İphone 7 Plus Getirtme

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Cihaz geldikten sonra 4 ay süreniz var zaten önemli olan getirtmek cihazı gerimkalan herşey halolur n

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
girdim baktım Giriş Yapılan Belge (Pasaport, Kimlik v.b.) Detayları isteniyor

konuda belirttiğim gibi komşumun akrabası alıcak buraya gelirken bırakıcak ama bu bilgileri verirmi onun için sorun olurmu yani

bu getirecek arkadaş ile sizin aranızda olan birşey onu bilemeyiz ama ben pek sakınca olacağını sanmıyorum tc no vs her yerde havalarda uçuşuyor zaten

Son düzenleme:

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
girdim baktım Giriş Yapılan Belge (Pasaport, Kimlik v.b.) Detayları isteniyor

konuda belirttiğim gibi komşumun akrabası alıcak buraya gelirken bırakıcak ama bu bilgileri verirmi onun için sorun olurmu yani

O bilgileri alırsınız telefonu getirmiş iki bilgimi vermeyecek o sorun olmaz. Ama benim bildiğim hatta eminim de illa getiren kişi pasaportu olucak diye birşey yok çünkü bu işi ticari boyutta yapan insanlar bar getiriyorlar cihazı sen alıp kendin işlemleri yaptırıyorsun pasaport buluyorsun.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
O bilgileri alırsınız telefonu getirmiş iki bilgimi vermeyecek o sorun olmaz. Ama benim bildiğim hatta eminim de illa getiren kişi pasaportu olucak diye birşey yok çünkü bu işi ticari boyutta yapan insanlar bar getiriyorlar cihazı sen alıp kendin işlemleri yaptırıyorsun pasaport buluyorsun.

giriş çıkış sıkıntı zaten ticari yapanlar 3,5 ay kayıtsız bekletiyor veremezse 1 hafta kala kayıt yapıp satıyor mecbur büyük ihtimal pasaport sahiplerine cüzi bir ücret veriyorlardır onlar da bu haklarını kullanmak için

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
bu getirecek arkadaş ile sizin aranızda olan birşey onu bilemeyiz ama ben pek sakınca olacağını sanmıyorum tc no vs her yerde havalarda uçuşuyor zaten seçim zamanında sayfa sayfa isim soy için tc no yazan kagıtlar okul kapılarına asılıyor

Yardımlarınız için çok teşekkür ettim nasip olursa Danimarkadan getirticem bakalım yarın iletişime geçicem bi aksilik çıkmazsa 1 haftaya elimde olur diye umuyorum inş

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309

Pasaportum yok yav olsa gidip kendim alırım zaten hem ülkeyi gezmiş olurum :D

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
giriş çıkış sıkıntı zaten ticari yapanlar 3,5 ay kayıtsız bekletiyor veremezse 1 hafta kala kayıt yapıp satıyor mecbur büyük ihtimal pasaport sahiplerine cüzi bir ücret veriyorlardır onlar da bu haklarını kullanmak için

Evet haklısın tezgah aynı bu şekilde işliyor.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Yardımlarınız için çok teşekkür ettim nasip olursa Danimarkadan getirticem bakalım yarın iletişime geçicem bi aksilik çıkmazsa 1 haftaya elimde olur diye umuyorum inş

Herzaman yardımcı olmak için elmizden geleni yaparız. Umarım bi terslik olmaz sorunsuz bir şekilde alırsın cihazı.

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Çevrenden birinden illa bulunur onundert etme sen cihazı getir gerisi kolay çnemli olan dediğim gibi cihazın gelmesi.

Son olarak kişi getirse cihazı ama kayıt yaptırmasa cihazı bana teslim etse ertesi gün ben amcamın pasaportuyla kayıt yaptırabiliyormuyum ?

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Açık ve net yazıyorum. IMEI kaydı için kişiye ait pasaportun son iki yıl içerisinde herhangi bir cihaz kayıt işleminde bulunulmamış ve kişinin Türkiye’ye giriş yaptığı tarihten itibaren 120 günü geçmemiş olması gerekmektedir. Bu kriterlere uyduğu taktirde istediğin kişinin pasaportu olur.

