• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Kullananlar Kulübü

16 gb iphone 6 alıcam ... çok kullanacağım için yetmeyecek SD koyamıyormuyuz ?

Beyler ben iphone6plus 64gb silver dusunuyorum sizce iphone6plusta bukulme problemi olurmu cepte tasimada falan ve elde kullanmina alisabiliyomuyuz bizahmet aciklarsaniz

iphone6plus silvwr64gb dusunuyorum sizce bukulme problemi varmi dar bir pantalon vb sekilde cepte tasimak problemmi ve ayrica elde kullanim cokmu zor alisabiliyormuyuz

İyi Akşamlar arkadaşlar pazar günü vatandan ip6 64 gb aldım yalnız dün farkettiğim bir sorun vardı Konuşma esnasında karşıdakinin sesi çok derinden ve uzaktan geliyordu yağan kar nedeniyle hatlardan kaynaklanıyor dedim sonra düzeldi bugün akşam saatlerinde aynı sıkıntı oldu gelen seste azalma oldu kulağımda bir tıkanıklık gibi birşey oluyor telefonu uzaklaştırınca düzeliyor bir müddet sonra tekrar oluyor bu sorunu yaşayan var mı aranızda bir de ürünü vatandan değişim talep etsem hemen yeni cihaz verirler mi yoksa servise mi gönderirler yasa vatan yerine direk Akasya da bulunan apple stora mı götürsem netice de ayıplı ürün kategorisine giriyor mu cihaz acaba bilgisi olan var mı?

iphone6plus silvwr64gb dusunuyorum sizce bukulme problemi varmi dar bir pantalon vb sekilde cepte tasimak problemmi ve ayrica elde kullanim cokmu zor alisabiliyormuyuz

Hocam ben iPhone 6 plus kullanıyorum. Etrafımdaki herkes bükülme sorunu var diyor ki bana kalırsa da var. Çünkü incecik. Cepte taşımak sıkıntı olmuyor. Ama ha eğildi ha büküldü derken biraz dikkat etmek lazım oturup kalmaya. Elde kullanımı çok kolay. Ekranı büyük diye ulaşamadığınız bir nokta olmuyor.

Arkadaşlar bükülme problemine dair son sözü söylüyorum.
Gittim 2 3 mağaza gezdim aldım elime plus tüm gücümle kuvvet uyguladım ne bükülme ne bisey. Telefon neredeyse kırılma seviyesine geldi. Rahatlıkla arka cepte taşıyabilirsiniz 2 3 kisi video çekmiş bükülüyor diye sazanlar da atliyor. Bükülme sorunu diye bişey yok.

İphone 6 aldık bizde bakalım hayırlısı şu an memnunum :)

abilerimiz çalıştığı için şöyle şöyle kullanıyorum demişler,bende şöyle diyim 11. sınıfım sabah 7.30 da %100 evde çıkıyorum derslerde canım sıkıldıkça whatsapp twitter falan geziniyorum boş derslerde gta oynuyorum eve geldiğimde %65-70 kalmış oluyor 1 gün okulda hiç telefonu elimden düşürmedim eve geldiğimde %30 kalmıştı yani liseliler merak etmeyin 1 günü çıkarıyor:D

abilerimiz çalıştığı için şöyle şöyle kullanıyorum demişler,bende şöyle diyim 11. sınıfım sabah 7.30 da %100 evde çıkıyorum derslerde canım sıkıldıkça whatsapp twitter falan geziniyorum boş derslerde gta oynuyorum eve geldiğimde %65-70 kalmış oluyor 1 gün okulda hiç telefonu elimden düşürmedim eve geldiğimde %30 kalmıştı yani liseliler merak etmeyin 1 günü çıkarıyor:D

Daha bu ilk günleri, alışınca okulda dayanmıyor

İphone 6 tam kullanım ile 9 saat i gördüm pili çok çok iyi

arkadaşlar iphone 6 plus almayı düşünüyorum fakat sdn'nin http://www.youtube.com/watch?v=gks5GYMpaP8 videosunu izlerken kameradayken home tusuna 2 defa basıldıgında ekran 2'ye bölünüyor ve üst kısım siyah alt kısım kameranın oldugu yer siyah bölüm için sdn güncelleme ile düzeltilebilir demişti acaba bu durum düzeltildimi ona göre alacagımda yoksa çok kötü görünüyor siyah bölüm icabında 3000 tl para vereceğiz

Arkadaşlar bende yakın zamanda iPhone 6 plus alıcam sanki fazla büyük geldi ele oturuyor mu ? Tek elle kullanmada zorlanıyor musunuz ? Acilll !!!

home tuşuna 2 kere dokununca ekran Aşağıya dogru iniyor. bu sayede tek elle Kullanım daha rahat oluyor:) cevap veriyorum evet rahat Kullanım sunuyor.

