iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Kullananlar Kulübü

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
iTunes alışması çok zor bir program , müzikleri vs. yükledikten sonra eşzamanlama yapmak gerekiyor.Yaptınız mı ?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Data kablosundan üzerinde designed By apple Yazısı varmı Yada herhangi bir yazı.?

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Yok hocam yanlış anladınız ben alıştım programa sizin için söylemiştim :D

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Yok hocam yanlış anladınız ben alıştım programa sizin için söylemiştim :D

Ben iPhone 3G den beri iOS kullanıcisiyim arada Samsung modellerini kullanıyorum. :) itunnesi avucumun ucu gibi biliyorum :) zaten kendisini sadece yedek için kullanıyorum 25pp ve tonghbu kullanıyordum eskiden şimdi denemedim onları deneyeceğim hafta sonu çalışırsa güzel olacak.

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Ben yanlış anlamışım o zaman , siz öyle deyince.. Tonghbu vs yazılımları silemedim ben bilgisayarımdan.Kalıntıları kaldı bidaha kullanmam.

Hocam bu arada siz jailbreak yaptınız mı ? Yapmak istemiyorum garantisi bitene kadar da , zorlukları varmı ?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ben yanlış anlamışım o zaman , siz öyle deyince.. Tonghbu vs yazılımları silemedim ben bilgisayarımdan.Kalıntıları kaldı bidaha kullanmam.

Hocam bu arada siz jailbreak yaptınız mı ? Yapmak istemiyorum garantisi bitene kadar da , zorlukları varmı ?

Tonghbu dam kalıntı kalmıyor. Ben kaç kere yükledim sildim. Tekrar yükleyeceğim, jailbreak v.s Yaptım ama yapmayacağım eski cihazlarima yapmiştim. Jailbreak yapmam ben gerek yok tonghbu ve 25 pp yi sadece kolay dosya atmak için kullanıyorum.

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Hocam ben bi tek iTunes ve şu İphone'mu Bul özelliğini kullanıyorum , o kuiayongdu , tonghbuydu falan gerek kalmıyor.

Özellikle şu İphone'mu bul özelliği çok harika.Denemeyenler denemeli.Hani şu "Applenin neyi var" diyenlere en güzel cevap.Tak İphone yerini gösteriyor , İphone'n kapalımı , son bulunduğu yeri gösteriyor.İphone kayboldu , telefonu kilitlemene not bırakmana yardımcı oluyor.

Bu bile 1000 TL vermeye yeter.

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Yav ne konuştunuz gün boyu bee :D Telefonun ekranına whatsapptan çok tapatalk bildirimi geldi :D

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Hocam ben bi tek iTunes ve şu İphone'mu Bul özelliğini kullanıyorum , o kuiayongdu , tonghbuydu falan gerek kalmıyor.

Özellikle şu İphone'mu bul özelliği çok harika.Denemeyenler denemeli.Hani şu "Applenin neyi var" diyenlere en güzel cevap.Tak İphone yerini gösteriyor , İphone'n kapalımı , son bulunduğu yeri gösteriyor.İphone kayboldu , telefonu kilitlemene not bırakmana yardımcı oluyor.

Aynen öyle hocam. Ayriyeten ben para vererek müzik indirmeyi korsana tercih ediyorum. Benim için sürekli dinlediğim bir müziğe 90 kuruş çok para değil (uyduruk iki lokmalık bir çikolata bike 1 lira)
Şimdi androidçi bir arkadaş çıkıp android cihaz yöneticisi derse de şunu belirteyim önceden, iphoneumu buldan telefonu kitlediniz mi iTunes parolasıyla açılır yani telefon eline geçen kişinin hiçbir işine yaramaz. Ayriyeten satarken de telefonun çalıntı olduğu ortaya çıkar. :)
Kars'ta fotoğraf gezisinde bir abimizin 4s'i kaybolmuştu ordan bulmaya çalıştık ama ayarlarda location privacy'den iphoneumu bulu kapatmış. Aman dikkat buna da konum erişiminde mutlaka aktif olsun uygulama. :)

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278

Samsung ta son modellerinde buna yer verdi ama nedense kimse bilmiyor :) bu özellik bir numara.

ANTİKACI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi akşamlar. Yaklaşık 7 aydan beri iphone 6 kullanıcısıyım. İphone macerama i4 ile başladım şuanda i6 kullanıyorum. Bilgisayarım Windows7 32 bit lisanslı yazılım ve güncel. Son bir haftadan beri itunes telefonumu görmüyor. Sürücülerim güncel, itunes son sürüm. Hatta defalarca itunesi silip yeniden yükledim. Telefonu bilgisayara değişik usb portlarından bağladığım zaman, itunes açılıyor bir müddet sonra xE80000.. hatalarını vererek telefonumun kullanıcı olan adımı belirterek bağlanamadı hatası veriyor. Bu arada telefonum ios 8.3 ve jb yok. Forumlarda, microsoft ve apple platformlarında hata ile ilgili bütün çözümleri denedim fakat sonuç alamadım. Teşekkür ederim.

