iphone 6s şarj sorunu ?

Aygunnn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Şimdi ben bi hafta falan kullanayım bu gece sana bu pil kullanımlarını da bi atarım şarjın kaç saat gittiğini de söylerim sende ona göre vana bir yol gösterirsin bilgi sahibi olarak bunu yaparsan çok sevınirim hocam valla

Aygunnn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
İşte bu tamamen senin inat ve ısrarcılığına ve aynı zamanda uyanıklığına bağlı. Neden aradın ki. Gidip yüzyüze muhatab olucaksın
Bugünki durum hocam biraz daha düzelme var sanırım değil mi ?

Ekli dosyalar

• IMG_0017.PNG
    IMG_0017.PNG
    154.6 KB · Görüntüleme: 571

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Burda şunu da tecrübemize kattık, buradaki pil kullanımı oran-orantısal. Yani şu

13b901621ae5c8faa003e395a9a61fd7.png

ed9d950e0868168865b55c418ff11e85.png

Bak dostum ilk resim 24 Saat.
İkincisi ise son 7 Gün.

Bu şu demek değil, 24 saatte %8 yedi değil. 24 Saatte %8 kadar bir oran kullanıyor hep demek.

Senin ilk upload son 4 saatlik oran idi.

Demiştim:) Senin telefonda hiçbir sıkıntı yok. Güle güle kullan.

Arka plan verilerini ve kullanımlarını kısıtla, LTE yoksa bölgende kapalı yap. Ekran parlaklığı otomatik olsun.

Ayrıca 6S içerisinde Touch id barındırıyor. Mobil cihazlarda komut bekleyen halihazırda, herşey şarj dmek.
6s in şarjının 6 kadar gideceğini düşünme. Yanılma.

Sen miktara bak. Sabah takıp Akşama gidiyorsa, bu klasik iPhone işte.

Ben günde iki kere şarj ederim. Çünkü baksana 1.5 saat günlük NO limits oyun mevcut:)

Aygunnn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Sağolasın hocam ya içimi rahatlattın İnan kendi kendime kuruntu yaşıyordum umarım çıkmaz hiçbir sıkıntı da kullanırım uzun ömürlü :) Herkes öyle :)

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Sağolasın hocam ya içimi rahatlattın İnan kendi kendime kuruntu yaşıyordum umarım çıkmaz hiçbir sıkıntı da kullanırım uzun ömürlü :) Herkes öyle :)

İçin rahat olsun kardeşim. Boşyere konuşmuyorum hiçbir zaman :) Çok şükür yeterince tecrübem var

AykutBkr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
Bende İphone 6s kullanıyorum ve herhangi bir problem yok daha önce de söylemiştim tabi biraz da şans. İos 10.1.1 yüklü ve LTE modu ile internetim sürekli açık 1 günü çok rahat kurtarıyor ve yüzde 1 e kadar kapanmadan kullanıyorum. Ortalama 7 saat de ekran süresi alıyorum ve bu da gayet iyi bir rakam. Haftaya çıkacak yeni yazılım İos 10.2 ile bu batarya konusunda daha da rahatlayacağız çoğu cihazın pil sorunu halledilecek inşallah.

Aygunnn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Bende İphone 6s kullanıyorum ve herhangi bir problem yok daha önce de söylemiştim tabi biraz da şans. İos 10.1.1 yüklü ve LTE modu ile internetim sürekli açık 1 günü çok rahat kurtarıyor ve yüzde 1 e kadar kapanmadan kullanıyorum. Ortalama 7 saat de ekran süresi alıyorum ve bu da gayet iyi bir rakam. Haftaya çıkacak yeni yazılım İos 10.2 ile bu batarya konusunda daha da rahatlayacağız çoğu cihazın pil sorunu halledilecek inşallah.
Usta ben de yeni aldım cihazı şarjı hızlı gidiyor diye apple müşteri hizmetlerini aradım onlar da yazılımsal bir sorun var dediler yeni yazılım attılar işte ondan bayagı kafama taktım. Bide oyun falan oynamıyorum fazla nette takılmıyorum senin net sürekli açık oyun falan oynuyor musun peki ? Ben şarj yüzdesine sürekli bakıyorum 5 dakikada %1 falan azalıyor bu normal mi sende de oluyor mu bilgi verir misin ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
7 saat ekran süresi mi
Kullanım olmasın o kullanım da cihaz arkada veri bile çekse artıyor.
7 saat ekran süresi bildiğin ekranın 7 saat açık kalması demek

Son düzenleyen moderatör:

Ayberk45

Asistan
Reaksiyon puanı
88
IMG_1629.PNG
6s aldığım değerler bazen iyi gidiyor bazen 5 saati zor buluyor kullanıma göre değişiyor durumlar

AykutBkr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
Usta ben de yeni aldım cihazı şarjı hızlı gidiyor diye apple müşteri hizmetlerini aradım onlar da yazılımsal bir sorun var dediler yeni yazılım attılar işte ondan bayagı kafama taktım. Bide oyun falan oynamıyorum fazla nette takılmıyorum senin net sürekli açık oyun falan oynuyor musun peki ? Ben şarj yüzdesine sürekli bakıyorum 5 dakikada %1 falan azalıyor bu normal mi sende de oluyor mu bilgi verir misin ?
Gayet normal kafanı takma sorun yok.