iPhone 6s im var mate 10 lite modeline geçiş yapayım mı

Omer643

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPhone 6s 16 gb telefonum var telefonum da batarya , yavaşlama bi de hafızadan dolayı sıkıntı yaşıyorum değiştirmek istiyorum iPhone 7 modeline mi geçmeliyim yoksa huawei mate 10 lite mi hangisini tavsiye edersiniz iosdan android e geçmek mantıklı olur mu ?

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
iPhone 6s 16 gb telefonum var telefonum da batarya , yavaşlama bi de hafızadan dolayı sıkıntı yaşıyorum değiştirmek istiyorum iPhone 7 modeline mi geçmeliyim yoksa huawei mate 10 lite mi hangisini tavsiye edersiniz iosdan android e geçmek mantıklı olur mu ?
OnePlus 5T modeline geçmen daha mantıklı bir tercih olacaktır senin için. :)

Omer643

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
OnePlus 5T modeline geçmen daha mantıklı bir tercih olacaktır senin için. :)
fiyat civarımı cok yüksek tutmak istemiyorum iphone 7 yazarken unutmusum 2.el ile üste az miktar vererek takas edecektim max. 2000 tl civarında düşünüyorum geçtiğimde bana keşke dedirtmeyecek telefon hangisi olur

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
fiyat civarımı cok yüksek tutmak istemiyorum iphone 7 yazarken unutmusum 2.el ile üste az miktar vererek takas edecektim max. 2000 tl civarında düşünüyorum geçtiğimde bana keşke dedirtmeyecek telefon hangisi olur
Nokia 8 ve Mi 6 önerebilirim o zaman.

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361

Büyük ekran istiyorsanız bence geçebilirsiniz. Bu devirde tasarruf da etmiş olursunuz. 1 seneye yakındır çok yakın bir arkadaşım kullanıyor, Galaxy S5'ten geçmişti. Mutlu mesut.

ilhan_K.ASLAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
bence iPhone ? devam et hacı 7 ye geçiş yapmanı tavsiye ederim benim şuanki kullandığım telefon ve hiçbir sıkıntı yok ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
XZ1 var o fiyata tertemiz. Mate 10 Lite ile uğraşma. Kamera ve işlemci olarak 6S ve Mate 10 Lite'nin çok üzerinde XZ1. 2100 TL'ye sıfır Türkiye garantili olarak bulunabiliyor.