iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Kullananlar Kulübü

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
O konuda bilgim yok ama kılıfa çok para vermemeni tavsiye ederim. Bir süre sonra deforme olacak yada sıkılıp değiştirmek falan isteyeceksin. Bu arada cihazın şarj seviyesi de çok iyi. Daha önce 5 ve 5s kullandım. Şirkette telefonu yoğun bir şekilde kullandığım için saat 13:00-14:00 gibi şarja takmam gerekiyordu. 6'da öyle birşey yok. Gün içerisinde şarja takmıyorum. Sabah 07:00'da şarjdan alıyorum akşam 18:30'da işten çıktığımda gün içerisindeki kullanımıma göre %30-%40 şarjı kalıyor. Gün içerisinde wifi ve 3g hep açık. Genelde whatsapp ve telefon görüşmesi çok yapıyorum. Birde sabah işe giderken ve akşam dönerken spotify'dan müzik dinliyorum ve sosyal ağlara bakıyorum.
Bu yorum çok iyi oldu çok sağolun bana hayli hayli yeter 1 gün çok teşekkürlerr harikasınız :D

Ruberto

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba, aranıza iphone 6+ 64gb ile katılıyorum. Bu ilk iphone deneyimim olacak daha önce hep android kullanmıştım. İos'a yabancı değilim çünkü ipad'im de var aynı zamanda. Ama telefon hakkında sorum olursa yardımlarınıza başvuracağım, teşekkürler :)

enkidu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
6 plus aldım. 1 hafta içinde karşı tarafa sesim boğuk gittiği için iade ettim,yenisi geldi.. aynı şekilde onda da sesim boğuk gidiyor.. sim kartı orjinal nano sim kart ile avea dan değişimini yaptım.. bir kaç kez telefonu fabrika ayarlarına geri döndürdüysem de fayda etmedi.. ikinci 6 plusda da aynı sorun var.. iphone 6 larda bu ses sorunu yok.. 6 pluslara özgü birşey.. böyle giderse apple Türkiyedeki tüm 6 plusları geri çağırması gerekir..

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
6 plus 64 gb modelini kullanıyorum.
Telefon arada kendi kendine yeniden başlatıyor . Genellikle safaride dolaşırken oluyor . Googledan arattırdım bazı 128 gb iphone lar sorunlu olduğundan dolayı böyle bir problem var olduğu yazıyor. Benimki 64 lük sizce bu da mı sorunlu ?

enkidu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
plus larda garip garip sorunlar var.. daha çok başımız ağrıyacak gibi.. ben bu hafta değişen 6 plusı tekrar ya değişimini yada ücret iadesini yaptıracağım.. hangisini yapacağıma karar veremedim..değişim talep ettiğimde gelecek 3.telefonun da boğuk ses problemi olmasından korkuyorum artık..

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
plus larda garip garip sorunlar var.. daha çok başımız ağrıyacak gibi.. ben bu hafta değişen 6 plusı tekrar ya değişimini yada ücret iadesini yaptıracağım.. hangisini yapacağıma karar veremedim..değişim talep ettiğimde gelecek 3.telefonun da boğuk ses problemi olmasından korkuyorum artık..

Soğuk ses derken sesiniz karşı tarafa az mı gidiyor ?

rzsph

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlk önce restore edip denemeni tavsiye ederim ;o işlemi yaptıktan sonra farklı telefonları arayıp dene çünki karşı tarafın cihazdanda olabiliyor.En son çare Apple ile iletişime geç bir kaç yerde karşılaştım değişim yapılıyor;apple uğraştırmaz değiştirir cihazı

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
soğuk ses demedim .. boğuk ses dedim.. evet ses karşı tarafa boğuk ve az gidiyor..

Yanlış okumuşum . Ben de soğuk ses nasıl oluyor diye garipsemiştim [emoji1]
Bu arada benim konuştuğum kişilerden daha sesin boğuk geliyor diyen olmadı 6 ve 6 plusta.

HulkOSMANLI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
al sana iphone 6 gardaş bi düşüşte pert hakkı abide nasbini aldı :( sallayın şu telefonu iphone 5lerin büküldüğünü bile bile hala bükülen kasa illa bu telefonu elinizden düşürmeyeceksiniz imasına getiriyorlar

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar sağlık uygulamasında yürüdüğümüz çıkılan katı falan gösteriyor ama aktif kalori kısmı boş veri yok diyor,ne kadar kalori yaktığımı nasıl görücem lütfen yardımcı olun..

benjamin14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar iphone6 64 gb silver kullanıyorum. Benim sorunum şu; arka plandaki uygulamaları ikişer ikişer kaldırdığımda bazen iki taneden bir tanesi havada asılı kalıyor. Böyle bir şeyle karşılaşanınız oldu mu. Teşekkür ederim

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
merhaba arkadaşlar iphone6 64 gb silver kullanıyorum. Benim sorunum şu; arka plandaki uygulamaları ikişer ikişer kaldırdığımda bazen iki taneden bir tanesi havada asılı kalıyor. Böyle bir şeyle karşılaşanınız oldu mu. Teşekkür ederim

