İphone 7 Plus Getirtme

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
Selamun Aleykum ;

Danimarkadan veya Almanya hangisi uygunsa ordan alıcam ama Danimarka ön planda şuan İphone 7 plus 32 gb getirtsem bu bana kaça mal olur bilen varmı tüm işlemleriyle beraber

ve ilkkez yurtdışından bir ürün getireceğim akrabam danimarkaya gidicek o alıcak neler yapması gerekiyor yardımcı olurmusunuz ?

Bunlar dışında yurtdışından almak mantıklımı ilk defa alıcam sıkıntı yaşarmıyım ?

NOT : Normalde 7 alıcaktım bu fırsat elime geçince uygun olursa 7 plusa yöneldim yorumlarınızı bekliyorum
bi kere açtırmak için ekstra 138 tl daha ödeyeceksin telefon sana 3218 tl ye geliyo 680 tl daha ucuz yüzde 18 kardasın eğer türkiyede en azından 1 yıl garantisi varsa al yoksa alma 680 tl için garantisizse riske girmeye gerek yok

canberk sagnak

Profesör
Reaksiyon puanı
314
pasaport a nerde kayıda götürüyoruz telefonu pasaporta kaydettirme ve imei işlemleri tam olarak nasıl yapılıyo telefonumu götürüyoruz ne kadar sürüyor

alynaykc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Türkiye de bizim hatlarımızı takıp çalıştırdınız mı arkadaşım Amerikadan getiricek haftaya ama çalışıp çalışmaması konusunda kararsızım. Sizce ne yapmalıyım?? 7 mi alıyım yoksa risk mi bu

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Türkiye de bizim hatlarımızı takıp çalıştırdınız mı arkadaşım Amerikadan getiricek haftaya ama çalışıp çalışmaması konusunda kararsızım. Sizce ne yapmalıyım?? 7 mi alıyım yoksa risk mi bu

Riski şu yandan 1 yıl uluslararası garantisi var ve satarken piyasası düşük oluyor yurtdışından gelen cihazların ve Sim Free cihaz almalısınız

TR_Asker

Asistan
Reaksiyon puanı
37
bende amerikadan iphone 7 32 gb getirtebilirim ne kadar mal olur toplam pasaportta bulurum onunda da sıkıntı yok birde 1 yıllık garanti cihazların bir seri numarası varmış o nasıl oluyor yani isteyeceğim kişi iphone 7 32 gb bulup alsa burada garantili olmaz mı