Can-K.
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 17
iTunes alışması çok zor bir program , müzikleri vs. yükledikten sonra eşzamanlama yapmak gerekiyor.Yaptınız mı ?
iTunes alışması çok zor bir program , müzikleri vs. yükledikten sonra eşzamanlama yapmak gerekiyor.Yaptınız mı ?
Yok hocam yanlış anladınız ben alıştım programa sizin için söylemiştim![]()
Ben yanlış anlamışım o zaman , siz öyle deyince.. Tonghbu vs yazılımları silemedim ben bilgisayarımdan.Kalıntıları kaldı bidaha kullanmam.
Hocam bu arada siz jailbreak yaptınız mı ? Yapmak istemiyorum garantisi bitene kadar da , zorlukları varmı ?
Hocam ben bi tek iTunes ve şu İphone'mu Bul özelliğini kullanıyorum , o kuiayongdu , tonghbuydu falan gerek kalmıyor.
Özellikle şu İphone'mu bul özelliği çok harika.Denemeyenler denemeli.Hani şu "Applenin neyi var" diyenlere en güzel cevap.Tak İphone yerini gösteriyor , İphone'n kapalımı , son bulunduğu yeri gösteriyor.İphone kayboldu , telefonu kilitlemene not bırakmana yardımcı oluyor.
Bu bile 1000 TL vermeye yeter.
Yav ne konuştunuz gün boyu beeTelefonun ekranına whatsapptan çok tapatalk bildirimi geldi
![]()
Hocam ben bi tek iTunes ve şu İphone'mu Bul özelliğini kullanıyorum , o kuiayongdu , tonghbuydu falan gerek kalmıyor.
Özellikle şu İphone'mu bul özelliği çok harika.Denemeyenler denemeli.Hani şu "Applenin neyi var" diyenlere en güzel cevap.Tak İphone yerini gösteriyor , İphone'n kapalımı , son bulunduğu yeri gösteriyor.İphone kayboldu , telefonu kilitlemene not bırakmana yardımcı oluyor.
Bu bile 1000 TL vermeye yeter.
İyi akşamlar. Yaklaşık 7 aydan beri iphone 6 kullanıcısıyım. İphone macerama i4 ile başladım şuanda i6 kullanıyorum. Bilgisayarım Windows7 32 bit lisanslı yazılım ve güncel. Son bir haftadan beri itunes telefonumu görmüyor. Sürücülerim güncel, itunes son sürüm. Hatta defalarca itunesi silip yeniden yükledim. Telefonu bilgisayara değişik usb portlarından bağladığım zaman, itunes açılıyor bir müddet sonra xE80000.. hatalarını vererek telefonumun kullanıcı olan adımı belirterek bağlanamadı hatası veriyor. Bu arada telefonum ios 8.3 ve jb yok. Forumlarda, microsoft ve apple platformlarında hata ile ilgili bütün çözümleri denedim fakat sonuç alamadım. Teşekkür ederim.
İşyerindeki bilgisayar ile denedim sorunsuz olarak bağlandı.Başka bilgisayarlarda denediniz mi, ve onlarda da sorun çıktı mı?
----acillll------ i phone um çalindi ve ben icloud kurmamiştim dolayisiyla iphone mu bul uygulamasi da kurmadim.sonradan i cloud hesabi aldim ve başka bir iphone dan giriş yaptim iphone mu nasil bulabilirim ?
Telefon satın alacağım iphone 6 telefonlarının hepsinde 4g var mı? Herhangi bi koda bakarak almam gerekiyor mu?
Peki getirsek burada çalışmamazlık edermi yada garanti önemlimi , son olarak hocam Samsung galaxy s6 getirmek bir sorun çıkarmı?? ( teşekkürler)...
bu arka planda uygulama yenile ne işe yarıyor biri tam olarak açıklayabilir mi ?
nette doğru düzgün bir şey bulamadım açmanın faydaları nedir kimin işine yarar vs
8,4 güncelleme yaptım. Şuan şarjım aşırı hızlı bitiyor. Ayrıca App Store'dan gelen güncellemeleri de yükleyemiyorum. Bu sorunlar karşılaşan oldu mu? Telefonum 6Plus.
6 kullanıyorum hiçbir fark olmadı bende. günde bir defa tam dolum stabil.8,4 güncelleme yaptım. Şuan şarjım aşırı hızlı bitiyor. Ayrıca App Store'dan gelen güncellemeleri de yükleyemiyorum. Bu sorunlar karşılaşan oldu mu? Telefonum 6Plus.
Bende performans namına bir kayıp yok. Tek beğenmediğim yanı müzik arayüzünde yatay kullanım ve sadece şarkıların direkt sıralandığı bir liste yok. Ha bir de hesabımdan indirdiğim şarkılar gözükmüyor başka hesapla oturum açınca gözüküyor. Garip