iPhone 7 Plus neden alınır?

mstb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
7S Plus hızlı şarjı destekleyecekmi?

murat zorluu

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,357
Ş
7 plus 4200 tl idi. peşin aldığım için apple indirim yapıyor 4030 tl ye aldım. Şu an cihazın fiyatı.. 4.949 tl
bana göre 919 tl size kar göre 919 tl zarardayım.

Hangi cihazda 1000 tl artış olur? Ve piyasası bu kadar hareketli olur? Sizi apple store'a davet edelim. görün piyasayı dk'da kaç iphone satıldığını görün. apple'ın kar marjlarını ve saniyede kaç dolar kazandığını biraz araştırın derim.
--- Gönderi Güncellendi ---

Kimi geçti ? 7 plus'ı hangi cihazlar geçti? 7 plus ile samsung'un son serisi arasında deli bir donanım farkı var. O kadar donanım farkı olmasına rağmen yazılım olarak apple önde :)

Şimdi şunu söyleyelim Samsung tüm elektronikte herşeyi üreten bir firma bu kadar büyük olmasına rağmen büyüklüğünün borsadaki değeri 177 milyar $

Apple sadece telefon ,Saat,müzik ve kamera gibi samsung'a göre çok daha kısıtlı alanda faaliyet gösteriyor ama borsadaki değeri samsunga göre çok daha geniş apple borsa değeri 233 milyar $ buda daha fazla değer ve daha fazla satış demektir.

Üstelik iPhone cihazları çok pahalı buda gösteriyorki üst düzeyde görev yapan insanlar iPhone tercih ediyor Ve iPhone üst segmentte satış 1'si anlamına geliyor

Ömer Wolf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
milisaniyelik değerler ve farklı işletim sistemlerini karşılaştırma gibi çocukça işler yapmaya gerek yok. Kişi kafasına hangi markayı koyduysa onu alır. Adam "iphone6s mi yoksa 7mi ?" diyor altına kanser android fanboyları hemen çullanıyor. "yeağğ abi yağğ android 2 ms daha hızlı " , " ya ağbi ayoes çok yavaş çöp işletim sistemi", "yağğ abiiiğ hızlı şarj yok ya kim bekler 3 saat" gibi laflar çok gereksiz...

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Beyler yatirim yapmiyorsunuz telefon aliyorsunuz. Borsadaki degerinden banane ya. Ister 500 milyar dolar olsun. Isterse 20 milyar dolar. Simdi htc guzel telefon yaparsa yaa borsa da degeri yok telefonu almayayim mi diyeceğim. Birakin bu isleri alin kullanin istediginiz cihazı. Ust segment insan diye bir sey yoktur. Ona bakarsınız trump in telefonu s3 tü.:)

murat zorluu

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,357
Beyler yatirim yapmiyorsunuz telefon aliyorsunuz. Borsadaki degerinden banane ya. Ister 500 milyar dolar olsun. Isterse 20 milyar dolar. Simdi htc guzel telefon yaparsa yaa borsa da degeri yok telefonu almayayim mi diyeceğim. Birakin bu isleri alin kullanin istediginiz cihazı. Ust segment insan diye bir sey yoktur. Ona bakarsınız trump in telefonu s3 tü.:)

Telefon alıyoruzda 4 milyara aldığın telefon bir sene sonra satınca 1 milyarda olmasın dimi.O telefonu 1 kez alabilen var biraz omlarında şansı oldun dimi.Ona bakarsan bizde sayın başbakan yardımcımız ile aynı camide bakmaz kıldık bizimle tokalaştı telefonuda iPhone 7 idi.Üst segment

murat zorluu

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,357

Telefon alıyoruzda 4 milyara aldığın telefon bir sene sonra satınca 1 milyarda olmasın dimi.O telefonu 1 kez alabilen var biraz omlarında şansı oldun dimi.Ona bakarsan bizde sayın başbakan yardımcımız ile aynı camide bakmaz kıldık bizimle tokalaştı telefonuda iPhone 7 idi.Üst segment

denissMDTV

Asistan
Reaksiyon puanı
127
başlığa neden alarak
tek sebep 'portre' ve fotoğraf yeteneği olabilir.

