iPhone 6s Ve iPhone 6s Plus Kullananlar Kulübü

brk.a50

Asistan
Reaksiyon puanı
50
Beyler bir sorum olacaktı size. iPhone 6S deki batarya problemi iPhone 6S Plus'tada varmı ? Yani %20 iken kapanmalar, Bataryanın kısa bir süre sonra sıkıntı çıkarması gibi. Yoksa sadece iPhone 6S'de mi bu batarya problemi ?

6s kullanıyorum son güncelleme kurulu iken belli bir süre ipad şarj aletiyle şarj ettim telefonda daha önce olmayan ani düşüşler olmaya başladı en son bi akşam %100 de şarja bıraktım sabah kapanmıştı telefon, apple destekle irtibata geçtim uzaktan telefona bağlanıp pil testi yaptı pilin sağlam olduğunu söyledi mümkünse ipad şarj aletini kullanma dedi telefona itunes dan temiz kurulum yap yeni iphone olarak ayarla dedi bunları yapınca benim sıkıntım çözüldü 1 haftadır pil gayet sağlıklı eksiliyor ve uzun gidiyor

brk.a50

Asistan
Reaksiyon puanı
50
arkadaşlar siyah 6s kullanıyorum daha önce 5s im vardı siyah onda da aynı sıkıntıyı yaşadım touch id nin ortası rengi değişiyor sanki kirliymiş gibi ve temizlesem de çıkmıyor 6-7 ay gibi bir süre sonra oluyor bu ve düzgün okumamaya başlıyor sürekli temizleme istiyor bu touch id yi değiştirmenin bir yolu varmı?

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Geceden telefonu bıraktığımda sabah elime aldığımda %7 civarlarında şarjın gitiğini görüyorum bu normal bişey mi ?

brk.a50

Asistan
Reaksiyon puanı
50
Geceden telefonu bıraktığımda sabah elime aldığımda %7 civarlarında şarjın gitiğini görüyorum bu normal bişey mi ?

uçak modunda bırakırsanız yüzde 1- 2 anca gidiyor değilse normal o değer 6s lerin pili sorunlu diye takıntı yapmayın bence hocam psikolojik mutsuz oluyorsunuz zaten absürd bi durum olsa fark edersiniz ben 9-10 aydır kullanıyorum dediğim gibi sadece ipad şarj aletinde ve son güncellemede 1 hafta sıkıntı yaşadım temiz kurulumla düzeldi oda

serdengecti23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
f246e09e0e398b6bb9444e64c1d5f385.jpg

Pil çabuk mu bitti acaba ??
6S Plus kullanıcısıyım az önce 6s resmî atılmıştı onun yarısı kadar kullanılmış

Sef_60FB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
6s plus ı 1 1.5 sene kullananlar varmı memnun musunuz?

serdengecti23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim 6 ay olmuştur ben memnunum 2. El aldım sonra dikey durması çalışmıyordu arada sonra o sebepten dolayı sevise gönderdim sıfırı geldi

sdogancan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İphone 6s Plus ekranı çatlattım orjinal olmayan bir ekran ne tür sonuçlara mal olur .. Teşekkrler

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
IMG_2420.PNG
6s son kullanımım bu şekilde 10.3.1 de ki değerler nasıl geçeyim mi ?

ibrahimyz34

Asistan
Reaksiyon puanı
49
selamlar whatsapp ta 10 resmi secip kimseye gönderemiyorum. gonder diyince tekrar galeriye atiyor. neden acaba. whatsapp i kaldırdim. ram ı temizledim. telefonu kapatip actim. hafizamda boş. neden boyle oldu acaba. başına gelen varmı saygılar

Reaksiyon puanı
14
selamlar whatsapp ta 10 resmi secip kimseye gönderemiyorum. gonder diyince tekrar galeriye atiyor. neden acaba. whatsapp i kaldırdim. ram ı temizledim. telefonu kapatip actim. hafizamda boş. neden boyle oldu acaba. başına gelen varmı saygılar
Resimleri teker teker atmayı denediniz mi? Ayrıca sebebi hemen telefonunuzdan bulmayın çoğu bu tarz sebepler uygulamalardan kaynaklı olabiliyor.

