FOM
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,264
Cihaz geldikten sonra 4 ay süreniz var zaten önemli olan getirtmek cihazı gerimkalan herşey halolur n
girdim baktım Giriş Yapılan Belge (Pasaport, Kimlik v.b.) Detayları isteniyor
konuda belirttiğim gibi komşumun akrabası alıcak buraya gelirken bırakıcak ama bu bilgileri verirmi onun için sorun olurmu yani
girdim baktım Giriş Yapılan Belge (Pasaport, Kimlik v.b.) Detayları isteniyor
konuda belirttiğim gibi komşumun akrabası alıcak buraya gelirken bırakıcak ama bu bilgileri verirmi onun için sorun olurmu yani
O bilgileri alırsınız telefonu getirmiş iki bilgimi vermeyecek o sorun olmaz. Ama benim bildiğim hatta eminim de illa getiren kişi pasaportu olucak diye birşey yok çünkü bu işi ticari boyutta yapan insanlar bar getiriyorlar cihazı sen alıp kendin işlemleri yaptırıyorsun pasaport buluyorsun.
bu getirecek arkadaş ile sizin aranızda olan birşey onu bilemeyiz ama ben pek sakınca olacağını sanmıyorum tc no vs her yerde havalarda uçuşuyor zaten seçim zamanında sayfa sayfa isim soy için tc no yazan kagıtlar okul kapılarına asılıyor
O bilgileri alırsınız telefonu getirmiş iki bilgimi vermeyecek o sorun olmaz. Ama benim bildiğim hatta eminim de illa getiren kişi pasaportu olucak diye birşey yok çünkü bu işi ticari boyutta yapan insanlar bar getiriyorlar cihazı sen alıp kendin işlemleri yaptırıyorsun pasaport buluyorsun.
giriş çıkış sıkıntı zaten ticari yapanlar 3,5 ay kayıtsız bekletiyor veremezse 1 hafta kala kayıt yapıp satıyor mecbur büyük ihtimal pasaport sahiplerine cüzi bir ücret veriyorlardır onlar da bu haklarını kullanmak için
Yardımlarınız için çok teşekkür ettim nasip olursa Danimarkadan getirticem bakalım yarın iletişime geçicem bi aksilik çıkmazsa 1 haftaya elimde olur diye umuyorum inş
Pasaportum yok yav olsa gidip kendim alırım zaten hem ülkeyi gezmiş olurum![]()
Herzaman yardımcı olmak için elmizden geleni yaparız. Umarım bi terslik olmaz sorunsuz bir şekilde alırsın cihazı.
Getirtemezsek 6S plus ile 7 arasında seçim yapıcam
Getirtemezsek 6S plus ile 7 arasında seçim yapıcam
Çevrenden birinden illa bulunur onundert etme sen cihazı getir gerisi kolay çnemli olan dediğim gibi cihazın gelmesi.
Son olarak kişi getirse cihazı ama kayıt yaptırmasa cihazı bana teslim etse ertesi gün ben amcamın pasaportuyla kayıt yaptırabiliyormuyum ?
Seçimini 7 yapmalısın. En azından benim tercihim o olurdu. 32gb yeterli.
Hakkı Beyin canlı yayını izledim İphone 7 ye giydirdi büyük ekran sevenler 7 almasına gerek yok plus almıcaksa dedi kafam karıştı![]()
Hakkı Beyin canlı yayını izledim İphone 7 ye giydirdi büyük ekran sevenler 7 almasına gerek yok plus almıcaksa dedi kafam karıştı![]()
düşünceler farklıdır bende note 7 ye giydirdim ona kalırsams 950 xl de olan iris tarayıcıyı ilk kullanan firma gibi lanse etmeleri vs
hatalı yanan cihazlardan söz etmiyorum bile
Yurtdışından 7 Plus alamazsam sizce TR de 6S plusmu almalıyım düz 7 mi
Peki telefonu amerikadan nasıl getirebiliriz bununla ilgili yardımcı olabilecek birisi var mı ? 7-8 günlüğüne amerikadayım ve apple storeda şuan operatör telefonları var. Ordakilerle konuştum pay in full olarak herhangi bir operatör telefonu alsam türkiyede vodafone hattıyla çalışır mı ? Apple dakiler çalışmaz dediler. Sim free olanları beklemek zorundamıyım ? Bilgisi olan var mı ?
Sdn nin inceleme için getirttiği iphone ne o zaman sim free yok şuan çünkü satışta
Work and travel için kansas citydeyim şuan yurt dışına götürmek için telefon alan çok yoktur tabi burda o yüzden bilmiyor olabilir buradaki çalışanlar ama internet sitesindede sim free seçeneğini göremedim ?
Yani sim free seçeneği mağazalarda mevcut ama internet sitesinde satışı yok doğru mu anladım?Online olarak ever Sim Free yok.
Yani sim free seçeneği mağazalarda mevcut ama internet sitesinde satışı yok doğru mu anladım?
Peki sim free seçeneğini bulamazsak, çünkü kimi mağazalarda da aynı yanıt alınıyormuş, full pay seçeneği ile alımda unlock oluyor mu? Türkiye'de kullanılabiliyor mu? Bir de Türkiye'de kullanılanlar için belli model kodları vermişlerdi diğer iphone'lar için bazı forumlarda, siz hangi modelinden aldınız?
acaba gürcistanda ne kadar?siterline girip hesap edebilirmisiniz?Apple'ın Danimarka sitesine girip hesapladım. iPhone 7 2598₺, iPhone 7 Plus 3080₺.
Yapılacaklar;
Pasaportuna kayıt ettirecek, Türkiye'ye gelince IMEİ kaydı yapılacak.