Teşekkürler.Z3 ün ekranı z3 compacttan daha başarılı bu yüzdendir çünkü sensörden algoritmasına kadar aynı kamera kullanılıyor
- - - Mesaj Güncellendi - - -
z3 compact 1800 disbritör fiyatı
biri full hd diğeri sadece hd
Teşekkürler.Z3 ün ekranı z3 compacttan daha başarılı bu yüzdendir çünkü sensörden algoritmasına kadar aynı kamera kullanılıyor
aynen öyleHD olanı almak Z3C daha mantıklı hem şarj hemde performans olarak daha önde olucağını düşünüyorum.
Z3 ün ekranı z3 compacttan daha başarılı bu yüzdendir çünkü sensörden algoritmasına kadar aynı kamera kullanılıyor
İçine hangisi sinerse onu al.Merhaba arkadaşlar bir süredir telefon almayı düşünüyorum daha önce de bununla ilgili konu açmıştım,orda da yardımcı olmuştunuz.Yeni çıkacak modelleri beklemeye karar vermiştim son olarak, fakat şu an da kararımı değiştirdim.Şu anlık 2 tane alternatifim var sony xperia z3 c ve iphone 6. Z3 c'ı gittigidiyordan kampanyayla 1330 liraya alabilirim veya bir yakınım umreye gidicek ordan iphone 6 getirebilirim 2000 civarı geliyo kayıt ettirme dahil 64 gb'ı sizce hangisini tercih etmeliyim yardımcı olur musunuz
İçine hangisi sinerse onu al.
16 gb i6 alacağım desen kesinlikle alma derdim ama 64 GB i6 ömürlük olur.
İki cihaz da seni tatmin edecektir [emoji106].
Bu i6 sim kilitsiz öyle değil mi?