Sef_60FB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar iphone u başka bir şarj cihazı ile şarj etmek telefonun bataryasına zarar verir mi? Deneyen varmı?
2.1 Amper çıkışlı şarj aleti var hızlı şarj etmeye birebir.General mobile nin şarj aleti.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Merhabalar iphone u başka bir şarj cihazı ile şarj etmek telefonun bataryasına zarar verir mi? Deneyen varmı?
2.1 Amper çıkışlı şarj aleti var hızlı şarj etmeye birebir.General mobile nin şarj aleti.
Replika cihazlar dışında zarar vermez;)

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
IMG_1419.PNG
IMG_1420.PNG
Merhaba arkadaşlar bugün telefonu şarja taktim ve normalde dolması gereken sürede iken baktığım da yüzde 99 dolmuştu bıraktım 10 dk sonra baktım yine 99 du sonra kullandığım program ile test ettim yukarıda resim de gördüğünüz gibi 1600 mAh seviyesine düşmüş. Şarjdan çıkarttığım da ise yeniden 1700 mAh seviyesineıktığını gördüm sorun nedir sizceyaşayan varmı aynı problemi

caneren1676

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben 6S kullanıyorum. Arkadaş iPhone 7 satın aldı. Fakat ben geçen teknosaya gittiğimde s8 edge kullandım. Telefonu değiştirme fikri aklımda var da benimde sizce size soruyorum siz olsanız s8 edge mi alırsınız yoksa iphone 8 i mi beklersiniz acaba çünkü samsung s8 çıkartarak bir devrim yarattı çünkü ekranın neredeyse %100 ünden faydalanabiliyoruz ama iphone öyle değil iphone ekranın yüzde yetmişini falan kullanabiliyoruz. iphone 8 çıkartırken bir atak yapması lazım sizce fikirleriniz nedir beyler iphone 8 beklemeli miyim? yorumlarınızı bekliyorum iyi günler:)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar ben 6S kullanıyorum. Arkadaş iPhone 7 satın aldı. Fakat ben geçen teknosaya gittiğimde s8 edge kullandım. Telefonu değiştirme fikri aklımda var da benimde sizce size soruyorum siz olsanız s8 edge mi alırsınız yoksa iphone 8 i mi beklersiniz acaba çünkü samsung s8 çıkartarak bir devrim yarattı çünkü ekranın neredeyse %100 ünden faydalanabiliyoruz ama iphone öyle değil iphone ekranın yüzde yetmişini falan kullanabiliyoruz. iphone 8 çıkartırken bir atak yapması lazım sizce fikirleriniz nedir beyler iphone 8 beklemeli miyim? yorumlarınızı bekliyorum iyi günler:)
Note 8 bekle bekleyemem diyorsan S8 al geç s8 ve edge ayrımı yok ayrıca ikiside kavisli ve türkçesi sonsuz ekran oılduğu için S8 ve S8 plus diye geçiyorlar küçük S8 5.8 inç büyük S8 plus 6.2inç
@--ProofStriker 6Sden S8e geçti memnun
6S Ekran kasa oranı 65 S8 ve S8 Plus 85

--ProofStriker

Profesör
Reaksiyon puanı
764
Note 8 bekle bekleyemem diyorsan S8 al geç s8 ve edge ayrımı yok ayrıca ikiside kavisli ve türkçesi sonsuz ekran oılduğu için S8 ve S8 plus diye geçiyorlar küçük S8 5.8 inç büyük S8 plus 6.2inç
@--ProofStriker 6Sden S8e geçti memnun
6S Ekran kasa oranı 65 S8 ve S8 Plus 85
Aynen dünya varmış dedim

LinkedIn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
6s plus 64 gb telefonum sarj olurken parmak izi çalışmıyor neden olabilir acaba ? şarj çıkarınca normale çalışıyor parmak izi okuyucusu. Bir de şarjda iken face instagramm resimleri tıklayınca ekranda titreme oluyor şarjsız olmuyor genelde böylemi yoksa benım telefondamı sıkıntı var ?