Bende de oluyor arada .

igci_01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
bende de var

benjamin14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende de oluyor arada .
uzun denemeler sonucu sanırım anladım sebebini, iki parmakla uygulamaları kaldırırken parmaklar bildirim çubuğuna kadar gidip oraya değdiğinde bi tanesi asılı kalıyor ama daha aşağıdan yukarı fırlatınca uygulamaları o zaman hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

uzun denemeler sonucu sanırım anladım sebebini, iki parmakla uygulamaları kaldırırken parmaklar bildirim çubuğuna kadar gidip oraya değdiğinde bi tanesi asılı kalıyor ama daha aşağıdan yukarı fırlatınca uygulamaları o zaman hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar yakin zamanda iPhone 6 alabilirim ancak sormak istediğim şey şu
iPhone 6 yı direkt apple storedan mi alsam yoksa Teknosa,media markt vs gibi teknoloji magazalarindan mi ? Hangisi garanti konusunda,cihazda sorun oldugu zaman falan süre yardim konusunda daha iyi ? Zorlu center dan apple storedan alirsam cihaza bisi olsa cok bekler miyim ? Garanti suresi servis süresi falan. Ayrica apple storedan alinan telefonlarda vs genpa garanti deniyor doğru mu ? Biraz sasirtici bir bilgide.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaslar yakin zamanda iPhone 6 alabilirim ancak sormak istediğim şey şu
iPhone 6 yı direkt apple storedan mi alsam yoksa Teknosa,media markt vs gibi teknoloji magazalarindan mi ? Hangisi garanti konusunda,cihazda sorun oldugu zaman falan süre yardim konusunda daha iyi ? Zorlu center dan apple storedan alirsam cihaza bisi olsa cok bekler miyim ? Garanti suresi servis süresi falan. Ayrica apple storedan alinan telefonlarda vs genpa garanti deniyor doğru mu ? Biraz sasirtici bir bilgide.
Nereden alırsan al aynı muameleyi göreceksin ister Apple store den ister bir telefoncudan garantide fark olmayacak.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bir daha ki aya Allah nasip ederse iphone 6 veya 6 plus alacağım sizce hangisini tercih etmeliyim? Bir kızım doğal olarak ellerim ufak bu sitedeki üyeler cana yakın oldukları için size sordum:) iyi akşamlar :)

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir daha ki aya Allah nasip ederse iphone 6 veya 6 plus alacağım sizce hangisini tercih etmeliyim? Bir kızım doğal olarak ellerim ufak bu sitedeki üyeler cana yakın oldukları için size sordum:) iyi akşamlar :)

Bende note 3 var iPhone 6 plus yaklasik olarak note 3 le ayni boyutta.
Benimde telefonumu alan kız arladaslarin falan elinde buyuk cirkin duruyo ama iPhone 6 4.7 inç ve elde guzel şık durur sende ellerim küçük dedigine göre plus yerine normali almak iyidir simdiden hayirli olsun ;))

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende note 3 var iPhone 6 plus yaklasik olarak note 3 le ayni boyutta.
Benimde telefonumu alan kız arladaslarin falan elinde buyuk cirkin duruyo ama iPhone 6 4.7 inç ve elde guzel şık durur sende ellerim küçük dedigine göre plus yerine normali almak iyidir simdiden hayirli olsun ;))
Teşekkür ederim :)

bmerts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bir sorum olacak. İki gün önce iPhone 6 aldım ve yaptığım ilk iş Tapatalk kurmak oldu. Tek bir sıkıntı var. Tapatalk bildirimlerini bildirim merkezinden göremiyorum, herhangi bir uyarı da almıyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar bir sorum olacak. İki gün önce iPhone 6 aldım ve yaptığım ilk iş Tapatalk kurmak oldu. Tek bir sıkıntı var. Tapatalk bildirimlerini bildirim merkezinden göremiyorum, herhangi bir uyarı da almıyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Ayarları açın bildirim merkezine gelin ordan tapatalkı bulun ve bildirimlere izin veri işaretleyin

drakulagold

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar benim iPhone 6 plus 64 GB telefonum var arada bir kasıyor doğal mıdır? Yani uygulama var 15-20 tane bazıları uyumlu değil ondan olabilir mi

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar benim iPhone 6 plus 64 GB telefonum var arada bir kasıyor doğal mıdır? Yani uygulama var 15-20 tane bazıları uyumlu değil ondan olabilir mi

Bende 100'ün üstünde uygulama var + jailbreak var ama kasma olmuyor eğer güncellemeleri yapmadıysan onları yap veya telefonunu itunesten yedekle ve restore yap daha sonra yedeğini yüklersin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar,Japonya Apple Store'dan alınan Iphone 6'nın Türkiye'de çalışmama gibi bir durumu olabilir mi ? Arkadaşım orada ve Apple Store'a sormuş, adamlar sim kilidi kırdırmanız gerekir gibi şeyler söylemişler, bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? Teşekkürler