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
İyi akşamlar. Yaklaşık 7 aydan beri iphone 6 kullanıcısıyım. İphone macerama i4 ile başladım şuanda i6 kullanıyorum. Bilgisayarım Windows7 32 bit lisanslı yazılım ve güncel. Son bir haftadan beri itunes telefonumu görmüyor. Sürücülerim güncel, itunes son sürüm. Hatta defalarca itunesi silip yeniden yükledim. Telefonu bilgisayara değişik usb portlarından bağladığım zaman, itunes açılıyor bir müddet sonra xE80000.. hatalarını vererek telefonumun kullanıcı olan adımı belirterek bağlanamadı hatası veriyor. Bu arada telefonum ios 8.3 ve jb yok. Forumlarda, microsoft ve apple platformlarında hata ile ilgili bütün çözümleri denedim fakat sonuç alamadım. Teşekkür ederim.

Başka bilgisayarlarda denediniz mi, ve onlarda da sorun çıktı mı?

burakaras44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
----acillll------ i phone um çalindi ve ben icloud kurmamiştim dolayisiyla iphone mu bul uygulamasi da kurmadim.sonradan i cloud hesabi aldim ve başka bir iphone dan giriş yaptim iphone mu nasil bulabilirim ?

Mur1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefon satın alacağım iphone 6 telefonlarının hepsinde 4g var mı? Herhangi bi koda bakarak almam gerekiyor mu?

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Telefon satın alacağım iphone 6 telefonlarının hepsinde 4g var mı? Herhangi bi koda bakarak almam gerekiyor mu?

Ayarlar-Hücresel. Bu kadar kolay. Yalnız Türkiyede 4G yok sadece antenler arası geçiş yaparsınız bu ayarlarla. Yurt dışındaysanız o başka tabi
c3e03bc8fabb4797fc7899e0d148c9a5.jpg

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
arkadaşlar dün itibariyle iphone 6 aldım hafta içi elime ulaşacak şimdiden tavsiyeleriniz varsa memnuniyetle dinlerim

cagdascizer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki getirsek burada çalışmamazlık edermi yada garanti önemlimi , son olarak hocam Samsung galaxy s6 getirmek bir sorun çıkarmı?? ( teşekkürler)...

Arkadaşım amerikadan getirdi bizzat sordum garanti konusunda sıkıntı bulunmamakta yalnız garanti süresi 1 yıl ile sınırlı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

giriyor eminim.

sithicus

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu arka planda uygulama yenile ne işe yarıyor biri tam olarak açıklayabilir mi ?
nette doğru düzgün bir şey bulamadım açmanın faydaları nedir kimin işine yarar vs

theBUBY

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bu arka planda uygulama yenile ne işe yarıyor biri tam olarak açıklayabilir mi ?
nette doğru düzgün bir şey bulamadım açmanın faydaları nedir kimin işine yarar vs

şarj bitirmekten baska bir ise yaramıyor bence. uygulama tam olarak Kapatılan uygulamanın kapalı halde bile interneti kullanması diyebilirim. onay verdigin uygulama kapalı olsa bile kendini guncelleyebiliyor.

OguzhanAy07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar 1 hafta olmadı iphone 6 silver 64gb aldım , ilk zamanlar çok oyun oynadım ama sarjda değil normal arada ısınıodu ama son iki gün oyunu silmeme ragmen normalde aşırı ısınmaya başladı nasıl halledebilirim acaba ?

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
8,4 güncelleme yaptım. Şuan şarjım aşırı hızlı bitiyor. Ayrıca App Store'dan gelen güncellemeleri de yükleyemiyorum. Bu sorunlar karşılaşan oldu mu? Telefonum 6Plus.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
8,4 güncelleme yaptım. Şuan şarjım aşırı hızlı bitiyor. Ayrıca App Store'dan gelen güncellemeleri de yükleyemiyorum. Bu sorunlar karşılaşan oldu mu? Telefonum 6Plus.

5s kullanıyorum telefonu günde 1 kez takarlen 3 kez takar oldum.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
9 çıksın jail demem güncellerim vallaha

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
6 kullanıyorum hiçbir fark olmadı bende. günde bir defa tam dolum stabil.

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bende performans namına bir kayıp yok. Tek beğenmediğim yanı müzik arayüzünde yatay kullanım ve sadece şarkıların direkt sıralandığı bir liste yok. Ha bir de hesabımdan indirdiğim şarkılar gözükmüyor başka hesapla oturum açınca gözüküyor. Garip

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Bende performans namına bir kayıp yok. Tek beğenmediğim yanı müzik arayüzünde yatay kullanım ve sadece şarkıların direkt sıralandığı bir liste yok. Ha bir de hesabımdan indirdiğim şarkılar gözükmüyor başka hesapla oturum açınca gözüküyor. Garip

Evet aynen, cihazdaki tüm müzikleri göremiyorduk, o yüzden farklı bir müzik app'i kullanıyorum.