wedoman

Asistan
Reaksiyon puanı
100
vallahi çok komik bir toplumuz ya, millet apple a sövmek için konu açmış :D

bmwsem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar iOS un ara yüzü ve kullanışı Androıd e göre daha iyi bence tercih meselesi yıllardır androıd kullanan telefoncu bi arkadaşım şimdi iPhone 7 kullanıyor fazlasıyla memnun iOS u da androıd den daha çok sevdi

M

Murat Burç

SDN Okuru
Arkadaşlar iOS un ara yüzü ve kullanışı Androıd e göre daha iyi bence tercih meselesi yıllardır androıd kullanan telefoncu bi arkadaşım şimdi iPhone 7 kullanıyor fazlasıyla memnun iOS u da androıd den daha çok sevdi
Arayüz ve kullanışı kime göre neye göre daha iyi ? bana göre de arayüz ve kullanışlılık tarafı rezalet

bmwsem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPhone her zaman daha sağlam ve daha kullanışlı [emoji1303]sonuçta telefonda yaptığımız şeyler belli

bmwsem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayrıca ben daha 2 yılın sonunda kasmalar donmalar olmayan bi Samsung görmedim

M

Murat Burç

SDN Okuru
iPhone her zaman daha sağlam ve daha kullanışlı [emoji1303]sonuçta telefonda yaptığımız şeyler belli
Kime göre neye göre ?
Bu forumdan bir arkadaşım 7 Plus 256dan S7 Edgeye geçti ve kesinlikle S7 edgenin daha iyi olduğunu söylüyor .
Yine bu forumdan bir arkadaş ip7den s8 ve yine bu forumdan iPhone 3gden beri iPhone kullanıp 7 Plus 256dan s8 plusa geçti ve hepsi geçtikleri telefonu çok daha iyi olarak nitelendiriyorlar
iOS basit ve kullanışlı androıd çok karışık ve haddinden fazla gereksiz uygulamalar var
Kime göre size göre bana göre gayet derli toplu ve iOSDan kullanış olarak çok daha önde
Ayrıca ben daha 2 yılın sonunda kasmalar donmalar olmayan bi Samsung görmedim
Ben Note 4 kullanıcılarına sorduğumda büyük bir çoğunluk performansıdan memnunken bugün iPhone 6 kullanıcıları köşe bucak priz arıyor .

bmwsem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kime göre neye göre ?
Bu forumdan bir arkadaşım 7 Plus 256dan S7 Edgeye geçti ve kesinlikle S7 edgenin daha iyi olduğunu söylüyor .
Yine bu forumdan bir arkadaş ip7den s8 ve yine bu forumdan iPhone 3gden beri iPhone kullanıp 7 Plus 256dan s8 plusa geçti ve hepsi geçtikleri telefonu çok daha iyi olarak nitelendiriyorlar

Kime göre size göre bana göre gayet derli toplu ve iOSDan kullanış olarak çok daha önde

Kişiden kişiye değişir bende kullandım s7 edge fakat hiç beğenmedim ayrıca sattığımda bi sürü para kaybettim Samsung 10 gün dahi kullansan para etmiyor ama iPhone zarar ettirmiyor,kullanıp da iPhone beğenmeyen arkadaşlar olabilir bende kullandım ama iPhone diyorum şahsi görüşüm

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kişiden kişiye değişir bende kullandım s7 edge fakat hiç beğenmedim ayrıca sattığımda bi sürü para kaybettim Samsung 10 gün dahi kullansan para etmiyor ama iPhone zarar ettirmiyor,kullanıp da iPhone beğenmeyen arkadaşlar olabilir bende kullandım ama iPhone diyorum şahsi görüşüm
İşte şahsi görüşünüz. Bunu belirtmiyorsunuz bu böyle ben dedim bitti gibi konuşuyorsunuz .

bmwsem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşte şahsi görüşünüz. Bunu belirtmiyorsunuz bu böyle ben dedim bitti gibi konuşuyorsunuz .

