iPhone 6s Ve iPhone 6s Plus Kullananlar Kulübü

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Maalesef güncelleme ile alakalı 10.2 'ye kadar iyiydi sonra bozdu iPhone
Umarım gelecek olan güncelleme ile düzeltirler bu sorunu keşke şuan stevejobs başların da olsaydı Allah rahmet eylesin de bu kadar çok hata olmazdı en azından böyle hatalardan sonra kim sorunluysa çıkartırdı

ibrahim1262

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Merhaba arkadaşlar 1 yıldır 6s kullanıyorum telefon Facebook da YouTube de kasmaya başlamıştı antutu testinde 78 bin felan alıyordu sıfırladım yine antutu 78 bin skor alıyorum ve Facebook ve YouTube da kasıyor sizdede aynı acaba

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Merhaba arkadaşlar 1 yıldır 6s kullanıyorum telefon Facebook da YouTube de kasmaya başlamıştı antutu testinde 78 bin felan alıyordu sıfırladım yine antutu 78 bin skor alıyorum ve Facebook ve YouTube da kasıyor sizdede aynı acaba
Bende sıkıntı yok

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Yok gayet akıcı antutu skorlarına inanamam o yüzden Bilgim yok ama bir sıkıntı Yok bende

mustafaatess_

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Merhaba arkadaşlar bugün ios11 yüklemek için halihazırda var olan beta kimliğimi telefonumu yükledim ve yazılım güncellemesinde 10.3.3 beta2 gösteriyor. İos11 yüklemem için ilk önce bu güncellemeyimi yapmam gerek yoksa ios11 hiç gözükmicekmi yazılımda bilgilendirirmisiniz :(

Muratcan82727

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Beyler sizce 6s mi 6s plus mı.OIS o kadar da önemli değil.
--- Gönderi Güncellendi ---
Beyler sizce 6s mi 6s plus mı.OIS o kadar da önemli değil.

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Telefonu şarja taktığımda 3-4 saniye geç algılama durumu var 6s 10.3.1 kullanıyorum bu sürüme geçtikten sonra oldu sizde böyle bişey var mı ?

YupPieE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Telefonu şarja taktığımda 3-4 saniye geç algılama durumu var 6s 10.3.1 kullanıyorum bu sürüme geçtikten sonra oldu sizde böyle bişey var mı ?
Aynen bende de aynı sorun var başkaları var mı diye forumda geziniyordum.(6s 10.3.2)

Son düzenleme:

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
6S Plus kullanıyorum bu sorunu hiç yaşamadım. İOS 10.3.2 sürümündeyim.

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Bende hiç öyle bir sorun yok. İşe yaratacak olduğunu sanmıyorum ama bir format atmayı dene bir fayda var en azından olmazsa. Kaplosu şarj aletini bir dene birinden falan alıp o da işe yaramazsa artık bir servis yolu gözüküyor

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
6S Plus kullanıyorum bu sorunu hiç yaşamadım. İOS 10.3.2 sürümündeyim.

Reaksiyon puanı
35
Ya arkadaş iphone 6s plus ta galeride resimler gidiyor ve sonra geri yükleniyor bu neden oluyor acaba

Reaksiyon puanı
14
Evet orjinal kendi kutusundan çıkan şarj aleti ama her seferinde yapmıyor 10 dolum da 2 kez mesela 3 saniye 5 saniye geç algılıyor
Peki şunu hiç düşündünüz mü? Sizin çok dikkatli olduğunuzu? Bu kadar minik farkların bir zararı olacağını pek düşünmüyorum. Ayrıca yeni sürüme geçmenizi de tavsiye ederim. Daha stabil bir kullanım için. :)

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Tabi ki bi zararı olmaz galiba fazla inceliyorum telefonu şuanlık geçmeyş tercih etmedim ilerleyen zamanlarda düşünürüm şarj konusu yüzünden
Tabi ki bi zararı olmaz galiba fazla inceliyorum telefonu şuanlık geçmeyş tercih etmedim ilerleyen zamanlarda düşünürüm şarj konusu yüzünden

HikmetB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben forumda yeniyim sorumu yazacak konuyu bulamadım size sorayım dedim. Bende iphone 6s var ama komple kasasını değiştirmişler içinde bir kaç parçada değişmiş kafama takılan şu bu değişimler cihazın sar değerlerini etkiler mi?

