iPhone 7 Plus Güncelleme Desteği

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
Android almaktan neden vazgeçtiniz.Mi 9T Pro indirimlerde 3400TL'ye kadar düşebiliyor.
iPhone alacaksanız da en az iPhone 8 öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yalnız güncelleme desteği bittikten birkaç sene sonra bazı uygulamalarda telefonunuzu desteklememeye başlıyor.
iPhone'un fiyatlarını gördükten sonra deger kaybetmemesinden dolayı ve iOS kullanmak istememden dolayı iPhone'a yöneldi. Xiaomi konusunda ciddi soru isaretleri var kafamda, abimde de iPhone 7 var ve gayet memnun, o yüzden soru isareti olmadan almak ve kullanmak istiyorum.

Telefonu 2.5-3 sene kullanmak istiyorum. Üni bitince daha iyi bi telefon alırız diyor ailem

TRTURKEYTR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,374
iPhone'un fiyatlarını gördükten sonra deger kaybetmemesinden dolayı ve iOS kullanmak istememden dolayı iPhone'a yöneldi. Xiaomi konusunda ciddi soru isaretleri var kafamda, abimde de iPhone 7 var ve gayet memnun, o yüzden soru isareti olmadan almak ve kullanmak istiyorum.

Telefonu 2.5-3 sene kullanmak istiyorum. Üni bitince daha iyi bi telefon alırız diyor ailem
O zaman sorun olmaz.

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
Son olarak şunu sormak istiyorum; Arçelik'te iPhone 7 2999 TL, 7 Plus 3799 TL, 1 haftalık Black Friday sürecinde daha ucuza bulma şansım var mıdır acaba ?

TRTURKEYTR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,374
Trendyol'da indirim yarın başlıyor.Belki biraz daha ucuza bulabilirsiniz.Yalnız iPhone 7'yi uzun zamandır takip ediyorum.Kayda değer bir indirimle karşılaşmadım.

Armadions

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Son olarak şunu sormak istiyorum; Arçelik'te iPhone 7 2999 TL, 7 Plus 3799 TL, 1 haftalık Black Friday sürecinde daha ucuza bulma şansım var mıdır acaba ?
Çok zor 7plusun düşeceği en fazla 3500dür ama sanmıyorum zaten 4500 TL olan telefon 3700e düşmüş bence zor ama yarını bekleyin derim

rcanyz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam konuna atlıyorum kusuruma bakma. Peki iPhone 8 kaç yıl daha güncelleme alır?

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
S9+ alıyorda diğer sene almaz emin ol ? s8+ almıyor mesela

Çok eski telefon bence değmez
S8 ve S9 hala güncelleme alıyor. Nerenden uyduruyorsun böyle saçma bilgileri ? İnsanlarda Android tarafında hiç güncelleme yok sanıyor.

Yıl olmuş 2020 hala daha sayfada 7/ 7 plus önerileri dolu, şaka gibisiniz. Fiyatını zerre hak etmeyen bir cihaz için övgü yağdıranlara da diyecek kelime yok.
Ama tabiki de karşı savunma her zaman olduğu gibi "güncelleme detseği".
Alırken 32 gb filan almayında sonra o en önde tuttuğunuz güncellemelerle telefonunuz bi anda dolmasın mazallah.
Bu söylediklerimi yanlış anlamayın ama teknolojinin bu kadar gerisinde kalmış bir cihaz için bu paraları verende akıl yoktur.
Biz hızlı şarjlar, çifter çifter kameralar, 4klar, 90hzler konuşurken artık siz 2 buçuk saat şarj dolmasını bekleyip, güncellemelerinizi yaparsınız ne diyelim.
İllaha iOS olacaksa bari 8 olsunda en azından pili bir şeye benzesin. Ayrıyetten 7 serisi en fazla bir sürüm alır değmez yani onun yerine düz 8 alın ki 2 yıl güncellemelere doyun.

Son düzenleme:

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
S8 ve S9 hala güncelleme alıyor. Nerenden uyduruyorsun böyle saçma bilgileri ? İnsanlarda Android tarafında hiç güncelleme yok sanıyor.

Yıl olmuş 2020 hala daha sayfada 7/ 7 plus önerileri dolu, şaka gibisiniz. Fiyatını zerre hak etmeyen bir cihaz için övgü yağdıranlara da diyecek kelime yok.
Ama tabiki de karşı savunma her zaman olduğu gibi "güncelleme detseği".
Alırken 32 gb filan almayında sonra o en önde tuttuğunuz güncellemelerle telefonunuz bi anda dolmasın mazallah.
Bu söylediklerimi yanlış anlamayın ama teknolojinin bu kadar gerisinde kalmış bir cihaz için bu paraları verende akıl yoktur.
Biz hızlı şarjlar, çifter çifter kameralar, 4klar, 90hzler konuşurken artık siz 2 buçuk saat şarj dolmasını bekleyip, güncellemelerinizi yaparsınız ne diyelim.
İllaha iOS olacaksa bari 8 olsunda en azından pili bir şeye benzesin. Ayrıyetten 7 serisi en fazla bir sürüm alır değmez yani onun yerine düz 8 alın ki 2 yıl güncellemelere doyun.
+1

Oynadığım oyunlar belli, onları çoğu telefon açar zaten, başka da pek bi şey yaptığım yok zaten telefonda. O yüzden gereksiz geliyor 4.5-5 bin TL vermek
Böyle düşünürken iPhone 7/7+ a yönelmek bence kendinizle çelişiyorsunuz

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
+1

Böyle düşünürken iPhone 7/7+ a yönelmek bence kendinizle çelişiyorsunuz
Ne anlamda çelişiyorum ? Uzun süre kullanım anlamında iOS, Android'den daha önde, neden gidip orta segment bir telefona 2.5-3 bin TL vereyim ki ?