AlperenOcak01
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Ben telefon almayı düşünüyorum. Aklımda iki telefon var. Samsung Galaxy S10 ve İphone 8 Plus. Sizce hangisini almalıyım.
Bence s10Merhaba arkadaşlar. Ben telefon almayı düşünüyorum. Aklımda iki telefon var. Samsung Galaxy S10 ve İphone 8 Plus. Sizce hangisini almalıyım.
Galaxy s10 her yönden daha iyi,s10 tavsiye ederimMerhaba arkadaşlar. Ben telefon almayı düşünüyorum. Aklımda iki telefon var. Samsung Galaxy S10 ve İphone 8 Plus. Sizce hangisini almalıyım.
Merhaba arkadaşlar. Ben telefon almayı düşünüyorum. Aklımda iki telefon var. Samsung Galaxy S10 ve İphone 8 Plus. Sizce hangisini almalıyım.
İosa daha sıcaksan 8+,androide daha sıcaksan s10.Merhaba arkadaşlar. Ben telefon almayı düşünüyorum. Aklımda iki telefon var. Samsung Galaxy S10 ve İphone 8 Plus. Sizce hangisini almalıyım.
Neye göre kime göre? İşlemci olarak S10 ailesi XS ailesinin rakibi? RAM'ler zaten direk 2 katı?iphone daha uzun süre performanslı kullanabilirsin
Yarışamaz. iOS 11'de 3GB RAM ile iPhone X uygulamalraı yeniden yüklerken Note 8, OP5T, Mate 10 Pro yardırıyordu 6 ve 8GB RAM ile.İos daha az RAM tüketiyor. Onun 4gb’ı,androidin 8gb RAMiyle rahat yarışır. İp8, 2017 model olmasına rağmen geekbench’e göre CPUsu 2019 model exynos 9820 seviyesinde. Ama gpuda 9820’ye göre biraz geride kalıyor.
S10 daha iyi ama ben 8 plus veya xr alırdım.