- Konuyu başlatan
FataL Rhyme
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 4
Arkadaşlar sizce Z3 mü z3 compact mı?
Büyük ekran istiyorsan Z3Arkadaşlar sizce Z3 mü z3 compact mı?
Hakikaten Z3 daha şık şöyle bir baktım daBüyük ekran istiyorsan Z3
Küçük ekran istiyorsan Z3 Compact.
Ekran boyutu önemli değil diyorsan bence Z3 çünkü daha ince, daha şık ve 1080p.
Z3 Compact'ın çerçeve Z3 gibi olsaydı daha iyi olurdu.Hakikaten Z3 daha şık şöyle bir baktım da
Z3 Compact'ın çerçeve Z3 gibi olsaydı daha iyi olurdu.
Ama tuşları ekranın içine koyarak telefonun tasarımını bozsa da en iyi tasarım bence HTC One M8'de
Xperia Z3 kadar olamaz HTC M8de snapdragon 801ab var Z3te 801ac var 0.2 ghzlik fark var M8de 2 gb ram Z3te 3 gb ram var M8 eskidi mi sizce? yoksa halen alınabilir mi?Aslında fiyatı düşmüşken HTC One M8 de gayet başarılı bir cihaz.
Sanal tuşlara alışırsın bence Z3 Compact çok daha iyi senin için.Yıl başından sonra yeni telefon almayı düşünüyorum ve bu üç telefon arasında kaldım.Alacağım telefonun kamerası kötü olmamalı, ısınma sorunu fazla olmamalı(tarayıcada yada sosyal medya uygulamalarında) ve sarjı en azından bir günü çıkartacak telefon arıyorum.
5s in artıları parmak izinin düzgün çalışması, ios stabilitesi eksileri batarya.
z3c nin artıları batarya ,kamera,su geçirmezlik eksileri sanal tuşlar.
alpha nın artıları fiziksel tuş ve alacağım zaman fiyatının daha uygun olması(tahmin),ekstra özellikleri (kızılötesi port,kalp sensörü vs) eksileri kasma olma ihtimali arayüzden dolayı.
Yukarıda bana telefondan beklentilerimi ve +/- yönlerini yazdım. Bütçe olarak max 1900 tl ve alacağım telefonun en azından iki yıl donma olmadan kullanmak istiyorum. Sizce hangisini almalıyım nedenlerinide söylerseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Burada her ne kadar ip6 olsada diğer ikisinin rakibi 5s bana göre.
Yıl başından sonra yeni telefon almayı düşünüyorum ve bu üç telefon arasında kaldım.Alacağım telefonun kamerası kötü olmamalı, ısınma sorunu fazla olmamalı(tarayıcada yada sosyal medya uygulamalarında) ve sarjı en azından bir günü çıkartacak telefon arıyorum.
5s in artıları parmak izinin düzgün çalışması, ios stabilitesi eksileri batarya.
z3c nin artıları batarya ,kamera,su geçirmezlik eksileri sanal tuşlar.
alpha nın artıları fiziksel tuş ve alacağım zaman fiyatının daha uygun olması(tahmin),ekstra özellikleri (kızılötesi port,kalp sensörü vs) eksileri kasma olma ihtimali arayüzden dolayı.
Yukarıda bana telefondan beklentilerimi ve +/- yönlerini yazdım. Bütçe olarak max 1900 tl ve alacağım telefonun en azından iki yıl donma olmadan kullanmak istiyorum. Sizce hangisini almalıyım nedenlerinide söylerseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Burada her ne kadar ip6 olsada diğer ikisinin rakibi 5s bana göre.
Banada aralarinda en mantikli z3c geliyor ancak z serilerindeki isinma problemi olmasindan korkuyorum.Artık olay öyle bir yere geldiki beklediğin özellikleri kullanmadan önce en önemli faktör batarya
Z3c diğer iki telefondan çok daha iyi bir batarya performansı sağlayacaktır.
Sanal tuşlar aslında bir yandan avantajıda var kullanımı kolaylaştırıyor. Ekran dan hafif yesede bir zaman sonra alışıyorsun.
Bence en iyi seçim Z3c olacaktır.
Saydığın ve beklediğin şeyleri 3 telefonda hakkıyla verir. Liste yapmak gerekirse
Z3c ilk sırada olur
iPhone 6 ikinci
Alpha üçüncü olur.
Her telefonda var zaten o problem. Ama Z3 serisinde büyük oranda çözmüşler. Isı boruları sayesinde ısınsa bile çok kısa sürede soğuyabiliyor.Banada aralarinda en mantikli z3c geliyor ancak z serilerindeki isinma problemi olmasindan korkuyorum.
Evi arabayi z3c ye bas al gec. Kameradaki sorun disinda baska bir sorun duymadim pili de inanilmaz iyi gidiyormusBanada aralarinda en mantikli z3c geliyor ancak z serilerindeki isinma problemi olmasindan korkuyorum.
Moderatör arkadaşlar konuya bakmıyor herhalde iphone 6yı sattım htc m8 aldım kvkdan çıkmıyor başı da sürekli garantiye yolluyorum ama telefon harika beklenir
Konuyu editlerseniz sevinirim kitleseniz de olur moderatör kardeşKonuya neyle ilgili bakmamız gerekiyor?Hayırlı olsun.
Konuyu editlerseniz sevinirim kitleseniz de olur moderatör kardeş
Z3 ün ekranı z3 compacttan daha başarılı bu yüzdendir çünkü sensörden algoritmasına kadar aynı kamera kullanılıyorZ3 compactla fotograf cektim z3 le çektim z3 ün renkleri daha canlı ve gerçekçi idi bunun nedeni nedir sizce
z3 compact 1800 disbritör fiyatıalpha 1800 lerde z3 compack 2000 yada 2200 olması lazım iphonda 2900dü sanırım.sony kalite bakımından çok iyidir içini aç iphonedan daha fazla filme sahiptir. alpha biraz minik kalıyo ve consept yine aynı evt güzel bi alternatif sunulur ama samsungun görüntüsünden sıkılanlar için aynı şeyleri sölemek olmaz. z3 compact bunu düşün derim tam ortasında fiyatlarda zaten![]()
biri full hd diğeri sadece hdZ3 compactla fotograf cektim z3 le çektim z3 ün renkleri daha canlı ve gerçekçi idi bunun nedeni nedir sizce