- Konuyu başlatan
Şimdi ben bi hafta falan kullanayım bu gece sana bu pil kullanımlarını da bi atarım şarjın kaç saat gittiğini de söylerim sende ona göre vana bir yol gösterirsin bilgi sahibi olarak bunu yaparsan çok sevınirim hocam valla
Bugünki durum hocam biraz daha düzelme var sanırım değil mi ?İşte bu tamamen senin inat ve ısrarcılığına ve aynı zamanda uyanıklığına bağlı. Neden aradın ki. Gidip yüzyüze muhatab olucaksın
Bugünki durum hocam biraz daha düzelme var sanırım değil mi ?
Sağolasın hocam ya içimi rahatlattın İnan kendi kendime kuruntu yaşıyordum umarım çıkmaz hiçbir sıkıntı da kullanırım uzun ömürlüHerkes öyle
![]()
Usta ben de yeni aldım cihazı şarjı hızlı gidiyor diye apple müşteri hizmetlerini aradım onlar da yazılımsal bir sorun var dediler yeni yazılım attılar işte ondan bayagı kafama taktım. Bide oyun falan oynamıyorum fazla nette takılmıyorum senin net sürekli açık oyun falan oynuyor musun peki ? Ben şarj yüzdesine sürekli bakıyorum 5 dakikada %1 falan azalıyor bu normal mi sende de oluyor mu bilgi verir misin ?Bende İphone 6s kullanıyorum ve herhangi bir problem yok daha önce de söylemiştim tabi biraz da şans. İos 10.1.1 yüklü ve LTE modu ile internetim sürekli açık 1 günü çok rahat kurtarıyor ve yüzde 1 e kadar kapanmadan kullanıyorum. Ortalama 7 saat de ekran süresi alıyorum ve bu da gayet iyi bir rakam. Haftaya çıkacak yeni yazılım İos 10.2 ile bu batarya konusunda daha da rahatlayacağız çoğu cihazın pil sorunu halledilecek inşallah.
7 saat ekran süresi miBende İphone 6s kullanıyorum ve herhangi bir problem yok daha önce de söylemiştim tabi biraz da şans. İos 10.1.1 yüklü ve LTE modu ile internetim sürekli açık 1 günü çok rahat kurtarıyor ve yüzde 1 e kadar kapanmadan kullanıyorum. Ortalama 7 saat de ekran süresi alıyorum ve bu da gayet iyi bir rakam. Haftaya çıkacak yeni yazılım İos 10.2 ile bu batarya konusunda daha da rahatlayacağız çoğu cihazın pil sorunu halledilecek inşallah.
Yeterli 6sin alacağı kullanım bu zorlarsan her telefon hızlı biter endişelenmeye gerek yokEkli dosyayı görüntüle 14599 6s aldığım değerler bazen iyi gidiyor bazen 5 saati zor buluyor kullanıma göre değişiyor durumlar[/QUOTE
Gayet normal kafanı takma sorun yok.Usta ben de yeni aldım cihazı şarjı hızlı gidiyor diye apple müşteri hizmetlerini aradım onlar da yazılımsal bir sorun var dediler yeni yazılım attılar işte ondan bayagı kafama taktım. Bide oyun falan oynamıyorum fazla nette takılmıyorum senin net sürekli açık oyun falan oynuyor musun peki ? Ben şarj yüzdesine sürekli bakıyorum 5 dakikada %1 falan azalıyor bu normal mi sende de oluyor mu bilgi verir misin ?