Hocam gitti bitti konuşmuyorum iPhone 2 den beri satışlara bak androıd daha iyi olsaydı şu an iPhone 7 var ve kaç sene geçti aradan Hale'n iPhone satış rekoru kırıyor rakamlar ortada..

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hocam gitti bitti konuşmuyorum iPhone 2 den beri satışlara bak androıd daha iyi olsaydı şu an iPhone 7 var ve kaç sene geçti aradan Hale'n iPhone satış rekoru kırıyor rakamlar ortada..
Yani ? Bana göre iyi değil rezalet bir telefon milletin ne dediğine bakmam bana göre iPhone 7 (Plus tarafı tartışılır ) rezalet bir telefon yine bu forumdaki çoğu kişide milletin ne dediğine bakmıyor . Satış rekorları kırması zerre umrumda değil

bmwsem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yani ? Bana göre iyi değil rezalet bir telefon milletin ne dediğine bakmam bana göre iPhone 7 (Plus tarafı tartışılır ) rezalet bir telefon yine bu forumdaki çoğu kişide milletin ne dediğine bakmıyor . Satış rekorları kırması zerre umrumda değil

O zaman yapacak birşey yok sonuçta para senin herkes düşüncesini paylaşmakta özgür

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Yazık acıyorum size ve sdn foruma ne kadar saçmalıklarla dolmuş. Iphone tercihimin sebebi Müşteri menmuniyeti servis güvencesi ve güncelleme desteği ayriyetten bana sadece kullanacağım özellikleri sunuyor.
Android tarafında ise güncellemenin ne zaman geleceğin allah bilir servis kalitesi berbat.

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Tutup bir telefona 5000 tl para vermek yerine eğer güzel kullanışlı bir telefon istiyorsam ıos da giderim 6s alırım android de ise s7 mate 9 alırım geri kalan para ilerde ps4 slime alırım birde pes 2017 falan artık hangi oyun olursa bundan daha büyük mutluluk varmı telefonun da on numara konsolunda var

mıknatıs20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Parası çok olan Samsung alır. Samsung zengin telefonudur. Çünkü her iki yılda bir çöp oluyor. Amiral gemiside olsa . Elimdeki S6 dan biliyorum. Kasım kasım kasılıyor. Donuyor. Uygulamadan atıyor, ısınıyor. Eee yinemi Samsung alayım.Bundan sonra avucunu yalasın. Spor salonundaki arkadaşımında S6 edge i donuyor kasıyor. Hani Samsung bunları aşmıştı. Ama özgür yazılım görende uzaya roket gönderiyorlar sanır.

konukulas

Asistan
Reaksiyon puanı
67
Bi bitmedin be kaç sayfadır yazıp yazıp durmuşsun ben okumaktan bıktım sen yazmaktan bıkmamışsın

Sanane kardeşim isteyen istediğini alır olay senimi gerdi hayırdır ? İphone 6 kullandım şuan iphone 7+ kullanıyorum
Lan enson anroid kullandığımda 101 okeyde takıldı diye yere vurup 10 parçaya böldüm öyle ahım şahım bir oyunda değil 101 lan 101

Aradan yıllar geçti androidde stabilleşti diyenler oldu hepsi telefonunu elime verip test ettirdiğinde takılması dakikaka almadı ne stabilitesinden bahsediyorsunuz

Avuç avuç çekirdek koyuyorsunuz telefona noldu note 7 milletin bi tarafında patladı buna açıklamanız nedir ?

