iPhone 6 vs Galaxy Alpha vs Z3 Compact

Sizce Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    53
  • Anket kapatılmış .

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar sizce Z3 mü z3 compact mı?

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Hakikaten Z3 daha şık şöyle bir baktım da
Z3 Compact'ın çerçeve Z3 gibi olsaydı daha iyi olurdu.

b93ef3a12e86a6e13a90b7857269f161.jpg

Ama tuşları ekranın içine koyarak telefonun tasarımını bozsa da en iyi tasarım bence HTC One M8'de

f1cc767a9fd5bae7e18c3814a8553fa2.jpg

YBahadir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Aslında fiyatı düşmüşken HTC One M8 de gayet başarılı bir cihaz.

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Aslında fiyatı düşmüşken HTC One M8 de gayet başarılı bir cihaz.
Xperia Z3 kadar olamaz HTC M8de snapdragon 801ab var Z3te 801ac var 0.2 ghzlik fark var M8de 2 gb ram Z3te 3 gb ram var M8 eskidi mi sizce? yoksa halen alınabilir mi?

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Beyler Note 4 hakkında görüşlerinizi alayım sitedeki testlerden sonra :D ben şahsen çok şaşırdım 2k ekran olmasına rağmen o sonuçları verebilmesi mükemmel

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar iPhone 6 aldım konu kapanabilir :)

carsi41

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Yıl başından sonra yeni telefon almayı düşünüyorum ve bu üç telefon arasında kaldım.Alacağım telefonun kamerası kötü olmamalı, ısınma sorunu fazla olmamalı(tarayıcada yada sosyal medya uygulamalarında) ve sarjı en azından bir günü çıkartacak telefon arıyorum.
5s in artıları parmak izinin düzgün çalışması, ios stabilitesi eksileri batarya.
z3c nin artıları batarya ,kamera,su geçirmezlik eksileri sanal tuşlar.
alpha nın artıları fiziksel tuş ve alacağım zaman fiyatının daha uygun olması(tahmin),ekstra özellikleri (kızılötesi port,kalp sensörü vs) eksileri kasma olma ihtimali arayüzden dolayı.
Yukarıda bana telefondan beklentilerimi ve +/- yönlerini yazdım. Bütçe olarak max 1900 tl ve alacağım telefonun en azından iki yıl donma olmadan kullanmak istiyorum. Sizce hangisini almalıyım nedenlerinide söylerseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Burada her ne kadar ip6 olsada diğer ikisinin rakibi 5s bana göre.

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Yıl başından sonra yeni telefon almayı düşünüyorum ve bu üç telefon arasında kaldım.Alacağım telefonun kamerası kötü olmamalı, ısınma sorunu fazla olmamalı(tarayıcada yada sosyal medya uygulamalarında) ve sarjı en azından bir günü çıkartacak telefon arıyorum.
5s in artıları parmak izinin düzgün çalışması, ios stabilitesi eksileri batarya.
alpha nın artıları fiziksel tuş ve alacağım zaman fiyatının daha uygun olması(tahmin),ekstra özellikleri (kızılötesi port,kalp sensörü vs) eksileri kasma olma ihtimali arayüzden dolayı.
Yukarıda bana telefondan beklentilerimi ve +/- yönlerini yazdım. Bütçe olarak max 1900 tl ve alacağım telefonun en azından iki yıl donma olmadan kullanmak istiyorum. Sizce hangisini almalıyım nedenlerinide söylerseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Sanal tuşlara alışırsın bence Z3 Compact çok daha iyi senin için.

Mr.Awesome

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Artık olay öyle bir yere geldiki beklediğin özellikleri kullanmadan önce en önemli faktör batarya :)
Z3c diğer iki telefondan çok daha iyi bir batarya performansı sağlayacaktır.
Sanal tuşlar aslında bir yandan avantajıda var kullanımı kolaylaştırıyor. Ekran dan hafif yesede bir zaman sonra alışıyorsun.

Bence en iyi seçim Z3c olacaktır.
Saydığın ve beklediğin şeyleri 3 telefonda hakkıyla verir. Liste yapmak gerekirse
Z3c ilk sırada olur
iPhone 6 ikinci
Alpha üçüncü olur.

carsi41

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Artık olay öyle bir yere geldiki beklediğin özellikleri kullanmadan önce en önemli faktör batarya :)
Z3c diğer iki telefondan çok daha iyi bir batarya performansı sağlayacaktır.
Sanal tuşlar aslında bir yandan avantajıda var kullanımı kolaylaştırıyor. Ekran dan hafif yesede bir zaman sonra alışıyorsun.

