Iphone 7 Alacaklar Kimler ?

umutaker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
3 yıl sonra ins. oda 8s'e kısmet olur :)

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Benim almak için her şeyim tamam ama bir tek param eksik.:D:p:cool:

MrJokes

Doçent
Reaksiyon puanı
283
Gerçekten 6s plus 128gb bile 4.449 TL iphone 7 plus 128 olanı 4.499 tl olacağını sanmıyorum. Ah ulen apple

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Tamam en iyi piyasaya sahip telefon eyvallah kaliteli telefon eyvallah android htc kullansamda en iyi 1. sırada telefon sözüm yok fakat 3.500 milyar gibi para çok ciddi bir para benim 2milyara aldığım telefonla arasındaki farkı söylermisiniz benimki 10 mp çekiyor o 13 çeksin veya %30 daha hızlı olsun

xxmeeminxx

Asistan
Reaksiyon puanı
9
iPhone 7 çıkınca SE nin fiyatı düşr mi? İ7 çıkınca eski iPhone ların fiyatları tr de veya Almanya da direk düşer mi? Ona göre ya SE ya da 6S almayı düşünüyorum benim için iPhone 7nin önemi ancak bu :D

darkgamer_gs

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Apple her sene iPhoneları 100$ daha pahalı çıkardığını düşünürsek 7 Plus'ı bırakın 7'yi bile almak mümkün olmayacak gibi duruyor. Ki yükselen kurla da birlikte biz 7'yi ancak 8 çıktığı zaman alabiliriz bu fiyatlar ile. Gidip de bir cihaza 3500₺ vermek akıl karı değil zaten o parayı verecek güçte de olsan.

Alonemoon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Şahsen ben almayı düşünüyordum. Fakat siyah renginin 32 liği çıkmayacağını okuyunca soğudum bir anda bakalım kısmet şuan kesinmi değilmi bilmiyoruz resmi sitesine bakmamız lazım

darkgamer_gs

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Şahsen ben almayı düşünüyordum. Fakat siyah renginin 32 liği çıkmayacağını okuyunca soğudum bir anda bakalım kısmet şuan kesinmi değilmi bilmiyoruz resmi sitesine bakmamız lazım
Parlak siyahın gelmeyecek 32'liği. Mat olanın gelecek. Ki parlak olan için de çizilir diye kılıf takın diyor Apple ama çok şık bir telefon haklısınız yanı onu tercih etmekte.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Parlak siyahın gelmeyecek 32'liği. Mat olanın gelecek. Ki parlak olan için de çizilir diye kılıf takın diyor Apple ama çok şık bir telefon haklısınız yanı onu tercih etmekte.

Mat olanı ben daha çok beğendim. Mat renkleri severim zaten

darkgamer_gs

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Mat olanı ben daha çok beğendim. Mat renkleri severim zaten
Mat renk ile alüminyum çok yi bir uyum sağlıyor ama nasıl 6S zamanında pembe ile sükse yaptıysa millet hava atabilmek adına parlak siyahı tercih edecek. Ama her renginin ayrı bir havası var bence iPhone cihazların.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Mat renk ile alüminyum çok yi bir uyum sağlıyor ama nasıl 6S zamanında pembe ile sükse yaptıysa millet hava atabilmek adına parlak siyahı tercih edecek. Ama her renginin ayrı bir havası var bence iPhone cihazların.

Tabiki her rengi çok beğenen bir kesim kesin oluyor. Size katılıyorum Simsiyah alıcaklardır o rengi göstermek için.

Alonemoon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Şuan resmi fiyatlar çok önemli 6S plus modelinde arasında 300 lira gibi bir rakam oynuyor eğer buda bu şekilde çıkarsa alabilirim

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Sitesine bak orada yazıyor.

Türe

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Beklediğimden çok daha pasif kaldı bu sene Apple. Şahsen aman aman beğenmedim. Kaldı ki hem fiyatlar uçurum ötesi hem de iPhone 7 ve iPhone 7+ arasına çok fark koymuşlar ki bu bence hoş değil.

Not : iPhone 6 kullanıcısı olarak söylüyorum.

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Beklediğimden çok daha pasif kaldı bu sene Apple. Şahsen aman aman beğenmedim. Kaldı ki hem fiyatlar uçurum ötesi hem de iPhone 7 ve iPhone 7+ arasına çok fark koymuşlar ki bu bence hoş değil.

Not : iPhone 6 kullanıcısı olarak söylüyorum.

Fiyatlar beklendiğinden iyi 3700 nere 3300 nere :D tabi kesin birşey yok ama 6s plusun fiyatıda düştü bunlar apple adına güzel şeyler .

Alonemoon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Bu simsiyah modeli için apple uyarı yapmış zamanla çizilebilir diye. Bunun aslı var mı acaba yoksa kılıf satışlarını ( kendi resmi kılıfları ) artırmak için söylenen bir söz mü merak ettim

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Jet Black almayı düşünüyorum fakat şu çizilme olayı çok kafamı karıştırıyor.
açıkçası siyahı sevmezdim ama jet black çok güzel geldi siyah renge olan ön yargımı yıktı

Alonemoon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
açıkçası siyahı sevmezdim ama jet black çok güzel geldi siyah renge olan ön yargımı yıktı

Çizlmeyi önleyecek jelatindi şefaf kılıftı illaki çıkar piyasayada. Dediğin gibi o şekilde benimde kafam karışmadı değil.

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Çizlmeyi önleyecek jelatindi şefaf kılıftı illaki çıkar piyasayada. Dediğin gibi o şekilde benimde kafam karışmadı değil.
bir de şu var yeni renk ve özel bir renk anlaşılan.
ve çizilmesi kolay şimdi ben ekran jelatini alacağım kılıf alacağım o rengi öldürmüş oluyorum ha ben her türlü bunlarsız kullanmam telefonu fakat.
şeffaf silikon alsak o rengin parlaklığını belli etmez garip yani çok kararsızım

Alonemoon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
ve çizilmesi kolay şimdi ben ekran jelatini alacağım kılıf alacağım o rengi öldürmüş oluyorum ha ben her türlü bunlarsız kullanmam telefonu fakat.
şeffaf silikon alsak o rengin parlaklığını belli etmez garip yani çok kararsızım

Dediğin doğru rengini göstermedikce kılıf sıkıntı olabilir. En azından belki güzel bir jelatin o rengin bizde yaşattığı hissi gene yaşatabilir. Denemeden göremeyeceğiz malesef. Türkiye deki satış tarihini gözlemliyorum şuan bir yerden öğrenebilirsem yazıcam direk buraya

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264

Rengi göstermek bir yana korumak daha önemli 4000 bin küsür para verip kapsız kullanmak zor iş çünkü elden kayıyor ve büyük

Apocalypse_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,279
Rengi göstermek bir yana korumak daha önemli 4000 bin küsür para verip kapsız kullanmak zor iş çünkü elden kayıyor ve büyük
haklısın dh de adamlar şimdiden 7s ne zaman çıkar diye soruyor ya :D
Dediğin doğru rengini göstermedikce kılıf sıkıntı olabilir. En azından belki güzel bir jelatin o rengin bizde yaşattığı hissi gene yaşatabilir. Denemeden göremeyeceğiz malesef. Türkiye deki satış tarihini gözlemliyorum şuan bir yerden öğrenebilirsem yazıcam direk buraya
apple foni de ve bir kaç yerde 16 eylül ön satış diyor

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Evet bence de çok güzel hatta mükemmel.:)