Yıllarca bilgisayar ve mobil teknolojiyle uğraştım altından girip üstünden çıktım tamam kabul ios çok kısıtlıyor insanı ancak android gibi birtarafımda patlayacaksa , istediğim işi istediğim saniye gerçekleştiremeyecek sürekli Lag problemi yaşayacaksam seveyim öyle telefonu ben bazı özelliklerden vazgeçmeye razıyım

Hem bukadar iosun kısıtlamasından şikayetçiyseniz Jailbreak diye birşey var birde onu deneyin gayri resmi işlemli hali bile android resmi sürümüne fark bindirir bırakın bu android fan boy ayaklarını millet ne kullanmak istiyorsa onu kullanır

Hocam ağzınıza sağlık :)

İsteyen istediği telefonu kullanır. Bende 7+ kullanıyorum. Bir sıkıntı olduğu an gerçekten problemliyse cihazın yenisini hemen tahsis ediyorlar. Yazılım problemiyse yazılım, ekrande değişim varsa ekranı hemen gün içerisinde değişiyorlar. Hangi samsung servisinde gün içerisinde destek alınıyor? Kimsenin yüzüne bile bakmazlar.
Cihaza 4200 tl verdim 128 gb aldım. Şu an 5.000 oldu. Samsung kâr ettiriyor diyenler var. Samsung s3 almıştım bundan seneler önce. 2200 tlye 3 sene sonra telefoun 0 fiyatı 250 tl oldu. Nefret ettim, gitttim vodafone 'a verdim iPhone aldım. O günden bugüne asla iPhone değişmem. iPhone 5, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 7 Plus ve iPad mini 2 kullandım. Servis-müşteri hizmetleri inanılmaz. Çok sorun yaşadım mı ? evet. Şansıma ait. Ama her şey gün içerisinde halloldu. Samsungda sorun yaşadım 10 gün bekledim kullanıcı hatası vs diyip iade ettiler. Apple'da her türlü memnuniyet söz konusu. Daha doğrusu iOS süper. Donanım ne koyarsa koysun. Kendi yazılımı olduğundan ötürü sıkıntı olmuyor. Ayrıca ios 'un beni kısıtladığını düşünmüyorum. Ben zaten bir sürü wallpaper editle bilmemne yap. Ekranda şu uçsun bildirimde bu uçsun tarzında değilim. Stabil olsun, yağ gibi aksın :)

mehmet-284

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam ağzınıza sağlık :)

İsteyen istediği telefonu kullanır. Bende 7+ kullanıyorum. Bir sıkıntı olduğu an gerçekten problemliyse cihazın yenisini hemen tahsis ediyorlar. Yazılım problemiyse yazılım, ekrande değişim varsa ekranı hemen gün içerisinde değişiyorlar. Hangi samsung servisinde gün içerisinde destek alınıyor? Kimsenin yüzüne bile bakmazlar.
Cihaza 4200 tl verdim 128 gb aldım. Şu an 5.000 oldu. Samsung kâr ettiriyor diyenler var. Samsung s3 almıştım bundan seneler önce. 2200 tlye 3 sene sonra telefoun 0 fiyatı 250 tl oldu. Nefret ettim, gitttim vodafone 'a verdim iPhone aldım. O günden bugüne asla iPhone değişmem. iPhone 5, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 7 Plus ve iPad mini 2 kullandım. Servis-müşteri hizmetleri inanılmaz. Çok sorun yaşadım mı ? evet. Şansıma ait. Ama her şey gün içerisinde halloldu. Samsungda sorun yaşadım 10 gün bekledim kullanıcı hatası vs diyip iade ettiler. Apple'da her türlü memnuniyet söz konusu. Daha doğrusu iOS süper. Donanım ne koyarsa koysun. Kendi yazılımı olduğundan ötürü sıkıntı olmuyor. Ayrıca ios 'un beni kısıtladığını düşünmüyorum. Ben zaten bir sürü wallpaper editle bilmemne yap. Ekranda şu uçsun bildirimde bu uçsun tarzında değilim. Stabil olsun, yağ gibi aksın :)

Aynı tarihlerde almışız hocam bende 4150 ye almıştım 128gb hatta bulunduğum il dışında konya mersin gibi büyük illeri arayıp mat siyah sordum bulamadım bulunduğum ildede son 7+ cihazı rose gold ben aldım hani bizlere bazı kafa yapıları diyorki apple fanı apple bağımlısı diyorlar ama cidden benim işim internet sektörüyle iç içeyim kabul kısıtlamaları vardır iosun hatta bazen sövdüğümde olabilir ancak beni yarı yolda komaması bana yetiyor bugüne kadar ihtiyacım olupta yapamadığım işlem olmadı biraz zor dolanbaçlı yol kullandım ama yinede çözümümü bsağladım