Bence en iyi seçim Z3c olacaktır.
Saydığın ve beklediğin şeyleri 3 telefonda hakkıyla verir. Liste yapmak gerekirse
Z3c ilk sırada olur
iPhone 6 ikinci
Alpha üçüncü olur.
Banada aralarinda en mantikli z3c geliyor ancak z serilerindeki isinma problemi olmasindan korkuyorum.

Mr.Awesome

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Banada aralarinda en mantikli z3c geliyor ancak z serilerindeki isinma problemi olmasindan korkuyorum.
Her telefonda var zaten o problem. Ama Z3 serisinde büyük oranda çözmüşler. Isı boruları sayesinde ısınsa bile çok kısa sürede soğuyabiliyor.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Evi arabayi z3c ye bas al gec. Kameradaki sorun disinda baska bir sorun duymadim pili de inanilmaz iyi gidiyormus

carsi41

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Öncelikle cevap yazan herkese tesekkurler. Z3c e beni encok çeken bataryası eğer alacağım zaman o fiyat aralığında başka modeller olmazsa büyük ihtimalle z3c alacağım.

major24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Z3 compactta kronik problemler var mi ?
Kamerada pembelesme problemi , telefonun asiri isinmasi , plastik kapaklarinda problem cikarttigi mesajlarina denk geldim. Ne derece dogru ? (Ozellikle pembelesme problemi daha onemli bir sorun benim icin.)
Bir sonraki iphone cikana kadar kullanmayi dusunuyorum. Z3c mi almak mantikli ip6 mi ?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Note 4 kullanıyordum İphone 6 aldım bir tane de abi note 4 ten sonra iphone6 kamerası çöp gibi geldi direk iade yaptım. Note 4 gerçekten daha iyi .

kumandan13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone 6 alacak kadar paran varsa hic ugrasma m9 gelıyor onu al snapdragon 810 64 bit kral :D ayrıca full hd olarak gelecek cihaz

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
alphayı çıkar oradan, diğer ikisinden istediğini al

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Note 4 deki kasaya saglamlik hissi vermiyor diyen akla sasarim. Sirf yorum olsun diyemi yaziyorsunuz yoksa gercekten alip kullandiniz mi merak ediyorum.

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Moderatör arkadaşlar konuya bakmıyor herhalde iphone 6yı sattım htc m8 aldım kvkdan çıkmıyor başı da sürekli garantiye yolluyorum ama telefon harika beklenir

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Moderatör arkadaşlar konuya bakmıyor herhalde iphone 6yı sattım htc m8 aldım kvkdan çıkmıyor başı da sürekli garantiye yolluyorum ama telefon harika beklenir

Konuya neyle ilgili bakmamız gerekiyor?

Hayırlı olsun.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Konuyu editlerseniz sevinirim kitleseniz de olur moderatör kardeş

Konuyu kilitlemek için bir kurallara aykırı bir sebep yok, telefon aldıktan sonra bile bu konu üzerinden sizin gibi almak isteyen üyelerde yardım isteyecekler yeri gelicek yardım edicekler bu yüzden konuları kitlemiyoruz satın almış olsanız bile.

Konuyu editleyip telefonu satın aldığınızı yazarım, edit işleri için lütfen konunun yanında bulunan mesajı raporla seçeneği ile bize bildirirseniz sevinirim.

AsiSehirli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
alpha 1800 lerde z3 compack 2000 yada 2200 olması lazım iphonda 2900dü sanırım.sony kalite bakımından çok iyidir içini aç iphonedan daha fazla filme sahiptir. alpha biraz minik kalıyo ve consept yine aynı evt güzel bi alternatif sunulur ama samsungun görüntüsünden sıkılanlar için aynı şeyleri sölemek olmaz. z3 compact bunu düşün derim tam ortasında fiyatlarda zaten :)

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Z3 compactla fotograf cektim z3 le çektim z3 ün renkleri daha canlı ve gerçekçi idi bunun nedeni nedir sizce

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Z3 compactla fotograf cektim z3 le çektim z3 ün renkleri daha canlı ve gerçekçi idi bunun nedeni nedir sizce
Z3 ün ekranı z3 compacttan daha başarılı bu yüzdendir çünkü sensörden algoritmasına kadar aynı kamera kullanılıyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

alpha 1800 lerde z3 compack 2000 yada 2200 olması lazım iphonda 2900dü sanırım.sony kalite bakımından çok iyidir içini aç iphonedan daha fazla filme sahiptir. alpha biraz minik kalıyo ve consept yine aynı evt güzel bi alternatif sunulur ama samsungun görüntüsünden sıkılanlar için aynı şeyleri sölemek olmaz. z3 compact bunu düşün derim tam ortasında fiyatlarda zaten :)
z3 compact 1800 disbritör fiyatı