iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Kullananlar Kulübü

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
Syncios. Adlı uygulama ile dene

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
ozbVDX.png

arkadaşlar cihazı bu gün aldım iphone 6 yalnız görüldüğü üzere kullanım ve bekleme süreleri arasında 1-2 dk var ve şarjım çok çabuk iniyor telefon boşta kilitli halde dururken bile bu böyle nedeni hakkında fikri olan var mı

Senin bütün enerjini appstore harcamış. Sanırım güncelleme yapmış bütün uygulamalarını sebebi bu olabilir

hardrock

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Senin bütün enerjini appstore harcamış. Sanırım güncelleme yapmış bütün uygulamalarını sebebi bu olabilir
appstore şuan boşta yani herhangi bir güncelleme yapmıyor yada birşey inmiyor şarjdan çektin 1 dk kullandım ve 10 dk kilitleyip braktım 11dk kullanımda 11dk beklemede gözüküyor anlamadım gitti daha önce de iphone kullanmıştım böyle bişey ilk defa başıma geliyor internette de benzer bi problem bulamadım

oksuz53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Syncios kurdum.oldu teşekkürler.oda bir tane attı full version istiyor,teşekkürler.
full version için aramaya başlıyom

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
appstore şuan boşta yani herhangi bir güncelleme yapmıyor yada birşey inmiyor şarjdan çektin 1 dk kullandım ve 10 dk kilitleyip braktım 11dk kullanımda 11dk beklemede gözüküyor anlamadım gitti daha önce de iphone kullanmıştım böyle bişey ilk defa başıma geliyor internette de benzer bi problem bulamadım

Telefonu kapatınca ortalam 10-30 dk arası çalışyor görünür. 40 50 dk kadar bekleyip Bak

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
İyi geceler yarın yazArsın sonucu. Dedigim gibi appstore dan kaynaklı update bitmiştr düzelmiştir sorun

hardrock

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İyi geceler yarın yazArsın sonucu. Dedigim gibi appstore dan kaynaklı update bitmiştr düzelmiştir sorun
gunaydın appstore devamlı bi uygulama indirmeye çalışıyormuş .... uygulama indirilemedi dedi tamam dedikten sonra sorun düzeldi.
ilgilendiğin için tekrar teşekkür ederim :)

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ipad mini şarj cihazı ile iphoneumu şarj ediyorum,ipadin şarj cihazı 12 volt iphoneun şarj cihazı 5 volt,iphoneuma bir zararı olur mu?

cansermo

Profesör
Reaksiyon puanı
30
arkadaşlar ipad mini şarj cihazı ile iphoneumu şarj ediyorum,ipadin şarj cihazı 12 volt iphoneun şarj cihazı 5 volt,iphoneuma bir zararı olur mu?

Orjinal adaptör ve kabloysa zarar gelmez.
Şarj olma süreleri arasında 5volt ile 12 volt arasında ne kadar fark oluyor ?

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
Wifi sorunu yazılımsaldı. İos 8.1 ile düzeldi. Isınma yok.

hayalli

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar ben de 16 gb uzay girisi iphone 6 ile aranıza katılmış bulunmaktayım artık :)

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar apple storeden aldığım iphone 6 gold 16 gb sonunda bugün geldi,bende sizdenim artık..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar pil yüzdesini nereden ayarlıyorduk,bi türlü bulamadım,lütfen yardım..

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
Ayarlar genel kullanım pil yüzdesi. Ve ayarlar genel arka planda uygulama yenile kapalı tut uzın önürlü pil için

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
iphone 6'da sanki 5s'e göre konuşma sesi daha düşük sanki.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
iphone 6'da sanki 5s'e göre konuşma sesi daha düşük sanki.

Yok aksine daha yüksek konuşma kalitesi,ses çıkışları falan.

xu9SeNL.jpg

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben de s3 den 6 ya sonra da 6 plus a geçtim. 6 ve 6 plustaki konuşma sesi sanki s3 e göre düşük geliyor. Ama zamanla alıştım . Şuan sorun olmuyor.

S3,S4,S5,Note 3,Note 4'den bile daha yüksek öyle söylim. :D

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tekrar merhaba arkadaşlar lütfen yardımcı olun uzun zamandır iphone kullanmayınca çok şeyler değişmiş,itunes aracıyla iphone a yüklediğim mp3 leri zil sesi yapamıyorum,daha önce yapılıyordu,zil sesleri bölümünde sağ üste mağaza diyor tıkladım şarkı aldım,zil sesim değişmesin diye ama bi türlü yine zil sesi yapamadım,lütfen yardımcı olun..

rzsph

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende ilk ios deneyimimi anlatayım;

İlk akıllı telefonum 2010 yılında sonyericson xperia serisi ile atıldım çok telefon değiştiren biri değilim;onun için android özleşmişti hayatım rom,root her şeyi bu sayede öğrendim bunun için google teşekkür etmem gerekir.Ancak 2014 artık sony tüm hisseleri satın almasıyla telefon bildiğiniz çöktü zaten ice cream ağır geliyordu cihaza hiç bir destek kalmadı bilgi beceriyle geçen ekim ayına kadar sabrettim,android özgürlük derler bende bunu söylerdim bende ama şimdi ip6 ios kullanmaya başladıktan sonra kendime sordum peki napıyordun androidte; hiç bişey uğraş dur; yeni nesil özellikle sony ve htc ayrı tutulabilir ancak android kullanan biri olarak 1 sene sonra sıkıntı yaratır.

Daha önce mac ile apple dünyasına girmiştim ve biraz geç olmakla birlikte ip6 ios sonunda girmiş oldum doğru yolu buldum,herkes fiyatından dolayı burun kıvırıyor ilk gördüğünde ama telefonu açıyorum biraz internette sörf yapıyorum bu nasıl hız deyip şaşırıyorlar işte insanların kendi doğruları kırmayı başarıyoruz.

Herkese yeni ip6 güle güle kullanmalarını diliyor ve eğitim videolarını sabırsızlıkla bekliyorum.

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tekrar merhaba arkadaşlar lütfen yardımcı olun uzun zamandır iphone kullanmayınca çok şeyler değişmiş,itunes aracıyla iphone a yüklediğim mp3 leri zil sesi yapamıyorum,daha önce yapılıyordu,zil sesleri bölümünde sağ üste mağaza diyor tıkladım şarkı aldım,zil sesim değişmesin diye ama bi türlü yine zil sesi yapamadım,lütfen yardımcı olun..

clients nerdesin senden başka yardımcı olan yok sanırım..

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar zil sesi konusunda yardımcı olucak kimse yok mu ya..

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
Jailbreak yaptıysanız. Cydia dan unlimtones. Kullanım. Normal şartlarda ise. Her halukarda itunes kullanacaksınız

emrhyldrm

Doçent
Reaksiyon puanı
89
İyi akşamlar. Bende iPhone 6 aldım. Şimdi bir sorum olacak size önceki cihazım 5s 64gb'tı şimdiki ise 16gb. Ben şimdi önceki cihazın yedeğini nasıl yükleyeceğim?