- Reaksiyon puanı
- 36
Syncios. Adlı uygulama ile dene
![]()
arkadaşlar cihazı bu gün aldım iphone 6 yalnız görüldüğü üzere kullanım ve bekleme süreleri arasında 1-2 dk var ve şarjım çok çabuk iniyor telefon boşta kilitli halde dururken bile bu böyle nedeni hakkında fikri olan var mı
appstore şuan boşta yani herhangi bir güncelleme yapmıyor yada birşey inmiyor şarjdan çektin 1 dk kullandım ve 10 dk kilitleyip braktım 11dk kullanımda 11dk beklemede gözüküyor anlamadım gitti daha önce de iphone kullanmıştım böyle bişey ilk defa başıma geliyor internette de benzer bi problem bulamadımSenin bütün enerjini appstore harcamış. Sanırım güncelleme yapmış bütün uygulamalarını sebebi bu olabilir
appstore şuan boşta yani herhangi bir güncelleme yapmıyor yada birşey inmiyor şarjdan çektin 1 dk kullandım ve 10 dk kilitleyip braktım 11dk kullanımda 11dk beklemede gözüküyor anlamadım gitti daha önce de iphone kullanmıştım böyle bişey ilk defa başıma geliyor internette de benzer bi problem bulamadım
ilgilendiğin için teşekkür ederim yarın şarj cihazımı yanıma alıyımda inşallah sıkıntı çıkarmazTelefonu kapatınca ortalam 10-30 dk arası çalışyor görünür. 40 50 dk kadar bekleyip Bak
gunaydın appstore devamlı bi uygulama indirmeye çalışıyormuş .... uygulama indirilemedi dedi tamam dedikten sonra sorun düzeldi.İyi geceler yarın yazArsın sonucu. Dedigim gibi appstore dan kaynaklı update bitmiştr düzelmiştir sorun
gunaydın appstore devamlı bi uygulama indirmeye çalışıyormuş .... uygulama indirilemedi dedi tamam dedikten sonra sorun düzeldi.
ilgilendiğin için tekrar teşekkür ederim![]()
arkadaşlar ipad mini şarj cihazı ile iphoneumu şarj ediyorum,ipadin şarj cihazı 12 volt iphoneun şarj cihazı 5 volt,iphoneuma bir zararı olur mu?
Telefon elime geçti. İphone 6 plus 64gb gri. Sorularınız varsa alabilirim.![]()
Arkadaşlar ben de 16 gb uzay girisi iphone 6 ile aranıza katılmış bulunmaktayım artık![]()
iphone 6'da sanki 5s'e göre konuşma sesi daha düşük sanki.
iphone 6'da sanki 5s'e göre konuşma sesi daha düşük sanki.
Ben de s3 den 6 ya sonra da 6 plus a geçtim. 6 ve 6 plustaki konuşma sesi sanki s3 e göre düşük geliyor. Ama zamanla alıştım . Şuan sorun olmuyor.
tekrar merhaba arkadaşlar lütfen yardımcı olun uzun zamandır iphone kullanmayınca çok şeyler değişmiş,itunes aracıyla iphone a yüklediğim mp3 leri zil sesi yapamıyorum,daha önce yapılıyordu,zil sesleri bölümünde sağ üste mağaza diyor tıkladım şarkı aldım,zil sesim değişmesin diye ama bi türlü yine zil sesi yapamadım,lütfen yardımcı olun..
Hayırlı olsun. Ben de birkaç gün önce İPhone 6 64 gb Gümüş ile aranıza katıldım ancak yazmak şimdiye nasip oldu.![]()
böyle bir şey hazırlamış SDN belki yardımı olur http://shiftdelete.net/iphonea-zil-sesi-yapmak-34194?p=6arkadaşlar zil sesi konusunda yardımcı olucak kimse yok mu ya..