umutaker
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 8
3 yıl sonra ins. oda 8s'e kısmet olur 

12'yede lazer silahı takarlar artık.iPhone 12 çıksada iPhone 7 alsak![]()
12'yede lazer silahı takarlar artık.![]()
Parlak siyahın gelmeyecek 32'liği. Mat olanın gelecek. Ki parlak olan için de çizilir diye kılıf takın diyor Apple ama çok şık bir telefon haklısınız yanı onu tercih etmekte.Şahsen ben almayı düşünüyordum. Fakat siyah renginin 32 liği çıkmayacağını okuyunca soğudum bir anda bakalım kısmet şuan kesinmi değilmi bilmiyoruz resmi sitesine bakmamız lazım
Parlak siyahın gelmeyecek 32'liği. Mat olanın gelecek. Ki parlak olan için de çizilir diye kılıf takın diyor Apple ama çok şık bir telefon haklısınız yanı onu tercih etmekte.
Mat renk ile alüminyum çok yi bir uyum sağlıyor ama nasıl 6S zamanında pembe ile sükse yaptıysa millet hava atabilmek adına parlak siyahı tercih edecek. Ama her renginin ayrı bir havası var bence iPhone cihazların.Mat olanı ben daha çok beğendim. Mat renkleri severim zaten
Mat renk ile alüminyum çok yi bir uyum sağlıyor ama nasıl 6S zamanında pembe ile sükse yaptıysa millet hava atabilmek adına parlak siyahı tercih edecek. Ama her renginin ayrı bir havası var bence iPhone cihazların.
Sitesine bak orada yazıyor.Şahsen ben almayı düşünüyordum. Fakat siyah renginin 32 liği çıkmayacağını okuyunca soğudum bir anda bakalım kısmet şuan kesinmi değilmi bilmiyoruz resmi sitesine bakmamız lazım
Sitesine bak orada yazıyor.
Beklediğimden çok daha pasif kaldı bu sene Apple. Şahsen aman aman beğenmedim. Kaldı ki hem fiyatlar uçurum ötesi hem de iPhone 7 ve iPhone 7+ arasına çok fark koymuşlar ki bu bence hoş değil.
Not : iPhone 6 kullanıcısı olarak söylüyorum.
Benim söylediğim yerde fiyattan bahsedilmiyor iyi bak.Arkadaş 7 'nin fiyatından bahsediyor yanlız![]()
Jet Black almayı düşünüyorum fakat şu çizilme olayı çok kafamı karıştırıyor.
açıkçası siyahı sevmezdim ama jet black çok güzel geldi siyah renge olan ön yargımı yıktı
bir de şu var yeni renk ve özel bir renk anlaşılan.Çizlmeyi önleyecek jelatindi şefaf kılıftı illaki çıkar piyasayada. Dediğin gibi o şekilde benimde kafam karışmadı değil.
bir de şu var yeni renk ve özel bir renk anlaşılan.
ve çizilmesi kolay şimdi ben ekran jelatini alacağım kılıf alacağım o rengi öldürmüş oluyorum ha ben her türlü bunlarsız kullanmam telefonu fakat.
şeffaf silikon alsak o rengin parlaklığını belli etmez garip yani çok kararsızım
bir de şu var yeni renk ve özel bir renk anlaşılan.
ve çizilmesi kolay şimdi ben ekran jelatini alacağım kılıf alacağım o rengi öldürmüş oluyorum ha ben her türlü bunlarsız kullanmam telefonu fakat.
şeffaf silikon alsak o rengin parlaklığını belli etmez garip yani çok kararsızım
haklısın dh de adamlar şimdiden 7s ne zaman çıkar diye soruyor yaRengi göstermek bir yana korumak daha önemli 4000 bin küsür para verip kapsız kullanmak zor iş çünkü elden kayıyor ve büyük
apple foni de ve bir kaç yerde 16 eylül ön satış diyorDediğin doğru rengini göstermedikce kılıf sıkıntı olabilir. En azından belki güzel bir jelatin o rengin bizde yaşattığı hissi gene yaşatabilir. Denemeden göremeyeceğiz malesef. Türkiye deki satış tarihini gözlemliyorum şuan bir yerden öğrenebilirsem yazıcam direk buraya
Evet bence de çok güzel hatta mükemmel.Jet Black almayı düşünüyorum fakat şu çizilme olayı çok kafamı karıştırıyor.
açıkçası siyahı sevmezdim ama jet black çok güzel geldi siyah renge olan ön yargımı yıktı