İphone 7 Plus cihazımın bataryası şişti ve değiştirmem lazım İnternetten araştırdığımda 3 adet markaya denk geldim bu markalardan aralarından kullanıp yorum yapabilecek var mıdır acaba hangisi daha iyidir. Aslında orjinal batarya taktıracaktım ama ekranım yan sanayi olduğu için apple batarya değişimi yapmıyor herhangi bir parçayı değiştirmek için tüm parçaların orjinal olması gerekiyormuş bu yüzden sapa sağlam ekranımı da değiştirmem gerektiğini söylüyorlar ve ekran için 4k istiyorlar o yüzden mecbur yan sanayi bataryalara yöneldim.
www.deji.com.tr
woyax.com.tr
www.rovabilisim.com
Bunlara ek olarak FPPRO adlı bir teknik servise de denk geldim oradan değiştirip memnun olana veya olmayan arkadaşlar deneyimlerini yazabilirler mi acaba.

iPhone 7 Plus Mucize Batarya Deji 3519mAh
Orjinal bataryadan daha güçlü, iPhone 7 Plus Mucize Batarya Deji 3519mAh ile batarya deşarj sorununa uygun fiyatla çözüm.

Woyax iPhone 7 Plus 3510mAh Batarya | Woyax Premium Batarya
Woyax Premium batarya ile İPhone 7 Plus cep telefonunda şaşırtıcı sonuçları görmeye hazır mısın? Alman patentli Woyax Batarya ile cep telefonlarında batarya sorununa son. Anında gerçek sonuçlar – %100 para iadesi garantisi

Apple iPhone 7 Plus Batarya Pil 3410 mAh (Yüksek Kapasiteli)
iPhone 7 Plus batarya performansını Rova marka ile %30 daha yüksek yaşayın! 12 ay garantisi ve ücretsiz kargo avantajı ile şimdi sizleri bekliyor!

Bunlara ek olarak FPPRO adlı bir teknik servise de denk geldim oradan değiştirip memnun olana veya olmayan arkadaşlar deneyimlerini yazabilirler mi acaba.