başlığa neden alarak
tek sebep 'portre' ve fotoğraf yeteneği olabilir.
Arayüz ve kullanışı kime göre neye göre daha iyi ? bana göre de arayüz ve kullanışlılık tarafı rezaletArkadaşlar iOS un ara yüzü ve kullanışı Androıd e göre daha iyi bence tercih meselesi yıllardır androıd kullanan telefoncu bi arkadaşım şimdi iPhone 7 kullanıyor fazlasıyla memnun iOS u da androıd den daha çok sevdi
iOS basit ve kullanışlı androıd çok karışık ve haddinden fazla gereksiz uygulamalar varArayüz ve kullanışı kime göre neye göre daha iyi ? bana göre de arayüz ve kullanışlılık tarafı rezalet
Kime göre neye göre ?iPhone her zaman daha sağlam ve daha kullanışlı [emoji1303]sonuçta telefonda yaptığımız şeyler belli
Kime göre size göre bana göre gayet derli toplu ve iOSDan kullanış olarak çok daha öndeiOS basit ve kullanışlı androıd çok karışık ve haddinden fazla gereksiz uygulamalar var
Ben Note 4 kullanıcılarına sorduğumda büyük bir çoğunluk performansıdan memnunken bugün iPhone 6 kullanıcıları köşe bucak priz arıyor .Ayrıca ben daha 2 yılın sonunda kasmalar donmalar olmayan bi Samsung görmedim
Kime göre neye göre ?
Bu forumdan bir arkadaşım 7 Plus 256dan S7 Edgeye geçti ve kesinlikle S7 edgenin daha iyi olduğunu söylüyor .
Yine bu forumdan bir arkadaş ip7den s8 ve yine bu forumdan iPhone 3gden beri iPhone kullanıp 7 Plus 256dan s8 plusa geçti ve hepsi geçtikleri telefonu çok daha iyi olarak nitelendiriyorlar
--- Gönderi Güncellendi ---
Kime göre size göre bana göre gayet derli toplu ve iOSDan kullanış olarak çok daha önde
İşte şahsi görüşünüz. Bunu belirtmiyorsunuz bu böyle ben dedim bitti gibi konuşuyorsunuz .Kişiden kişiye değişir bende kullandım s7 edge fakat hiç beğenmedim ayrıca sattığımda bi sürü para kaybettim Samsung 10 gün dahi kullansan para etmiyor ama iPhone zarar ettirmiyor,kullanıp da iPhone beğenmeyen arkadaşlar olabilir bende kullandım ama iPhone diyorum şahsi görüşüm
İşte şahsi görüşünüz. Bunu belirtmiyorsunuz bu böyle ben dedim bitti gibi konuşuyorsunuz .
Yani ? Bana göre iyi değil rezalet bir telefon milletin ne dediğine bakmam bana göre iPhone 7 (Plus tarafı tartışılır ) rezalet bir telefon yine bu forumdaki çoğu kişide milletin ne dediğine bakmıyor . Satış rekorları kırması zerre umrumda değilHocam gitti bitti konuşmuyorum iPhone 2 den beri satışlara bak androıd daha iyi olsaydı şu an iPhone 7 var ve kaç sene geçti aradan Hale'n iPhone satış rekoru kırıyor rakamlar ortada..
Yani ? Bana göre iyi değil rezalet bir telefon milletin ne dediğine bakmam bana göre iPhone 7 (Plus tarafı tartışılır ) rezalet bir telefon yine bu forumdaki çoğu kişide milletin ne dediğine bakmıyor . Satış rekorları kırması zerre umrumda değil
Bi bitmedin be kaç sayfadır yazıp yazıp durmuşsun ben okumaktan bıktım sen yazmaktan bıkmamışsın
Sanane kardeşim isteyen istediğini alır olay senimi gerdi hayırdır ? İphone 6 kullandım şuan iphone 7+ kullanıyorum
Lan enson anroid kullandığımda 101 okeyde takıldı diye yere vurup 10 parçaya böldüm öyle ahım şahım bir oyunda değil 101 lan 101
Aradan yıllar geçti androidde stabilleşti diyenler oldu hepsi telefonunu elime verip test ettirdiğinde takılması dakikaka almadı ne stabilitesinden bahsediyorsunuz
Avuç avuç çekirdek koyuyorsunuz telefona noldu note 7 milletin bi tarafında patladı buna açıklamanız nedir ?
Yıllarca bilgisayar ve mobil teknolojiyle uğraştım altından girip üstünden çıktım tamam kabul ios çok kısıtlıyor insanı ancak android gibi birtarafımda patlayacaksa , istediğim işi istediğim saniye gerçekleştiremeyecek sürekli Lag problemi yaşayacaksam seveyim öyle telefonu ben bazı özelliklerden vazgeçmeye razıyım
Hem bukadar iosun kısıtlamasından şikayetçiyseniz Jailbreak diye birşey var birde onu deneyin gayri resmi işlemli hali bile android resmi sürümüne fark bindirir bırakın bu android fan boy ayaklarını millet ne kullanmak istiyorsa onu kullanır
Hocam ağzınıza sağlık![]()
İsteyen istediği telefonu kullanır. Bende 7+ kullanıyorum. Bir sıkıntı olduğu an gerçekten problemliyse cihazın yenisini hemen tahsis ediyorlar. Yazılım problemiyse yazılım, ekrande değişim varsa ekranı hemen gün içerisinde değişiyorlar. Hangi samsung servisinde gün içerisinde destek alınıyor? Kimsenin yüzüne bile bakmazlar.
Cihaza 4200 tl verdim 128 gb aldım. Şu an 5.000 oldu. Samsung kâr ettiriyor diyenler var. Samsung s3 almıştım bundan seneler önce. 2200 tlye 3 sene sonra telefoun 0 fiyatı 250 tl oldu. Nefret ettim, gitttim vodafone 'a verdim iPhone aldım. O günden bugüne asla iPhone değişmem. iPhone 5, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 7 Plus ve iPad mini 2 kullandım. Servis-müşteri hizmetleri inanılmaz. Çok sorun yaşadım mı ? evet. Şansıma ait. Ama her şey gün içerisinde halloldu. Samsungda sorun yaşadım 10 gün bekledim kullanıcı hatası vs diyip iade ettiler. Apple'da her türlü memnuniyet söz konusu. Daha doğrusu iOS süper. Donanım ne koyarsa koysun. Kendi yazılımı olduğundan ötürü sıkıntı olmuyor. Ayrıca ios 'un beni kısıtladığını düşünmüyorum. Ben zaten bir sürü wallpaper editle bilmemne yap. Ekranda şu uçsun bildirimde bu uçsun tarzında değilim. Stabil olsun, yağ gibi aksın![]()
Iphone veya baska bir telefona 3000 tlden fazla para vermek ağır saçmalıktır. Sonuçta kamera oyun sosyal medya ve müzik dinliyorsun günün çoğu zamanı bunların bedeli bu kadar fazla olmamalı. Eğer bu fiyatı kabul edip alanlar varsa yeni modelleri kol gibi girince '' abiğğğ çok paaaaalı yaaağ'' demiceksin.
Son olarak parası olanda alır.