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Arkadaşlar lütfen yardım forum da birine cevap verirken ekleyemiyorum beğeni yapamıyorum cevap yazınca görün müyor sonra çıkıyor sorun ne olabilir sizce 6s kullanıyorum safaride yine aynı Chrome açıyorum ondada aynı sorun var anlamadım

M

Murat Burç

SDN Okuru
Arkadaşlar lütfen yardım forum da birine cevap verirken ekleyemiyorum beğeni yapamıyorum cevap yazınca görün müyor sonra çıkıyor sorun ne olabilir sizce 6s kullanıyorum safaride yine aynı Chrome açıyorum ondada aynı sorun var anlamadım
Önbellekleri ya da boşver geçmişi çerezleri vb komple temizle istersen

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Merhaba arkadaşlar ben forumda yeniyim sorumu yazacak konuyu bulamadım size sorayım dedim. Bende iphone 6s var ama komple kasasını değiştirmişler içinde bir kaç parçada değişmiş kafama takılan şu bu değişimler cihazın sar değerlerini etkiler mi?
Anten değişmediği sürece etkilemez

Spesial124

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim bi sorum var yeni telefon alıcam hep Android kullandım bu güne kadar belli bi zaman sonra kasmalaradan şikayetçiyim özellikle internette çok gezinen birisiyim sizce iPhone â geçmeli miyim bu derdime derman olabilir mi iPhone ve 6s plus yada 7 plus bu özellikle bu cihazları düşünüyorum kullananların yorumu nedir 6s plus bana yeterli olur mu 7 plus â mi direk geçiş yapmalıyım sizce? Bir seçenek daha s8 + da bi seçenek olabilir benim için sizce bu üçünden hangisi internet ortamında bana daha uzun batarya süreli faydalı olur? Çok oyun oynayan biri değilim oyun performansı Önemli değil
Şimdiden teşekkür ederim

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Arkadaşlar benim bi sorum var yeni telefon alıcam hep Android kullandım bu güne kadar belli bi zaman sonra kasmalaradan şikayetçiyim özellikle internette çok gezinen birisiyim sizce iPhone â geçmeli miyim bu derdime derman olabilir mi iPhone ve 6s plus yada 7 plus bu özellikle bu cihazları düşünüyorum kullananların yorumu nedir 6s plus bana yeterli olur mu 7 plus â mi direk geçiş yapmalıyım sizce? Bir seçenek daha s8 + da bi seçenek olabilir benim için sizce bu üçünden hangisi internet ortamında bana daha uzun batarya süreli faydalı olur? Çok oyun oynayan biri değilim oyun performansı Önemli değil
Şimdiden teşekkür ederim
7 plus tavsiyem olur 6s plus ta olabilir ama almışken 7 plus alın ki o kamera hazzını yaşayın şarjı da çok iyi gelecek güncellemelerle daha iyi olabilir

Spesial124

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
7 plus tavsiyem olur 6s plus ta olabilir ama almışken 7 plus alın ki o kamera hazzını yaşayın şarjı da çok iyi gelecek güncellemelerle daha iyi olabilir
Yani samsungla kiyaslamada da 7plus derdiniz öyle anladım bi de 7 plus da 32 gb yeterli olur mu

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Yani samsungla kiyaslamada da 7plus derdiniz öyle anladım bi de 7 plus da 32 gb yeterli olur mu
Evet sadece samsung a karşı değil tüm android kıyaslamasın da 7plus derim benim tercihim bu yönde olurdu
32 gb yeterli olucaktır kullanımınıza bağlı aslında