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Hakkı Beyin canlı yayını izledim İphone 7 ye giydirdi büyük ekran sevenler 7 almasına gerek yok plus almıcaksa dedi kafam karıştı :(

düşünceler farklıdır bende note 7 ye giydirdim ona kalırsa :D ms 950 xl de olan iris tarayıcıyı ilk kullanan firma gibi lanse etmeleri vs :D hatalı yanan cihazlardan söz etmiyorum bile

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
düşünceler farklıdır bende note 7 ye giydirdim ona kalırsa :D ms 950 xl de olan iris tarayıcıyı ilk kullanan firma gibi lanse etmeleri vs :D hatalı yanan cihazlardan söz etmiyorum bile

Yurtdışından 7 Plus alamazsam sizce TR de 6S plusmu almalıyım düz 7 mi

yagizaltan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki telefonu amerikadan nasıl getirebiliriz bununla ilgili yardımcı olabilecek birisi var mı ? 7-8 günlüğüne amerikadayım ve apple storeda şuan operatör telefonları var. Ordakilerle konuştum pay in full olarak herhangi bir operatör telefonu alsam türkiyede vodafone hattıyla çalışır mı ? Apple dakiler çalışmaz dediler. Sim free olanları beklemek zorundamıyım ? Bilgisi olan var mı ?

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Peki telefonu amerikadan nasıl getirebiliriz bununla ilgili yardımcı olabilecek birisi var mı ? 7-8 günlüğüne amerikadayım ve apple storeda şuan operatör telefonları var. Ordakilerle konuştum pay in full olarak herhangi bir operatör telefonu alsam türkiyede vodafone hattıyla çalışır mı ? Apple dakiler çalışmaz dediler. Sim free olanları beklemek zorundamıyım ? Bilgisi olan var mı ?

Sim free almazsan hiçbir şekilde çalışmaz.

yagizaltan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sdn nin inceleme için getirttiği iphone ne o zaman sim free yok şuan çünkü satışta

yagizaltan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Work and travel için kansas citydeyim şuan yurt dışına götürmek için telefon alan çok yoktur tabi burda o yüzden bilmiyor olabilir buradaki çalışanlar ama internet sitesindede sim free seçeneğini göremedim ?

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Work and travel için kansas citydeyim şuan yurt dışına götürmek için telefon alan çok yoktur tabi burda o yüzden bilmiyor olabilir buradaki çalışanlar ama internet sitesindede sim free seçeneğini göremedim ?

Online olarak ever Sim Free yok.

tdmn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Online olarak ever Sim Free yok.
Yani sim free seçeneği mağazalarda mevcut ama internet sitesinde satışı yok doğru mu anladım?
Peki sim free seçeneğini bulamazsak, çünkü kimi mağazalarda da aynı yanıt alınıyormuş, full pay seçeneği ile alımda unlock oluyor mu? Türkiye'de kullanılabiliyor mu? Bir de Türkiye'de kullanılanlar için belli model kodları vermişlerdi diğer iphone'lar için bazı forumlarda, siz hangi modelinden aldınız?

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Yani sim free seçeneği mağazalarda mevcut ama internet sitesinde satışı yok doğru mu anladım?
Peki sim free seçeneğini bulamazsak, çünkü kimi mağazalarda da aynı yanıt alınıyormuş, full pay seçeneği ile alımda unlock oluyor mu? Türkiye'de kullanılabiliyor mu? Bir de Türkiye'de kullanılanlar için belli model kodları vermişlerdi diğer iphone'lar için bazı forumlarda, siz hangi modelinden aldınız?

O kadar bilmiyorum ama 7 Plus 128 mat siyah.

Burak53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@MR.Anonymous Siz telefonu SIM Free olarakmı aldınız? Arkadaşım amerikada ona aldıracaktım ilk çıktığı gün ama Türkiye ye geldiğinde çalışmaz diye aldırmadım SIM Free iPhone 7 çıktımı amerikada acaba bilgin varmıdır..