Çok saol arkadaşım tereddütte kalmıştım

Arkadaşlar bende yakın zamanda iPhone 6 plus alıcam sanki fazla büyük geldi ele oturuyor mu ? Tek elle kullanmada zorlanıyor musunuz ? Acilll !!!

Ben Note 2 kullanırken tek elde kullanımda zorluk çekiyordum fakat bu çok kolay tek elde kullanımda. Arkadasın da dediği gibi home tuşuna 2 kere dokununca kullanım çok kolay oluyo tek elle

Çok saol kardeşim yardımcı olduğun için artık alabilirim

Arkadaşlar iphone 6, ipad air sarj aleti ile sarj edilebilir mi. Bataryaya zarar verir mi. İş yerinde sarj aleti lazım oluyor yeni sarj aletimi alsam, evde ipad sarj aletini mi kullansam karar veremedim.

Arkadaşlar iphone 6, ipad air sarj aleti ile sarj edilebilir mi. Bataryaya zarar verir mi. İş yerinde sarj aleti lazım oluyor yeni sarj aletimi alsam, evde ipad sarj aletini mi kullansam karar veremedim.

Valla bende iPhone 6'yı iPad Air şarj aleti ile şarj ediyorum. Bir sikinti olacağını zannetmiyorum.

Bende ipad şarj aletiyle şarj ediyorum bir sıkıntı olmuyor

Bir zararı olmayacaksa bende bir tane iPad şarj aleti Alıp kullanayım o zaman.

Normalde hiçbir markanın fanı olmam. Sevdiğim markayı avunurum ve sevdiğim marka hep değişir. Geçen sene samsungcuyken bu sene Apple'cıyım. Ama arkadaş özellikle sdn in ukt si olsun note 4 kıyaslaması olsun iki cihazda da deneyimleri teşhir ürünlerinden ibaret olan bazı şahıslar asıl konuşmuşlar öyle. Yok apple böyle kötü şöyle kötü Hakkı abiye bile note 4 uktsinde giydirmişler yorumlarından dolayı. Neyse sıcak sulara geri döndüm. Sizden ricam stant deneyimli arakadaşların yorumlarına takılmamanız. Ben o yorumları okuya okuya telefonu telapatik güçlerle büküyordum az kalsın.
Bu yorumu da içimden geldiği için yazdım çünkü cidden ihtiyaç duydum. Telefonun tek eleştirileceknoktası parası. Ama O da vegilerimiz sayesinde. Tim Cook bile Abdullah Gül ziyaretinde fiyatları düşürün dedi yaw :D

Normalde hiçbir markanın fanı olmam. Sevdiğim markayı avunurum ve sevdiğim marka hep değişir. Geçen sene samsungcuyken bu sene Apple'cıyım. Ama arkadaş özellikle sdn in ukt si olsun note 4 kıyaslaması olsun iki cihazda da deneyimleri teşhir ürünlerinden ibaret olan bazı şahıslar asıl konuşmuşlar öyle. Yok apple böyle kötü şöyle kötü Hakkı abiye bile note 4 uktsinde giydirmişler yorumlarından dolayı. Neyse sıcak sulara geri döndüm. Sizden ricam stant deneyimli arakadaşların yorumlarına takılmamanız. Ben o yorumları okuya okuya telefonu telapatik güçlerle büküyordum az kalsın.
Bu yorumu da içimden geldiği için yazdım çünkü cidden ihtiyaç duydum. Telefonun tek eleştirileceknoktası parası. Ama O da vegilerimiz sayesinde. Tim Cook bile Abdullah Gül ziyaretinde fiyatları düşürün dedi yaw :D

ozan aynen sana katılıyorum fiyatlar çok yüksek burdan sesleniyorum fiyatları düşürün