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
2 aylık 6s. Bugün birdenbire ahizeden ses gelmemeye başladı. Bir de arada sırada telefonun sesi açık olmasına rağmen arama geldiğinde çalmıyor.

Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu?

(Pek ihtimal vermemekle beraber) Servise götürmeden çözmenin bir yolu var mıdır?

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Ahize sesi bu sabah tekrar geri geldi sizden cevap gelmedi hâlâ arkadaşlar :)

Yazılımsal olma durumu var mıdır sizce?

Apple servis ikame telefon için 120lira para istiyor yeni telefon en erken çarşamba gelir diyor verecez yenisi gelsin diye ama yerine telefon arıyoruz.

Hiç kimse yaşamadı mı böyle bir sorun?

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Ahize sesi bu sabah tekrar geri geldi sizden cevap gelmedi hâlâ arkadaşlar :)

Yazılımsal olma durumu var mıdır sizce?

Apple servis ikame telefon için 120lira para istiyor yeni telefon en erken çarşamba gelir diyor verecez yenisi gelsin diye ama yerine telefon arıyoruz.

Hiç kimse yaşamadı mı böyle bir sorun?
Ne için 120 tl istiyor servis

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Öncelikle herkese hayırlı forumlar ben bu zamana kadar ıphone aşığı biriydim 4 den buyana bütün modellerini kullandım neredeyse. Benim sorum şu olacak sizlere daha önce 6 kullanıyordum sattım ve 6s aldım batarya konusun da beni çok özdü 6 ya kıyasla bariz bir şekilde kötü gidiyordu yaklaşık 5 ay önce kapanma sorunu nedeniyle servise verdim ve değişim verdiler belki bu cihazda fazla gider diye ümit ettim ama değişen hiç birşey Yok sadece şarj azalınca oluşan kapanma sorunu ortadan kalktı o kadar sizce bütün 6s kullanan larda aynımı. Süpermiş internet aktif konum servisi Siri kapalı sürekli oyun oynayan biri değilim arada fizy de müzik dinlerim foruma çok sık girerim 6 da aynı kullanım da gece yarısı yüzde 20 falan şarjım kalıyor ve şarja takıyordum 6s de özellikle son güncellemeden sonra telefonu elime almaya korkuyorum akşam 8 desin şarj yüzde 20 nin altına düşüyor.

--ProofStriker

Profesör
Reaksiyon puanı
764
Öncelikle herkese hayırlı forumlar ben bu zamana kadar ıphone aşığı biriydim 4 den buyana bütün modellerini kullandım neredeyse. Benim sorum şu olacak sizlere daha önce 6 kullanıyordum sattım ve 6s aldım batarya konusun da beni çok özdü 6 ya kıyasla bariz bir şekilde kötü gidiyordu yaklaşık 5 ay önce kapanma sorunu nedeniyle servise verdim ve değişim verdiler belki bu cihazda fazla gider diye ümit ettim ama değişen hiç birşey Yok sadece şarj azalınca oluşan kapanma sorunu ortadan kalktı o kadar sizce bütün 6s kullanan larda aynımı. Süpermiş internet aktif konum servisi Siri kapalı sürekli oyun oynayan biri değilim arada fizy de müzik dinlerim foruma çok sık girerim 6 da aynı kullanım da gece yarısı yüzde 20 falan şarjım kalıyor ve şarja takıyordum 6s de özellikle son güncellemeden sonra telefonu elime almaya korkuyorum akşam 8 desin şarj yüzde 20 nin altına düşüyor.
Maalesef güncelleme ile alakalı 10.2 'ye kadar iyiydi sonra bozdu iPhone