Ali Dirican

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
30un üzerinde cihaz kullanmış (çoğu amiral gemiis ) şu an iphone 7 den s7 edge ye geçmiş biri olarak fikrimi belirtmek istiyorum . Android ve ios sürümleri arasında eskisi kadar uçurum yok bence , artık androidde gayet stabil .Ancak bir tarafta senin cihazına özel olarak programlanmış bir oyun / uygulama varken diğer tarafta tüm android camiasına göre ayarlanan uygulamalarla boğuşuyorsun . Şu son 2 haftalık android maceramda İphone a göre en büyük uçurum uygulama marketi . Android market : Bim --- Apple Market : Migros / aynen böyle durum bana göre . Onun dışında . Kamera konusunda iphone kötü değil . Bu hem şahsi fikrim hem dsomark tarzı sentetik testler yapanların fikri . Ön kamerası gerçekçi ama açı dar + olarak live photo var ki gayet keyifli bi olay . İphone nun satmasındaki en büyük etkenlerden biri özellikle son yıllarda size nasıl hissettirdiği . Elinize android aldığınız zaman cihazda milyon tanede özellik olsa tatmin olamayabiliyorsunuz ama iphone size bi şekilde kendinizi özel hissettiriyor . Burda başkalarının düşüncesi ya da zengin durmasndan bahsetmiyorum . Sana özel yapılan uygulamalar , dokunmadan uygulamalara erişebildiğin Siri ve daha bir sürü etken var . Tabiki tercih meselesidir bu ama kimseyi bu telefona bu para verilir mi ohohoho salak mısın5 milyar diye yargılamayın . Bugatti ile passatta aynı işi yapıyor biri 100bin diğeri 1 trilyon . Herkes durumuna göre . Aylık geliri 10 bin lira olan adam gidip s4 mü kullansın tabiki iphone 7 alır s8 alır . Gayette verir telefona para . Bu bi keyif işi zevk işi . Zenginin malı züğürtün çenesi durumu yani + bu telefonlar türkiyede 5 bin tl :D yurt dışı fiyatları gayet uygun . Yani mevcut vergiler bozuyor işi gençler bunu baz alın biraz .

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Çok güzel diyorsunuz da.
İstediğiniz zil sesini istediğiniz anda 2 saniyede koyabiliyor musunuz:D

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Iphone veya baska bir telefona 3000 tlden fazla para vermek ağır saçmalıktır. Sonuçta kamera oyun sosyal medya ve müzik dinliyorsun günün çoğu zamanı bunların bedeli bu kadar fazla olmamalı. Eğer bu fiyatı kabul edip alanlar varsa yeni modelleri kol gibi girince '' abiğğğ çok paaaaalı yaaağ'' demiceksin.
Son olarak parası olanda alır.

Kardeşim keyfimin kahyasımısın ? Profesyonelsen iphone kullanırsın :)
Fotoğrafçıyım imac te fotoğrafları işledikten sonra tek tuşla telefonuma airdrop ile atabiliyorum :) müzisyenim aynı zamanda ses kalitesi 2-3 kat daha iyi :) boş adama oyuncak arıyorsanız tabi haklısınız s8 ideal bunun için :)
Ayrıca iphone ekranının verdiği renk doğruluğu muhteşem samsung gibi renkleri abartma durumu yok :) emin olun iphone kadar sağlamı yok piyasada . Burada fakir edebiyatı yapıp iphone alanlara bok atmayın .
Size birşey söyleyeyim mi samsung telefon alacak kadar zengin değilim :) bu cümleyi anlayan anladı

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Offf forum iyice saçmaladı. Son gunlerde can sıkıyor. S8 kullaniyorum. Yok bir samsung zengin telefonu der öbür onu över. Kardeşim ne istiyorsaniz kullaninda çamur atmayin